Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrzewający elektrycznością - wątek towarzyski na odpowiedzialność uczestników

Gość Gosc***

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wasze filmiki byly takie sobie ale ten

http://www.youtube.com/watch?v=orWsCe-q4k0&feature=related

1, 4 ( ta kobieta mnie rozbroila no i ochrona:P dyskrenosc :p), poplakalam sie, ale spontan :p

6 to dopiero drugie zycie od losu, 8 i znow placze ;) obejrzalam kilka razy i plakalam za kazdym razem

zdecydowanie 10

Jesteście chorzy z forum w pierwszy dzień świąt:P

Co Wy dzieci, rodzin nie macie?

dzieci?? Podjeżdża facet nowiutkim jaguarem pod obejście bacy , wchodzi na podwórko , baca siedzi na progu chaty i zadumany dłubie słomką w zębach .Baco macie dzieci baco ?? pyta koleś , baca zadumany po krótkiej chwili odpowiada - ni mom . Bo wiecie baco , chciałbym zostawić auto u was na podwórku co by jakieś bachory nie porysowały , jeśli pozwolicie oczywiscie , dam jeszcze dudków co by krzywdy nie było za popilnowanie ,i dla tego pytam czy nie macie dzieci , bo to wiadomo jak z dzieciakami a samochód trochę kosztował , martwie się , a chciałbym połazić trochę po górach . Wrócę za pare godzin i chciałbym żeby auto było całe . Baca potwierdza swoje wcześniejsze słowa i mówi - ni mom dzieci panocku . Gość wjechał na podwórko , zamknął samochód tymczasem pożegnał się z bacą i poszedł w góry .Wraca po trzech godzinach i zdębiał , baca siedzi na progu zadumany a na podwórku kupa dzieciaków z młotkami i kluczami rowerowymi w garsciach hasa po całym obejściu , jaguar rozłożony do ostatniej śrubki , części poukładane na całym podwórku równiutko .BAAACOOO , MÓWILIŚCIE ŻE NIE MAAACIEE DZIEECII???!!!!!!! . Baca po dłuższej chwili odpowiada - panocku ?? to dzieci ????? i pokazuje palcem na hasające maleństwa , TO DZIECI ?? panocku , to są SKURWY.....NY nie dzieci.

A to tak od urodzenia, moja polonistka mowila ze ja genialnie po polsku angielska gramatyka jade :p Z ortografia nie mam problemow (choc pewnie tu duzo bledow robie - z pospiechu) ale gramatyka to moja wielka bolaczka :

Ty nie masz problemów z gramatyką. Ty po prostu tolerujesz u siebie niechlujstwo. I to wszystko.