Simpka 07.03.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witajcie..Mam problem albo i nie..Moi budowlańcy chcą stawiać ścianki działowe parteru z suporeksu 12 po polożeniu stropu, ale jeszce przed zalaniem. Czy to właściwa kolejność? Z kierwonikiem moim nie mogę się skontaktować - wyjechał pilnie. Na mój rozum to chyba namokną w razie deszczu.. Pomóźcie proszę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 07.03.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Stemple im nie będa przeszkadzać ? Może byś napisał jaki strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Simpka 07.03.2012 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Teriva- jako kobieta tyle mogę powiedzieć O włąśnie- spytam się ich dziś o te stemple. Dom mały 84 m2. Edytowane 7 Marca 2012 przez Simpka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smigloxxx 11.03.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 (edytowane) Parter po zdjęciu rozszalowaniu stropu piętro po więźbie bo cieślom będą przeszkadzały .Pozdrawiam Edytowane 16 Marca 2012 przez smigloxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 11.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No i problem sam się rozwiązał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Simpka 12.03.2012 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Heh- najpierw postawili działówki kierownik przykazał że jeśli będzie odpowiedni odstęp od góry(że strop nie będzie się opierała na ściankach) to może być taka kolejność. A teraz położyli belki na strop i stemple. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts