julianna16 13.04.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Staś od razu wszedł w rolę . Cudnie to wygląda. Cieszę się, że skorzystałaś z jedynki i jesteś zadowolona, choć wiadomo, to jednak szpital. Masz już to za sobą. Dużo zdrówka i jak najwięcej czasu razem w pełnym składzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 14.04.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Madzia jest śliczna z tymi włoskami I jakie urocze zdjęcie to ze Stasiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.04.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Śliczne dzieciaki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.04.2013 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Aniu, jeszcze raz serdeczne gratulacje. Madzia ma imponującą burzę włosów i bardzo jej do twarzy w tym czerwonym łóżkowym otoczeniu Oby już zawsze dogadywali się ze Stasiem tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.04.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Aniu rzadko u Ciebie piszę, ale dziś nie mogę się powstrzymać Z Paprotkowych zmagań na naszej galerii forum bije takie światło szczęścia, że nie sposób tu zajrzeć i cieszyć się razem z Tobą Powód do dumy i radości ogromny!!! Dzieciaki masz wymarzone!!!! Gratuluję Niech się zdrowo chowają i samą radość Wam dają Moja córcia też miała taką czarną czuprynkę, a synek przeciwnie- łysolek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.04.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Aniu! Madzia i Staś kochani Nie mogę się napatrzeć.. Wyglądają wspaniale! Aniu, najserdeczniejsze gratulacje To prawdziwe CUDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 15.04.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Aniu, jeszcze raz samych radosnych i szczęśliwych chwil wam życzę....a ciesz się każdą minutą, bo czas tak szybko leci..... Dokładnie tak samo czuje :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 16.04.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Aniu co u was? Jak dzieciaczki? jak ty się czujesz?Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 16.04.2013 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Dziękuję, dziękuję! MarJel - ja nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że nigdy się u mnie nie spotkałyśmy. Albo mnie pamięć zawodzi. W każdym razie witaj! Nelciu Martuś, ja od 2 dni zabieram się, żeby napisać do Ciebie priva, ale w ciągu dnia jakoś zlatuje, a wieczorem padam. Postaram się zmobilizować. Póki co nie ma źle. Magda je, śpi, przemienia materię, ulewa i tak w kółko, ale (TFU, TFU) jest dość spokojna. Stanisława roznosi, ale to bez siostry tak było, więc teraz po prostu poświęcamy mu więcej uwagi. Ja dziś wypadłam na ogródek. Obskubałam truskawki z suchych liści, oceniłam straty poczynione w trakcie aktu desperacji, pooglądałam drzewka. Szkoda, że na ogródku więcej chwastów aniżeli roślinek. Jutro coś wysieję jadalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Spotkałyśmy się Aniu, ale jeszcze w Twoim pierwszym wątku, byłam i pytałam o lustro , czy kinkiety I tak musiałaś urodzić drugie dziecko, minęło kilka lat i znowu przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 16.04.2013 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Znowu aż "lat" to nieeee To ja zapraszam częściej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 16.04.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Znowu aż "lat" to nieeee To ja zapraszam częściej!!! Ja nie wiem kiedy to zleciało Domek już masz skończony, teraz będę wiernie towarzyszyć przy wychowaniu dzieci:D Moja Maja z 6kwietnia, też była spokojniutkim niemowlaczkiem, jak Twoja Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 16.04.2013 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 MarJelko, jaki skończony??? U nas cały czas się kończy. A jak nie, to coś zmienia lub robi od nowa. Ot, takie charaktery, że muszą COŚ robić. Ja nadal wierzę w to, że kiedyś wybuduję drugi dom. No i jeszcze ogródek pozostaje... Robota na długie lata, więc na forum pozostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 17.04.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Aniu cieszę się, że jest dobrze. Czekam na priva. Ja też zabiegana bo całe dni na dworze... pracy tyle, że nie wiem czy do jesieni się ogarnę tym bardziej, że dzieciaki dają popalić... Tosia w jedną stronę, Jasiek w drugą, a ja nie wiem jak się rozdwoić... myślałam, że w tym roku będzie łatwiej i więcej uda mi się w ogródku pogrzebać, ale po tych kilku dniach jestem wręcz załamana. Gdybyśmy mieli ogrodzony teren i nie byłoby stawu... a tak to na sekundę ich z oczu nie mogę spuścić, bo wiadomo jaki im pomysł przyjdzie do głowy... A w ogrodzie ziemia aż buzuje, a mi ręce same rwą się do pielenia, grabienia, przesadzania... w piątek przyjeżdżają rodzice, to będę miała "wolne" Ściskam was mocno. Jestem myślami z Wami. Aniu a Leszczyny (taka miejscowość) to daleko od ciebie? mam tam rodzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.04.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 G R A T U L A C J E !!! niech się dzieciaczki zdrowo chowają i dają Wam wiele szczęścia! pozdrawiam bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 18.04.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Aniu GRATULACJE ! weszłam poczytać co u Ciebie a tu PARKA w domciu śliczności i niech się zdrowo chowają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 24.04.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Anulka.. GRATULACJE.. Kobitko sluchaj.. dla mnie noworodek to noworodek.. wszystkie są piękne.. albo inaczej.. wszystkie paskudne. Naprawdę wieeele ich widziałam. Ale Madzia jest CUUUDNA.. Piękny noworodek Ci się trafił Mój Ignac to był gnom prawdziwy.. hehe.. Oby tak dalej dobrze wszystko szło:) Zazdraszczam bardzo mocno:D Buziaczki dla wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 26.04.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Jasiu, Nazwo, Anagat... Dziękuję Wam! U nas tyle pracy, że nawet nie bardzo jest czas zajrzeć na forum. Magdalena wietrzy się w wózku a Stasia z płaczem ściąga się z dworu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.04.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Aniu na pocieszenie Ci powiem, że u mnie dwójka wraca z rykiem do domu i oboje huralnie obwieszczają, że nie lubią nocy:yes: Łukaszek czeka na domek (ten z twojego żródła) bo twierdzi, że jak będzie miał swój to w nim będzie mieszkał Całuski w maleńkie stópki i uściski dla reszty Rodzinki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 26.04.2013 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Aniu to świetnie, że udaje Wam się popracować w ogrodzie przy dwójce małych dzieci! Podziwiam Trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts