paj 24.03.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 ponizej zamieszkam kilka zdjec parteru, tak jak obiecalem Majce http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=18722&q=p_jarzabek&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2004 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 paj- sliczny ten kominek z czego on jest? i podobają mi sie też meble kuchenne ogólnie podobnie jak u mnie - trochę jeszcze pustki z ta różnicą że Ty masz już karnisze - a ja nie ....a od kiedy mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.03.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 24.03.2004 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 dzieki Ivonesca za mile slowa kamien u nas w gorach nazywa sie "siwy" pozyskiwany noca pierwotnie kamien mial siegac sufitu, ale bylby troche za "ciezki" w 26 metrowym salonie kuchnia debowa robiona na zamowienie u stolarza, ktory robil mi podlogi, schody itp.... mieszkamy od grudnia i co jakis czas cos tam przybywa a to bardzo cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 24.03.2004 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 PajFajnie wyszedł Ci ten kamienisty kominek......taki swojski, naturalny. Superior!I w ogóle całość fajowa. Napisz prosze jak zamontowałeś to oświetlenie przy schodach tj. stopniach. Nocą przy zgaszonych innych światłach musi to czadowo wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.03.2004 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Super!!! Mebelki w kuchni- chyba dąb? Będę miała podobne-też od stolarza. Wyglądają b.ładnie. Mój stolarz zaproponawał mi takie same drzwi- identyko. Ależ wam fajnie, że już sobie mieszkacie. Tylko pozazdrościć. Aha- oczywiście kominek bajera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 24.03.2004 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Groszku,elektrycy osadzili mi takie glebsze puszki, teraz zaluje, ze nie zamontowalem tam niskiego napiecia, zarowki sa na 230 V, troche za mocno swieca, ale zaloze sciemniacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek1719499330 24.03.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Koninek super.też planuję podobny granitotowy.Zauważyłem drzwi tarasowe przesuwne.Czy mógłbyś [parę informacji o firmie cenie ,użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.03.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 dzieki Ivonesca za mile slowa kamien u nas w gorach nazywa sie "siwy" pozyskiwany noca pierwotnie kamien mial siegac sufitu, ale bylby troche za "ciezki" w 26 metrowym salonie kuchnia debowa robiona na zamowienie u stolarza, ktory robil mi podlogi, schody itp.... mieszkamy od grudnia i co jakis czas cos tam przybywa a to bardzo cieszy hmmmm ciekawa nazwa tego kamienia w jakich to górach tak na niego mowią ?? .....masz rację - teraz tego kamienia jest chyba tak w sam raz dzięki za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbasia 24.03.2004 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Cacko-pozazdrościć.Ja też chciałabym już palić w swoim kominku.Ogromnie podobają mi się podłogi.Co to za drewno i czym jest lakierowane?My będziemy układać deski sosnowe na legarach- ale kiedy to będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 24.03.2004 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Jedrek drzwi przesuwane firmy Oknoplast, obustronny kolor "zloty dab" dzialaja super, polecam firme a serwis zwlaszcza Ivinesca to nasz kamien z Tatr Barbasia deski modrzewiowe, na legarach, lakierowane Horztlackiem, czy cos w tym stylu, matowy, lakierowane 3 razy i majac psa widac na podlodze juz "ząb" czasu , ale tak wlasnie mialo byc w zalozeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 25.03.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 paj^, dzięki za mimowolne dostarczenie materiału dowodowego postanowiłam,że kominek będzie "wtopiony w ścianę",pozostało tylko przekonać męża czuję,że jak pokażę mu twój kominek sprawa będzie wygrana A...i podoba mi się przestronna kuchnia Gratulacje.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 25.03.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Paj^ ! Masz kapitalne pomysły. Ujęła mnie zarówno prostota obudowy kominkowej, jak i oświetlenie schodów. Kurczę, chyba nie zdzierżę i sobie coś podobnego zafunduję ! To, co dotąd pokazałeś, może być kapitalną inspiracją do urządzenia własnych czterech ścian. Pytanie za 100 punktów: czy w pozostałej części swego domostwa też masz jakieś podobne, oryginalne pomysły i "patenty" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 25.03.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 paj - aha, z Tatr a moge jeszcze wiedziec jak ten kamień montowałeś ? ciąłeś go jakoś specjalnie ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.03.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Paj, dzięki, wpisalam sobie stronke w ulubione. Pytanie, gdzie masz naczynie wzbiorcze i dlaczego na górze obudowy nie widac kratki, ktorą uciekaloby nagrzane powietrze. Plaszcz całego ciepla nie odbierze, będzie sie ono gromadzic pod obudową. Jak będziesz rozbierał obudowę do przeglądu itp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paj 25.03.2004 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Majka, to ja Tobie dziekuje za odpowiedzi na moje pytania kilkanascie miesiecy temu naczynie wzbiorcze mam za scianka nad kominkiem, dostep do srub mam, kamienie kladzione sa jeden na drugim na niewidocznej zaprawie, tam gdzie sa srubunki nie ma zaprawy, mozna wyciagnac kamienie, scianka nad kamieniem konczy sie 10cm nad sufitem, tam ucieka cieplo, tworzy sie jakas cyrkulacja po pod kominkiem ulozone sa kamienie bez zaprawy a wiec sa przeswity, wszystko jednak jest stabilne i nie ma mowy o wypadnieciu kamieni, jezeli zajdzie potrzeba to plyte po prostu odkrece, mam wymierzone, gdzie sie one znajduja i jeszcze zdjecia zrobilem kamien nie byl ciety tylko łupany a wiec ma naturalne pekniecia to jest tez odp. dla Ivonescki Tomek_J raczej moj domek jest prosty jak stodoła, takie mielismy zalozenie od poczatku budowy, ma byc funkcjonalny i prosty, zaczelo sie od zadaszonego tarasu zebym mial, gdzie piwo pic:) na polpietrze sa sypialnie, skosy i sufity sa z drewna swierkowego a w 1 sypilani plazy modrzewiowe, wydlada wg mnie fajnie , chyba w stopce sa jakies zdjecia wnetrz sypilani, na raziesa tam tylko materace aga_krakow, przeciez jak kupilem ta dzialke to ten kamien juz tam lezal, nie mam pojecia skad sie tam wzial???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts