martaibartek 25.03.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aniu brak słów na określenie tego co twoja teściowa gada!!!! czy ona jest normalna???????????????????? Trzyma się Kochana! Wierzę, że ci ciężko i fizycznie i psychicznie, ale nie masz wyjścia musisz to przetrzymać! Przytulam ciebie i Stasia cieplutko. Wklej jakieś zdjęcie mojego zięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 25.03.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aniu, trzymaj się, wszystko będzie dobrze. Dużo zdrówka. Jak zakupy? Może coś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.03.2013 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Martuś, ja juz kilka razy mówiłam, że moje teście to wspaniałe ludzie i zawsze mogę liczyć na ich pomoc. Tylko teściowa czasem jak cos palnie, to ręce opadają. Ona tak już ma, że czasem gada co jej ślina na język przyniesie... Olszynko, a o jakich zakupach mówimy? Bo ja potrzebuję najpierw kupić a przede wszystkim przewieźć szafę PAX z Ikea. A z mężem, czasem i miejscem w aucie kiepsko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.03.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Wklej jakieś zdjęcie mojego zięcia Martula, specjalnie dla Ciebie zięć Urosło nam to Młode i chudzinka się zrobiła (w porównaniu do tego co było) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.03.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aniu ale Staś się zmienił to już duzy chłopczyk:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 25.03.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Coś Ci przyniosłam;)wiosna naprawdę jest tuż tuż...http://img42.imageshack.us/img42/7165/img0067oe.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 25.03.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aniu ale Stasiu urósł!!!!! szok!!!!! śliczny kawaler i te rzęsy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.03.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aniu, Synka masz cudownego - piękny, duży chłopiec - niedługo będziesz się cieszyć również Córeczką- tylko może niekoniecznie w terminie wg życzeń teściowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.03.2013 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Anetko, dziękuję za wiosnę Martuś, Sharlot, Anetko - ja nie wiem kiedy mi tak dziecię wyrosło. Widać w stosunku do krzesła jaki jest duży. Ma prawie 90cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.03.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aneczko faktycznie Staś pięknie podrósł Śliczny chłopak i te rzęsy! Jakiś fajny kojec widzę tam w tle przy barku od kuchni? Gadaniem teściowej absolutnie się nie przejmuj! Też sobie wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.03.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ane3ka potwierdzam co dziewczyny wczesniej napisały: Staś cudny i wyrośnięty!! Aniu jakiego Ty chcesz Paxa, dużego?? Ja się wybieram do Ikei już od pół roku i dojechać nie umiem Ale w razie W będę pamiętać o Tobie, mamy kombiaka także conieco powinno sie zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.03.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 O KURKA RURKA! Staś to przystojniak szybko te dzieci rosną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.03.2013 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aneczko faktycznie Staś pięknie podrósł Śliczny chłopak i te rzęsy! Jakiś fajny kojec widzę tam w tle przy barku od kuchni? Gadaniem teściowej absolutnie się nie przejmuj! Też sobie wymyśliła Z tymi rzęsami.... Hmmm, sama mu zazdroszczę. Po tacie ma długie i gęste a po mnie czarne. Kojec to Geuther. Jest składany. Wcześniej Stasiu w nim dużo urzędował, teraz tylko ma na południową drzemkę. I jeszcze jak jestem sama a idę się myć to go tam wsadzam, żeby nie zrobił sobie krzywdy i nie rozniósł domu w tym czasie. Ane3ka potwierdzam co dziewczyny wczesniej napisały: Staś cudny i wyrośnięty!! Aniu jakiego Ty chcesz Paxa, dużego?? Ja się wybieram do Ikei już od pół roku i dojechać nie umiem Ale w razie W będę pamiętać o Tobie, mamy kombiaka także conieco powinno sie zmieścić Dzięki! PAXa chcę jednego z mniejszych - wys. 2m, szer. 1m + 4 najzwyklejsze półki. My też dysponujemy kombi, ale Fabią :/ więc wielkiego pola manewru nie ma. Mąż od zeszłego roku miał wymierzyć i nie może. Teraz przed świętami to w ogóle już nie ma głowy, tym bardziej, że zaś ma palącą robotę. P.S. A ja nadal czekam na prv, bo mam wrażenie, że się na mnie pogniewałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.03.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 O KURKA RURKA! Staś to przystojniak szybko te dzieci rosną . No, jakoś szybko... Z jednej strony to dobrze, z drugiej trochę smutno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 25.03.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 P.S. A ja nadal czekam na prv, bo mam wrażenie, że się na mnie pogniewałaś. Co Ty?! Tak łatwo to się mnie nie pozbędziesz :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.03.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Z tymi rzęsami.... Hmmm, sama mu zazdroszczę. Po tacie ma długie i gęste a po mnie czarne. Kojec to Geuther. Jest składany. Wcześniej Stasiu w nim dużo urzędował, teraz tylko ma na południową drzemkę. I jeszcze jak jestem sama a idę się myć to go tam wsadzam, żeby nie zrobił sobie krzywdy i nie rozniósł domu w tym czasie. Ładniutki i biały Fajna sprawa taki kojec Ciekawe jakie rzęsy będzie miała Wasza Malutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 25.03.2013 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ładniutki i biały Fajna sprawa taki kojec Ciekawe jakie rzęsy będzie miała Wasza Malutka Pewnie rzadkie i krótkie. Zawsze tak jest Mój mąż ma grube, gęste i kręcone włosy. A ja jak sobie nie wysuszę lokówką to wyglądam jak strach na wróble. Nigdy nie dało się ich zapuścić, bo wypadały a ogon tak cienki, że gumka czy spinki spadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.03.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Ale śliczny chłopczyk:jawdrop:i jaki już duży:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.03.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Eeeee Aniu jak Staś taki ładny to i Magda będzie śliczna zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.03.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Aniu, kiedy Stasiek tak urósł Wiem! W tym samym czasie, co Jakub. Wiesz, tak Ci po cichu, ale pozytywnie, zazdroszczę Madzi. Też bym chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts