Ilona Agata 30.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 A ja właśnie jestem zaskoczona, jaka Madzia już duża . Aż nie chce mi się wierzyć, że to rówieśnica mojego synka . Śliczne masz dzieci . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.09.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ilona, to przez włosy Madzia tak dorośle wygląda . Tzn. tak mi się wydaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.09.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Pewnie tak, ale w ogóle mam wrażenie, że duża i poważna dziewczynka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 30.09.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 niecałe pół roku to nie przelewki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 30.09.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ba, mąż co wieczór przeprowadza poważną rozmowę ze swoim synem na temat tego, czy zdaje sobie sprawę, jakim jest już dorosłym mężczyzną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 01.10.2013 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Takiej dyskusji to chyba tu od pół roku nie było! Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję. Ania ma rację, że Magda się wydaje taka przez włoski. Gdyby była łysa to byłoby inaczej. Jako, że nie wszyscy forumowi znajomi zaglądają na fb (choć tu też mało kto zagląda), to jeszcze wrzucę taką Magadalenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 01.10.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Boska! Prześliczna dziewczynka, naprawdę, a te kitki przesłodkie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.10.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Kitki! O raju słodzizna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 01.10.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Madzia Świetna Ale ona wyrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 08.10.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Aniu Śliczne dzieci. Córcia słodziak i synek także. Mnie teraz zainteresowały wątki dziecinne, bo zostałam babcią.Prześledziłam kilka wątków. Wspomnienia.....wspomnienia:stirthepot::yes: Ale czytam,że wszystko u Ciebie dobrze się kończy. Mimo wszystko to piękny czas spędzony z małymi dziećmi. Dużo miłości , wytrwałości i pogody ducha dla całej rodzinki. Jeszcze napiszę,że moja synowa tak samo miała. Parę miesięcy dał jej wnuczek nieźle popalić, I pewnie jeszcze tak będzie. Ale wszystko przetrwacie. Pozdrawiam serdecznie KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.10.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (choć tu też mało kto zagląda) Nieprawda A Madzia CUD, MIÓD, MALINKA! Ściskam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebmarta 09.10.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Proszę napisz mi kolor ściany w pokoju córci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 11.10.2013 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Jakoś nie dostawałam powiadomień na maila z Muratora... Krysiu, nie wiem czy już d mnie zaglądałaś, ale jeśli nie to WITAJ! Nelciu, mało, mało, bo też nic się nie dzieje. Ale na zimę przewidujemy remonty, ja jeszcze walczę z ogrodem a wiosną może będziemy budować domek ogrodowy (gospodarczy). Zebmarto, WITAJ! Kolor w pokoju Magdy to dość popularny ostatnio, szczególnie na wyspach: Dzika Orchidea ze Śnieżki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 12.10.2013 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 O matuchno jaka boska!! a te kity no cudo, moja zaraz 1,5 roku a kite to ma jedna na czubku Pięknośći, cudownośći Noooo wakacje z teściami... ja bym na takie nie pojechała, wystarczy, że z nimi mieszkam. A wiesz, mój młody ostatnio też odstawia kabarety. Już myślałam, że ma robale, bo nieznośny strasznie, kaszel jakiś dziwny, zgrzytanie zębami przez sen, a lekarz twierdzi, że to na tle nerwowym, bo tu przedszkole, tu młodsza siostra... Aż wstyd się przyznać, że dzień w którym młody jest w przedszkolu z góry uważam za udany, bo nie ma go w domu... taki jest spokój... A co do prób wychowywania, to naprawdę dziadkowie bardzo je ograniczają. Przez pierwsze 3 lata życia pozwalali mu na wszystko i co tylko chciał to dawali, przynosili, A teraz jacyś zdziwieni, że on taki pyskaty i że jak coś chce to musi być już, bo inaczej to tragedia i darcie papy. No ale wytłumacz im czemu, to się tłumaczą, że od tego są dziadkowie, i jak grochem o ścianę! ehhh pozdrawiam ciepło i uściski zostawiam ogromne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 14.10.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Matko zosik twoje słowa są moimi słowami!!! Po weekendzie z dwójką "kochającego się" rodzeństwa, błogosławię instytucję przedszkola! Teściów mam cudownych, ale rozpieścili Jaśka doszczętnie i niestety widać efekty ich miłości. Nie ukrywam, że chwilami wychodzę do drugiego pokoju, na dwór, zamykam się w WC bo szału dostaje i boję się, że zrobię komuś krzywdę, albo rozbije jajo na ścianie Pozdrawiam wszystkie mamuśki i ich słodkie pociechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosik 15.10.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Widzisz Martuś, jest nas więcej, tylka widzę (nawet wśród znajomych) jakiś strach przed powiedzeniem tego co czują, co myślą. No bo dzieci to przecież dar od Boga i największe szczęście. No jasne, że tak, ale wyprowadzić z równowagi potrafią w ułamku sekundy. Łapię się też na tym, że żałuję że mam dzieci, a zaraz sama siebie za to karce, no bo wiadomo. Mam nadzieję, że to nie potrwa wiecznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.10.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Zosik, to ja mam tym bardziej wyrzut sumienia, bo Staś był wystarany 2,5 rocznie a teraz czasem jak dostanę nerwa to zgrzytam zębami. Nawet to małe jak zacznie piszczeć to mnie doprowadza do szału. Strach się bać co będzie jak ona wystartuje. Staś ją wielu życiowych umiejętności nauczy. A żeby nie było zbytnio w tematach dziecięcych, to temat dla odmiany sypialniany Ale remontowy Zimą szykujemy się do odnowienia naszej sypialni, ponieważ jest już mocno brudna i nosi ślady krwawej walki z komarami Pola manewru zbyt wielkiego nie mam, bo kilka dodatków jest czerwonych, m.in. zasłony. Ale kolory sypialni mi się opatrzyły (kremowo-żółty i czerwień), więc myślę o zmianach. Chcę również wymienić tapetę za wezgłowiem. Jak myślicie, czy do czerwieni pasował by fiolet i szarość? Taka moja główna inspiracja... http://cdn2.epasaz.smcloud.net/t/photos/thumbnails/1117/kwiecista_tapeta_sypialnia3_632x0_rozmiar-niestandardowy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 15.10.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Aniu moim zdaniem pasuje! A jakie tapety masz na oku? I nie daj się prosić, pokaż jak wasz ogród się zmienił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.10.2013 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Martuś, jeśli chodzi o tapety, to nie mam jakiś większych faworytów. Myślę o tym, co już posiadam, czyli np. o pościeli. Mam 3 komplety, jeden biały, jeden bordo, jeden w łączkę. I myślałam też o tapecie w łączkę. Lub taki wzór arabeskowy (nie wiem jak go nazwać) np. w fiolecie. Przykładowo nie mam żadnych ozdobnych poduszek, więc też by mogło coś być. No i na dalszą metę, kiedyś chyba zmienię lampki nocne, bo te są za małe. Tapeta pewnie będzie też określać kolor pokoju. Ta jest dość fajna bo jest srebro/szary. Mam też swoją nieśmiertelną tapetę grandeco limani Cały czas mi się podoba i kolor ścian również można do niej ładny dobrać. A ogród. Jeszcze coś tam robię. Pozostało mi 6 iglaczków do wkopania i dziś zakupiłam 60 cebul tulipanów. W Leroy były na 50% promocji Jeszcze jest czas wkopać. W sumie doliczyłam się u mnie 150 cebul tulipanów. Sadzę w 30-kwiatowych kępach. A mój ulubiony widok ogrodu to ten: Tu od drugiej strony (niestety sąsiedzi przyozdobili nam płot swoimi pozostałościami po budowie) Mglisty poranek To jeszcze podczas prac. Ta część miała być robiona w przyszłym roku, ale udało się jeszcze kawałek pociągnąć w tym. W przyszłym roku powinno już nie być blaszaka. Na zdjęciu jeszcze pięknie przebarwiony migdałek. Dziś już nie ma liści. Moje ukochane rozchodniki okazałe uratowane ze stosu całopalnego (paciorki wie o co chodzi ) W przyszłym roku mam nadzieję będą już kwitły razem z jeżówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 15.10.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 I tak dla porównania Zeszły rok Ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts