torens 07.03.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam Mam pytanie w załączniku jest zdjęcie konstrukcji dachu garażu i muszę to wzmocnić zamiast drewnianych belek dać dwuteownik itd... Zaznaczyłem na czerwono dwuteownik stalowy długość 7m i na żółto podporę dwuteownika stalowy czy taka konstrukcja wystarczy aby wzmocnić dach. Czy zastosować coś innego , inny materiał albo morze ktoś ma jakieś propozycje co do wzmocnienia dachu ?? Myślałem tez może o konstrukcji aluminiowej czyli dwuteownik i podporę które sa skręcane . Proszę o rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrogenium 08.03.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Dwuteownik stalowy realny.Aluminium nierealne.Co do gabarytów i układu konstrukcyjnego nikt Ci z fusów nie wywróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts