piotrmak 10.04.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 E tam - nie wiesz co mowisz Wykrot! Głos ma słodki i ciepły:) Może się kreuje na kogoś kim nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 10.04.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Wykrot! Głos ma słodki i ciepły:) ...blondynka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 10.04.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 ...blondynka??? Może pasemka na włosach pozwalają kreować się na ........sztuczną inteligencję To i tak sprowadza się do podłączenia......na sztywno kablem, celem przesyłu danych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.04.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 no przeciez napisalam powyzej - S. I. sztuczna inteligencja robie sie na brunetke zeby nikt sie nie poznal Bez sensu. Rozszyfrują Cię po kilkunastu sekundach. Po pisowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 11.04.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Bez sensu. Rozszyfrują Cię po kilkunastu sekundach. Po pisowni. Pamiętam jak zmieniła nicka:) Od razu mi coś nie pasowało:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.04.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Mowisz?? Kurcze a tyle wysilku w to wlozylam nie tak latwo przejsc tyle kolorow... Co Ty wkładałaś i gdzie, to już zostawmy w spokoju. Bo napiszę "nie rob mi laski" i na pewno się nie domyślisz, że o "łaskę" chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 18.04.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Zmieniliśmy tytuły wątków - prosimy o przestrzeganie zasad. Tutaj na wesoło, w temacie "Ogrzewający elektrycznością wystąp" na poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.04.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Tak jest Droga Redakcjo lub Stary Członku czyli Senior Member. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 18.04.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Tak jest Droga Redakcjo lub Stary Członku czyli Senior Member. No nie, to nie tak. Senior Member to w tłumaczeniu nie jest stary członek tylko członek sztywny tj będący podstawą czegoś. Taki "backbone" czegoś tam. Ogólnie od takiego wymaga się by był cały czas sztywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.04.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 No nie, to nie tak. Senior Member to w tłumaczeniu nie jest stary członek tylko członek sztywny tj będący podstawą czegoś. Taki "backbone" czegoś tam. Ogólnie od takiego wymaga się by był cały czas sztywny. Nawet głowa nie może się ruszać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.04.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Nawet głowa nie może się ruszać? Głowa może... , członek ma być zawsze sztywny. Przekichane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 18.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Nawet głowa nie może się ruszać? Głową nie ale główką owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 18.04.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Na bliźniaczym tak czyszczą, że szkoda nawet pisać I tak usuną Się jakaś łajza znalazła. Ciekawe kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.04.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Na bliźniaczym tak czyszczą, że szkoda nawet pisać I tak usuną Się jakaś łajza znalazła. Ciekawe kto to? Zobacz kto nagle i zupełnie "przypadkowo" się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 19.04.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Zobacz kto nagle i zupełnie "przypadkowo" się pojawił. Lobo_M z tego, co wiem - ale nie powiem, niebawem ma wystartować forum typowo kablarskie pod patronatem jednego z producentów kabli; niebawem więcej szczegółów Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 19.04.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Zobacz kto nagle i zupełnie "przypadkowo" się pojawił. Od razu to samo mi przez głowę przeleciało Ale, nie, że się pojawił przypadkiem, ale przy poprzedniej zadymie było zupełnie identycznie. Zadyma jak zawsze, czyszczenie moderatora i ta sama osoba się pojawia. To wtedy adiqq założył ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 19.04.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 forum typowo kablarskie Właśnie wystartowało po raz drugi:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 19.04.2012 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Od razu to samo mi przez głowę przeleciało Ale, nie, że się pojawił przypadkiem, ale przy poprzedniej zadymie było zupełnie identycznie. Zadyma jak zawsze, czyszczenie moderatora i ta sama osoba się pojawia. To wtedy adiqq założył ten wątek Witaj żytko, Zostałeś ostrzeżony na Forum Murator. Powód: ------- Niewłaściwy język Za robienie śmietnika z kolejnego tematu ------- Oryginalna wiadomość: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?p=5336139 to nie Elfir - pewnie zrobili jakiegos tutajeszego przydupasa modem/pseudoadminem... Ostrzeżenie ma na celu przypomnienie Ci o zasadach, które obowiązują wszystkich użytkowników forum i wymaga się przestrzegania ich. Pozdrawiamy, Forum Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 19.04.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 się porobiło...skończyły się przelewki w dupie ich mam... mało to adresów ip? p.s. poszukaj posrod swoich kolegów, który to, bo ja mam swój typ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 19.04.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 który to, bo ja mam swój typ Ten sam co ja z liwkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts