pysiaczek 26.03.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dobra Aniu trzymam Cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olszynka 26.03.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Aniu, nie nadążam. Troszkę mnie nie było a tu seks i swaty. A wracając do zakupów miałam na myśli raczej spożywcze. Do Ikei pewnie się wybiorę, ale w bliżej nie określonym terminie. Już dwa miesiące się wybieram i wybrać nie mogę. Od dłuższego czasu męczy mnie ostry kaszel. Pozdrawiam bardzo serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.03.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Aneczko, nie wiem czy mnie zrozumiałaś dobrze, ja absolutnie popieram kojec.. tylko u mnie już za późno z jego wprowadzeniem. Wrzasku mamy już zdecydowanie w nadmiarze.. Ignaca również , tak jak Stasiulka, nie można ABSOLUTNIE zostawić samego w pokoju.. odkąd zaczął łazić po meblach (filmik dziś u mnie, jutro wykasuję) nie zostawiamy go na dłużej niż 30 sekund samego. Ja również nie genarilzuję dat. To taki żarcik miał być Trzymaj się kochana.. poród to pestka w stosunku do tego, co jest później.. sama wiesz... Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.03.2013 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Olszynko, ze spożywczymi nie ma źle Anagat, dobrze zrozumiałam. Tylko ja nie wiem jak Ty dajesz radę iść się myć? Bierzesz Ignasia ze sobą pod prysznic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 27.03.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aniu ja bralam lukaszka ze soba do lazienki - wsadzalam w bujaczek i gapil sie w kabine prysznicowa, nie bylo opcji zebym poszla do lazienki bez niego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.03.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Tak sobie pomyślałam, że przed urodzeniem Magdy nic już się w jej pokoiku/pokoju gościnnym nie zmieni, więc pokażę jak jest. Będzie to, co tygryski lubią najbardziej, czyli duuuużo zdjęć (z komentarzem) Łóżeczko Madzi - zastanawiałam się czy kupować takie samo jak dla Stasia, ale sytuacja finansowa nieco zweryfikowała zamiary. To mi się podoba, a potem Magda dostanie łóżko po Stasiu. Pościel jeszcze niekompletna, brakuje troczków do wiązania ochraniacza (w trakcie szycia). Lampa jest po mojej babci (lata 60/70, ale chyba sobie gdzieś pójdzie). Tak wygląda pościel uszyta przez Mamę z zamówionych materiałów. Miało być trochę różu, ale nie wyszło... Ostatnio panuje moda na tzw. kocyki MINKY. Cena takich kocyków jest nieco odstraszająca, więc sama postanowiłam taki uszyć. Sama to dużo powiedziane, bo kocyk uszyty jest wspólnymi siłami z mamą. Nie było to całkiem proste, ale udało się i efekt bardzo cieszy. Taki kocyk może być świetnym prezentem Tak wygląda ściana z tapetą i boazerią. W miejscu, gdzie stoi łóżeczko (wyląduje zapewne w naszej sypialni) ma KIEDYŚ stanąć szafa PAX Birkeland. Wiklinowa szafeczka nad którą się intensywnie zastanawiałam... Widok na ścianę z wieszakiem. Zegara bardzo nie lubię, no ALE... Zdjęcia kiedyś myślę przybędą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.03.2013 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aniu ja bralam lukaszka ze soba do lazienki - wsadzalam w bujaczek i gapil sie w kabine prysznicowa, nie bylo opcji zebym poszla do lazienki bez niego... A jak już chodził? Teraz będzie troszkę szyciowo. Moje pierwsze wypociny... Koszyczek na pieluchy wg tutorialu Martusi, zaczerpniętego z blogu Alizee I wór na zabawki Stasia (drewnianą kolejkę). Powstał z kwadratów, które kiedyś kupiłam do szycia sówek, kawałka płótna i innych resztek. Pomysł mój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 27.03.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Tak jak mi się podobało 2 tygodnie temu tak i dalej mi się podoba. Bardzo ładny i jasny pokój. Trzymam kciuki za sprawne rozwiązanie bo z tego co czytam, to raczej nie są zdrowotnie radosne dni. Niestety znam dolegliwości związane z więzadłami i tak zwanym postrzałem więc wiem, że to potrafi unieruchomić a już przy małym dziecku i w wysoko zaawansowanej ciąży to już w ogóle kosmos. Życzę porodu rach-ciach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.03.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Życzę porodu rach-ciach ) Byle nie ciach Postaram się odpisać na maila wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 27.03.2013 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Byle nie ciach Postaram się odpisać na maila wkrótce U mnie było ciach i muszę powiedzieć że było naprawdę szybko, sprawnie, bez bólu. No, może pierwsza doba to nie był pobyt w spa ale generalnie sobie chwalę takie zakończenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.03.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Różnie to bywa. Póki co nastawiam się na naturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.03.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aneczko prześliczny pokoik zrobiliście dla małej Magdy Wszystko pięknie ze sobą gra, no a już te wszelkie uszytki (pościel, kocyk) to w ogóle są boskie! Zdradzisz z jakiego dokładnie bloga wzięłaś pomysł na koszyczek na pieluchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.03.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Zdradzisz z jakiego dokładnie bloga wzięłaś pomysł na koszyczek na pieluchy? Dokładnie STĄD. U mnie służy na pieluszki, ale może być na wszystko inne. Pokoik mało dziecięcy, ale ma być głównie gościnny z przeznaczeniem dla Magdy za lat kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 27.03.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aniu, chyba mamy takie same łóżeczka tylko my kupiliśmy bez skrzyni pokoik śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.03.2013 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aniu, chyba mamy takie same łóżeczka tylko my kupiliśmy bez skrzyni pokoik śliczny! Jeszcze w dwupaku... Zdjęcia nieco ocenzurowane Łóżeczka... możliwe. Mnie ta skrzynia się przyda. A cena łóżeczka była bardzo korzystna - lepsza niż w IKEA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 27.03.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Pokoik śliczny gratuluję pierwszych szyciowych tworów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 27.03.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aniu pokoik wyszedł śliczny! taki delikatny, nie przeładowany. Boazeria, tapeta, mebelki, wieszaczek, pościel, kocyk no i twoje szyciowe twory wszystko bardzo, bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.03.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Cudnie wyszedł ten pokoik , cudne łóżeczko i dodatki do niego.. Zdolniacha z Ciebie i mamy.. Koszyk super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 27.03.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Aniu bardzo dziękuję za namiar Pokoik jest naprawdę piękny. Obejrzałam sobie jeszcze raz i podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 27.03.2013 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Pewnie troszkę na wyrost, ale fajnie jest usłyszeć pochlebne zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts