Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Paprotkowych zmagań ciąg dalszy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aniu jakby co to i do mnie pisz!!!!! bo ja będę się bardzo denerwowała!!!!

nr tel na pw :)

OK! Dzięki!

Póki co jest cisza jak makiem zasiał. 13 kwietnia muszę się tak czy siak zgłosić do szpitala i będą kombinować co ze mną zrobić.

Póki co wzięłam się za sprzątanie. Może co wypadnie. A jak nie, to i okna po świętach pomyję ;)

Tylko nie przesadzaj :hug: :) będę kibicować, już jest 4 kwietnia !

Ania, wiesz co.....naprawdę nie miałam głowy w szpitalu żeby odpisywać na smsy :( szkoda że to tak dziwnie odbierasz, jest mi bardzo przykro. Jeśli nie odpisałam to pewnie zaczęłam karmić i zwyczajnie zapomniałam. Naprawdę nie pamiętam. Nie wiem co uznajesz za "jasne". W każdym razie bardzo dziękuję za troskę i wsparcie.

Nie mam teraz czasu na forum, zajrzałam tam gdzie od tygodni pisałyśmy o ciąży, napisałam co i jak. Przecież nie będę tego pisać u każdej forumki.

Edytowane przez yokasta

Jasiu! Witaj!

Ja podziwiam Twój domek od czasu jak zaglądam na forum. Kiedyś, dawno temu pytałam o kanapę. Mam kilka Twoich zdjęć w inspiracjach :)

Boazeria malowana Duluxem do drewna i metalu, ręcznie, wałkiem :) Ale przed montażem.

Aniu-Yokasto! Jeszcze raz gratuluję i życzę, żeby Antoś był grzeczny niczym aniołek!

Hej Aniu widze że sie wczoraj odzywałas bo tak Mi sie przypomnialo ze termin mialas na 04.04 , wiem ze to czekanie jest okropne ale daj spokoj z tym myciem okien dziewczyno odpoczywaj puki mozesz i spedzaj czas ze Stasiem po pózniej bedziesz czas musiala dzielic na dwoje.

TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZEBY ŁATWO POSZLO I OBIE Z MAGDALENKA SZYBKO WRÓĆCIE DO DOMKU !!!

Bede wypatrywac wiadomosci od Nelci !!! :hug::hug:

Zuziu, termin mam na 6.04, ale nic się nie dzieje. Mimo sprzątania ;)

Jestem bardzo nerwowa. Staś przyszedł na świat 4 dni przed terminem i ubzdurałam sobie, że z Magdą też tak będzie. Ale widać na taką pogodę jej nie spieszno...

A ja chciałam zaprosić Was do obejrzenia moich AMERYKAŃSKICH :confused::confused::confused::confused: KLIMATÓW.

Nie wiem kto był pomysłodawcą tego tytułu, ale nie to miałam na myśli "projektując" zewnętrze... Dodam jeszcze, że katalogu nie otrzymałam do tej pory...

Dziękuję za miłe słowa :)

Zuziu! Elewacja była taką mieszanką - płytki miały być z piaskowca, ale były zbyt żółte i do szarości nie pasowały, a miały na myśli przywodzić Chorwację (to ja :)). Chłodny, skandynawski typ to mój mąż i ta szarość w skandynawskim stylu jest jego. Z Ameryką nie miało to mieć nic wspólnego.

Martuś, pisałam chyba o nr tynku gdzieś na wątku elewacyjnym. Poszukam jeszcze nr, ale na tą chwilę jestem w stanie powiedzieć, że to tynk KABE, granulacja 1,5mm.

Anetko, jeszcze nieeee :( Co więcej. Od grudnia prosiłam męża - zmierz auto, czy szafa się zmieści. Zmierzył wczoraj. Dziś, w dzień, kiedy mam wyznaczony termin porodu pojechaliśmy po szafę. W życiu bym nie przypuszczała! Pewnie ją zaraz poskładamy i będę przenosić rzeczy. Może to coś pomoże. Jak nie, to sobie zafunduję wycieczkę po schodach.

Jeśli do poniedziałku nic się nie wydarzy chciałabym iść do szpitala na KTG. Nie wiem czy tak z ulicy można? Jakoś mam złe przeczucia... :( Wszystko "przez" Anię - Y!

Ania daj spokój , czarne mysli precz!!!! Ruchy Madzi czujesz??? Nie wiem jak jest w Pl ale ja w Oslo zawsze mogłam zadzwonić do swojego szpitala i powiedzieć, że się niepokoję i wtedy moznabyło przyjechać sprawdzić czy wsio ok, ktg też robili, moze zadzwoń i zapytaj jesli to Cię uspokoi:hug:

Ruchy czuję, czasem są bardzo intensywne. Toteż boję się również tego, że młoda wróciła głową do góry. Różnie to bywa. Boję się, że każą mi wtedy rodzić SN przy ułożeniu pośladkowym. Generalnie wszystkiego się boję... I że wymęczą mnie na wszystkie strony a i tak skończy się na CC.

Anetko, akurat Tobie nie trzeba tłumaczyć jak wygląda nasza polska służba zdrowia...