ane3ka1 10.04.2013 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Witajcie! Chciałam Wam bardzo podziękować za wszystkie życzenia i gratulacje i za to, że byłyście ze mną. To bardzo miłe jak tyle osób trzyma kciuki. Piszę do Was ze szpitala. Będziemy się jeszcze wylegiwać przynajmniej do piątku, ponieważ Magda jest żółciutka jak po wczasach w Chorwacji Poród niezbyt wdzięczny, podobny jak przy Stanisławie. Dopiero oksytocyna pomaga, na tyle szybko, że nie są w stanie zdążyć złapać dziecka Zdjęcia będą po powrocie Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 10.04.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Aneczka!!!!!!!!!dopiero przeczytałam te cudowne wiadomości - gratulacje ogromne, szczere i z całego serca!!!!!!!!Dla Ciebie i Dla Ani - Yokasty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.04.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Aniu Kochana jak fajnie, że Pomyślałaś o forumowych ciociach i się Odezwałaś:hug: Buziaki i przytulaski posyłam i czekam na Wasz powrót do domu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 10.04.2013 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Aniu! Wspaniale, że napisałaś! Całuski dla Madzi! Wracajcie zdrowe i szczęśliwe do domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 10.04.2013 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 A ja już Madzię widziałam i powiem wam, że jest tak śliczna, że bym ją schrupała!!!! po prostu jak z obrazka CUDO!!!! Aniu i tutaj przytulam i trzymam kciuki za szybki powrót do domu i wszystko inne!!!! Mój Jasiek też leżał na solarium dobre dwa dni.Maluszki słodko wyglądają w samych pampkach i tych specjalnych okularkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 10.04.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 ANIA Jak Cudownie że sie odezwałas , codziennie zaglądam a nuż pokażesz nam te twoje śliczności . Wracajcie do zdrowia !!! Buziaczki dla MADZI !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 10.04.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Gratuluję szczęściaro! parka Ci się udała:) wracaj prędziutko, niech Madzia już zamieszka w ślicznym pokoiku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.04.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Anulka całusy dla Madzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 10.04.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Aneczko dopiero przeczytałam - GRATULACJE!!! :hug: Cudnie, że Malutka jest już z Wami. Z niecierpliwością czekam na zdjęcia Madzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.04.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2013 Aniu super, że się odezwałaś Szkoda, że musicie jeszcze w szpitalu zostać ale to szybko zleci bo już prawie czwartek mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 11.04.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ane3ka1 zdjęcia musowo i to w ślicznym pokoiku z maleńka lokatorką :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.04.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Aniu, mam nadzieję że się dobrze czujesz a Madzia już sprawia wiele radości . Nie mogę się doczekać aż wrócisz . Dużo zdrówka raz jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.04.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Aniu Uściski całej Waszej 4 zostawiam:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.04.2013 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Jesteśmy w domu. Potem napiszę więcej, bo wrażenia są niesamowite...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 12.04.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Aniu bardzo się ciesze, że już jesteście w domku!!!!! buziaki przesyłam i czekam na relację!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 12.04.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witaj Aniu niema jak w domku Prawda :yes: Napisz Prosze jak Stas przyjal wasza Malenka Królewne !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.04.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 :hug:Aniu czekamy na Ciebie cierpliwie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 12.04.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No właśnie, jak Staś zareagował na siostrzyczkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 12.04.2013 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Zdjęć póki co jakiś ładnych nie mam. Tylko takie, które zrobiłam telefonem w szpitalu. Reszta na aparacie czeka na swoją kolej. Magda jest o taka... Jest niesamowicie podobna do Stasia, gdy się urodził, z tą różnicą, że ma burzę czarnych, długich włosów na główce. Ja pierwszy raz widziałam coś takiego u noworodka. Staś jak się urodził wyglądał tak... Niczym bliźniaki. Generalnie jestem najszczęśliwszą osobą na świecie, z powodu powrotu do domu. Szpital jest dla mnie traumą. Siedzę i ryczę zamiast cieszyć się dzieckiem. Powiedziałam, że jeśli kiedyś zachce mi się trzeciego dzidziusia mają mi tylko powiedzieć jedno słowo: "szpital". Zaraz mi się odechce! Poród myślałam, że przebiegnie szybciej, ale taka moja natura, że w pewnym momencie następuje blokada i bez oksytocyny ani rusz. Natomiast po oksytocynie pluję dziećmi. Wystarczy troszeczkę. Położna trafiła mi się cudowna. Pani z 30-letnim stażem, niesamowicie czuła i dobra. Mąż dzielnie nam towarzyszył do końca. I tak jak z syna był dumny, tak w córce jest zakochany. Powrót do domu był wielkim przeżyciem. Odkąd Staś wrócił po porodzie do domu, nigdy go nie opuszczałam. Więc stres był ogromny. I tak jak zawsze Staś zbytnio nie zwracał na mnie uwagi, bo byłam zawsze, tak teraz zaczął tęsknić. Jak wróciłam spał. Gdy się obudził uśmiechnął się z niedowierzaniem. Wzięłam go na ręce a on jak nigdy złapał mnie za szyję i krzyczał: "mama, mama". Niesamowite uczucie! Gdy Staś zobaczył swoją siostrę zaczął piszczeć. Cały czas ją głaskał, a jak ją wyciągnęliśmy z łóżeczka, położył na niej głowę i ucałował. Nikt mu nie kazał. To chyba jakieś takie wewnętrzne więzi... Cały czas chodzi i zagląda do kołyski Magdy. Trzeba go bardzo pilnować, bo jest teraz podekscytowany a nie ma wyczucia. Magda natomiast je i śpi. Lub leży sobie i patrzy. Czasem się zastanawiam czy ona żyje, bo Stanisława, jako noworodka i niemowlaka nie dało się położyć. 3 miesiące spędziłam z nim na kolanach. Magda póki co, odpukać, taka nie jest... Tyle od nas. DZIĘKUJĘ WAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.04.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Bo wszystkie Magdy to fajne dziewczyny. Aneczko wspaniałe nowiny. Madzia jest prześliczna i faktycznie bardzo podobna do małego Stasia. Dobrze, że już jesteście w domku. Jeszcze raz bardzo, bardzo Wam gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts