ciasteczkowy_potwór 07.03.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 (edytowane) Powoli wykańczamy dom i teraz przyszła pora na łazienkę. Jest niewielka (3,3 m kw), płytki już mamy, ale nie mam pomysłu co do reszty. Rozglądam się za umywalką ( z szafką), wc kompakt oraz prysznicem. Nie wiem tez jakie baterie będą tutaj pasować. Chciałabym, aby to było coś prostego, najlepiej średnia półka pomożecie? Edytowane 13 Marca 2012 przez ciasteczkowy_potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 07.03.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 W zasadzie to tu nie pasują tylko hi-tech. Mogą być retro, byle nie przesadnie (nawiązanie do ślaczka), ale mogą tez być proste nowoczesne (w nawiązaniu do grzejnika). Byle nie bardzo kanciate. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciasteczkowy_potwór 07.03.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Dziękuję za odpowiedź kabina również będzie lepsza okrągła? bo myślałam o prostokątnej. A szafka pod umywalką biała czy też w kolorze? podłoga jest w niemal identycznym kolorze jak ta dolna część na ścianie (czyli czekoladowa w mazaje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts