Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Paprotkowych zmagań ciąg dalszy

Recommended Posts

Aniu brak słów na określenie tego co twoja teściowa gada!!!! czy ona jest normalna????????????????????

Trzyma się Kochana! Wierzę, że ci ciężko i fizycznie i psychicznie, ale nie masz wyjścia musisz to przetrzymać!

Przytulam ciebie i Stasia cieplutko.

Wklej jakieś zdjęcie mojego zięcia :)

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Martuś, ja juz kilka razy mówiłam, że moje teście to wspaniałe ludzie i zawsze mogę liczyć na ich pomoc. Tylko teściowa czasem jak cos palnie, to ręce opadają. Ona tak już ma, że czasem gada co jej ślina na język przyniesie... :)

Olszynko, a o jakich zakupach mówimy? Bo ja potrzebuję najpierw kupić a przede wszystkim przewieźć szafę PAX z Ikea. A z mężem, czasem i miejscem w aucie kiepsko.

Ane3ka potwierdzam co dziewczyny wczesniej napisały: Staś cudny i wyrośnięty!! :rolleyes:

Aniu jakiego Ty chcesz Paxa, dużego??

Ja się wybieram do Ikei już od pół roku i dojechać nie umiem :D Ale w razie W będę pamiętać o Tobie,

mamy kombiaka także conieco powinno sie zmieścić ;)

Aneczko faktycznie Staś pięknie podrósł :yes: Śliczny chłopak i te rzęsy!

Jakiś fajny kojec widzę tam w tle przy barku od kuchni? :)

Gadaniem teściowej absolutnie się nie przejmuj! Też sobie wymyśliła :hug:

Z tymi rzęsami.... Hmmm, sama mu zazdroszczę. Po tacie ma długie i gęste a po mnie czarne.

Kojec to Geuther. Jest składany. Wcześniej Stasiu w nim dużo urzędował, teraz tylko ma na południową drzemkę. I jeszcze jak jestem sama a idę się myć to go tam wsadzam, żeby nie zrobił sobie krzywdy i nie rozniósł domu w tym czasie.

Ane3ka potwierdzam co dziewczyny wczesniej napisały: Staś cudny i wyrośnięty!! :rolleyes:

Aniu jakiego Ty chcesz Paxa, dużego??

Ja się wybieram do Ikei już od pół roku i dojechać nie umiem :D Ale w razie W będę pamiętać o Tobie,

mamy kombiaka także conieco powinno sie zmieścić ;)

Dzięki!

PAXa chcę jednego z mniejszych - wys. 2m, szer. 1m + 4 najzwyklejsze półki. My też dysponujemy kombi, ale Fabią :/ więc wielkiego pola manewru nie ma. Mąż od zeszłego roku miał wymierzyć i nie może. Teraz przed świętami to w ogóle już nie ma głowy, tym bardziej, że zaś ma palącą robotę.

P.S. A ja nadal czekam na prv, bo mam wrażenie, że się na mnie pogniewałaś.

Z tymi rzęsami.... Hmmm, sama mu zazdroszczę. Po tacie ma długie i gęste a po mnie czarne.

Kojec to Geuther. Jest składany. Wcześniej Stasiu w nim dużo urzędował, teraz tylko ma na południową drzemkę. I jeszcze jak jestem sama a idę się myć to go tam wsadzam, żeby nie zrobił sobie krzywdy i nie rozniósł domu w tym czasie.

Ładniutki i biały :D

Fajna sprawa taki kojec :)

Ciekawe jakie rzęsy będzie miała Wasza Malutka :)

Ładniutki i biały :D

Fajna sprawa taki kojec :)

Ciekawe jakie rzęsy będzie miała Wasza Malutka :)

Pewnie rzadkie i krótkie. Zawsze tak jest :( Mój mąż ma grube, gęste i kręcone włosy. A ja jak sobie nie wysuszę lokówką to wyglądam jak strach na wróble. Nigdy nie dało się ich zapuścić, bo wypadały a ogon tak cienki, że gumka czy spinki spadały :(