maksymok 06.03.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2012 Jestem pierwszy raz na takim forum więc z góry przepraszam jak coś nie tak .Mam podloge 5m x 5m są to deski jakieś stare przegniłe a dlatego ,że mam tam siłownie nie mogę mi się wszystko kołysać .Więc pytanie jak najtaniej wylać podłoge ,żeby była wytrzymała i ile worków cementu zakupić aby to wylać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof Dobosz 25.04.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Będziesz potrzebować żwir, piasek, cement. Zależy jaka gruba ma być podłoga, ale myślę, że ok. 14-16 worków cementu wystarczy. Jeśli podłoga znajduje się bezpośrednio na gruncie pamiętaj, aby zrobić najpierw izolację (folia budowlana, twardy styropian). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 26.04.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 bliższe dane?? gdzie jest ta podłoga - to jakaś piwnica/parter na gruncie/piętro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts