Pyxis 13.01.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2014 Bez obaw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.01.2014 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Pyxis ale Ty się tam nie loguj... A ja mogę ? tak po cichu to jestem tam od 2009r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.01.2014 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 serio? to nie loguje się Warto,jest to kolejne forum,gdzie można się dowiedzieć i nauczyć,że ekogroszek nie jest najlepszym i najtańszym rozwiązaniem w nowym domu. Wiedza przyda się do drugiego domu... Ja zacząłem przyswajać tą wiedzę,na dwa lata przed budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 14.01.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 (edytowane) Ja zacząłem przyswajać tą wiedzę,na dwa lata przed budową Chociaż nie do wiary,sam byłem lemingiem z innego forum (2009r): Witam,czy ktoś posiada,któryś z w/w pieców(Eco-Komfort a Eco-Komfort Economic) ? Prosiłbym o ocenę oraz czym ewentualnie różnią się te piece. Może małe porównanie do Ling-a Duo 15kW czy EKO-TECH 18 kW ? Wszystkie wymienione piece palą w podstawie ekogroszek a dodatkowo pelety i o to mi chodzi .Lazar jest najładniejszy,Eko-Tech najtańszy a Ling jest najdroższy i najsłabszy(15kW) Jak tak to po co przepłacać Który z n/w piecyków wg.was jest najlepszym rozwiązaniem ?? Jakie sterowniki mają Lazary,czy dobre ? Czy mają pogodówkę,czy jest możliwość podpięcia pokojówki i jak się to sprawdza ? hkslazar.pl/oferta/kotly-eko-komfort-economic/ hkslazar.pl/oferta/kotly-eko-komfort/ termoeko.com/Kociol_EKO_TECH_18_kW-17.html klimosz.pl/lingduo.htm Zamierzam podpiąć go (wg.mnie Lazara) do samej podłogówki+cwu w parterówce o pow.110m.kw.,jako zastępcze źródło to będzie kominek z DGP. Pozdrawiam http://www.forumbudowlane.pl/vt/9110/270/piec-na-ekogroszek-ranking?postdays=0&postorder=asc Edytowane 14 Stycznia 2014 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.01.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 A ja mogę ? tak po cichu to jestem tam od 2009r Bo tam admini z userami wspólnie zdmuchują piankę z kufli, a nie jak tu, tylko patrzą kogo obdarować bananem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.01.2014 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Tu podworka pilnuja... nie pozwola sobie... O nie ... A tam jakoś nie trzeba pilnować... Nie rozumiem tego!!!... Przecież zebrali się tam sami niepokorni, większość tutaj ma banana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 14.01.2014 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 a co wy, chłopaki - spicie? jak to tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.01.2014 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Pozadek, konsekwencja i hipokryzja musi byc. A jak! No i "fachofcy", ktorzy uczyli się podstaw na moich odpowiedziach, a teraz juz wiedzą lepiej, bo moderują. Jakby kto nie wiedział, to w poprzednim wcieleniu miałem 15 000 postów, ale tytuł mi zabrali, więc musiałem zmienić tożsamość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.01.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Adik jeszcze się okaże, że Ty ty tam moderujesz i zaraz nas ustawisz Zdziwisz się, ale tam... nie ma moderatorów! W sensie znanym tutaj. Czasem tylko Admin usuwa pojawiające się seryjnie, niewydarzone reklamy, bo na reklamy jest określone miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 15.01.2014 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 ok - idę wymyślić jakiś męski nick żytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 15.01.2014 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 żytko Tia... Za Jaruzelskiego było czterech generałow, którzy byli autorami słynnej ustawy, wprowadzającej sprzedaż alkoholu od godz. 13.00. Ich nazwiska to Baryła, Kufel, Oliwa i Żyto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 15.01.2014 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 żytko żytko bedzie w tym roku na zjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 18.01.2014 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 (edytowane) To jakas wersja klubu AA dla majacych kable? "Tak, tak. Kable nie sa takie zle. Cala rodzina myslala, ze jestem nawiedzony, a to tak samo drogo, jak czym innym." Cool. A gdzie te "konkrety" o ktore Brzytewka "walczyl"? PS. Admin przeniosl to tutaj z mdlego watku "Ogrzewający elektrycznością - WYSTĄP!!!" Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Pyxis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 19.01.2014 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 (edytowane) Juz sie mdły zaczynasz robić Czyli wpasowuje sie swietnie w klimat tego watku. PS. Admin przeniosl to tutaj z mdlego watku "Ogrzewający elektrycznością - WYSTĄP!!!" Edytowane 19 Stycznia 2014 przez Pyxis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 19.01.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Teraz jes wzajmne lizanjie sie po fiu...sorki... klepanie sie po pleckach. Jacy to wszystcy sa przeciwko nim i maja ich za idiotow, a oni summa summarum wyjda na lepszych cwaniakow grzejac kablami. Jak sie kura zesiura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 19.01.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Bardziej smieszy niz przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 19.01.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Nie bylo mnie na forum wtedy jeszcze pewnie, bo nie kojarze sytuacji. Ze watek sie ma tak sobie, to widac po nudzie tam ziejacej i tym, ze na porowananie zuzycia miedzy sezonami ja - zabijajacy i robiacy "rozpierduche" - musze gostkowi pisac posta, bo nikt z "konkretnych" piszacych sie nie pofatyguje. Przeciez to nie post w stylu "Tez bede mial kable i mam nadzieje, ze bedzie tanio. Prawda?... no koowa.... czy to prawda!?", zeby na niego odpowiadac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 19.01.2014 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Pixio ja jestem groszkowa - także mogą się klepać po czym chcą...puszczę ich z dymem;) Twoim partnerem był V. a fanką Hipcia:P Hehe... moze nie wiesz, ale my sie z Varme wiele razy sprzeczlismy. Moze nie w tym watku, ale w sumie chyba tez. Z ta "fanka" to bym nie przesadzal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 19.01.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 zobaczysz, że tu przyjdzie i Cię czule przywita;) tzn. Hipciolita bo V. zachowawczy czescPixio, pieke wlasnie mieso:-) W TANIM PRADZIE, RZECZ JASNA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 19.01.2014 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 a co? pstrokato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts