Liwko 08.04.2012 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Nic mi to nie mówi nazwisko. Nie mam do czego przykleić, jakiś punkt zaczepienia? Szubin nie duży, a on z Szubina. Myślałem że znasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.04.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Szubin nie duży, a on z Szubina. Myślałem że znasz;) Chyba z Szupina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 08.04.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Chyba z Szupina... Szopina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 08.04.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Szopina... Czopina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 08.04.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Czopina... To ten Darek to jednak Czopiński? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 08.04.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 To ten Darek to jednak Czopiński? Czopuch... Dariusz Czopuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 08.04.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Zytko - by nie smiecic na glownym lektrycznym - filmik fuuuj ble ... Jakim cudem na taki "perelki' trafia sie wogole..masakra jakas normalnie - idziesz w sklepie a tam kupa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 08.04.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 phi ja tam kupy w sklepie nigdy nie spotkalam rozejrzyj się wokół siebie podczas nastepnych sprawunków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 08.04.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 ... na pewno nie na dyskusji o g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 08.04.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Wasze filmiki byly takie sobie ale ten http://www.youtube.com/watch?v=orWsCe-q4k0&feature=related 1, 4 ( ta kobieta mnie rozbroila no i ochrona:P dyskrenosc ), poplakalam sie, ale spontan 6 to dopiero drugie zycie od losu, 8 i znow placze obejrzalam kilka razy i plakalam za kazdym razem zdecydowanie 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 08.04.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 10 mnie zmrozila lekko zmroziło to na zewnątrz -> -3stC... a Liwko wygasił swój reaktor jądrowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.04.2012 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Jesteście chorzy z forum w pierwszy dzień świąt:PCo Wy dzieci, rodzin nie macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 09.04.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Jesteście chorzy z forum w pierwszy dzień świąt:P Co Wy dzieci, rodzin nie macie? W drugi już można?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 09.04.2012 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Jesteście chorzy z forum w pierwszy dzień świąt:P Co Wy dzieci, rodzin nie macie? dzieci?? Podjeżdża facet nowiutkim jaguarem pod obejście bacy , wchodzi na podwórko , baca siedzi na progu chaty i zadumany dłubie słomką w zębach .Baco macie dzieci baco ?? pyta koleś , baca zadumany po krótkiej chwili odpowiada - ni mom . Bo wiecie baco , chciałbym zostawić auto u was na podwórku co by jakieś bachory nie porysowały , jeśli pozwolicie oczywiscie , dam jeszcze dudków co by krzywdy nie było za popilnowanie ,i dla tego pytam czy nie macie dzieci , bo to wiadomo jak z dzieciakami a samochód trochę kosztował , martwie się , a chciałbym połazić trochę po górach . Wrócę za pare godzin i chciałbym żeby auto było całe . Baca potwierdza swoje wcześniejsze słowa i mówi - ni mom dzieci panocku . Gość wjechał na podwórko , zamknął samochód tymczasem pożegnał się z bacą i poszedł w góry .Wraca po trzech godzinach i zdębiał , baca siedzi na progu zadumany a na podwórku kupa dzieciaków z młotkami i kluczami rowerowymi w garsciach hasa po całym obejściu , jaguar rozłożony do ostatniej śrubki , części poukładane na całym podwórku równiutko .BAAACOOO , MÓWILIŚCIE ŻE NIE MAAACIEE DZIEECII???!!!!!!! . Baca po dłuższej chwili odpowiada - panocku ?? to dzieci ????? i pokazuje palcem na hasające maleństwa , TO DZIECI ?? panocku , to są SKURWY.....NY nie dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.04.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.04.2012 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Zakupy są przed świętami mega śmieszne. Kobitki u rzeźnika a chłopy w monopolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.04.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Jakie swieta blagam Cie - ja tam lajcik(bo strajkuje w tym rokku przeciwko swietom i tego calemu szalowi wokol tych dni ) A strajk przeciwko poprawnej polszczyźnie to masz już we krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 09.04.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 O kurde skąd ten wątek? A to miał być ten porządny ale jednak jest jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.04.2012 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 O kurde skąd ten wątek? A to miał być ten porządny ale jednak jest jak jest Chrzanić wątek, najważniejsze, że porządni ludzie tu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.04.2012 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 A to tak od urodzenia, moja polonistka mowila ze ja genialnie po polsku angielska gramatyka jade Z ortografia nie mam problemow (choc pewnie tu duzo bledow robie - z pospiechu) ale gramatyka to moja wielka bolaczka : Ty nie masz problemów z gramatyką. Ty po prostu tolerujesz u siebie niechlujstwo. I to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts