czuszka 07.03.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Teraz po wątkach łazienkowych pora na tapetę wziąść sypialnię wstawiam rzut-narysowąłam go przez sklejenie dwóch prostokątów, w rzeczywistości to jedno pomieszczenie. na niebiesko zaznaczone drzwi i okno. oraz moje dwie propozycje odnośnie umieszczenia szafy garderobianej. albo we wnęce-miałaby wtedy 66 cm głebokości, bedzie na styk, biorąc po uwagę ze mąż ma dużo garniturów i wolałby więcej przestrzeni. albo ustawić ją bardziej na środku pokoju, a łózko byłoby ustawione na jej plecach. liczę na waszą pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.03.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 A to nie lepiej zrobić na miejscu wizję lokalną z szafą w roli głównej?Przecież co forumowicz to będzie inne zdanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 07.03.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 dom jest w stanie ssz...szafa dopiero w planach (będzie na wymiar, wiec nie mogę jej przestawiać). a odpowiedx na pytanie jest mi potrzebna ze względu na elektrykę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 07.03.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Zdecydowanie opcja nr 1. A żeby mieć więcej miejsca na garnitury można: - zrobić nie drzwi suwane tylko standardowe z otwieranymi skrzydłami. - Albo przynajmniej suwane ale na systemie slim (5 cm zamiast 10cm) (Można rozważyć drzwi łamane, też tory przesuwne powinny zabierać mniej miejsca) - na części szafy zrobić wysuwane wieszaki poprzeczne - strata miejsca trochę, ale po bokach można sobie zostawić nawet i pół metra http://meblerajczyk.pl/images/wyp/elem9.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts