Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrzewający elektrycznością - wątek towarzyski na odpowiedzialność uczestników

Gość Gosc***

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To dowodzi ze masz dom niby nowy a kiepsko zbudowany, no coz moglo nie wyjsc jak sie TB nie sluchalo.

a ty sluchales, bo TB od dawna postuluje,ze PC tak, ale tylko do zabytków :)

niestety, ale nie zrozumiales i kupiłes zabytkowa pompę - a teraz są efekty - 13kkWh...

Edytowane przez Hippek

TB izolowanego domu na oczy nie widzial i napewno nie byl przy projektowaniu mojego w 1981.

Widocznie masz domek tych samych standardow... to > 30 lat . ooops zapomnialem 2=1 to co ja bede sie spodziewal ze ty se lata policzysz.

Ja z moich efektow w starym domu jestem zadowolony...Ty majac wieksze zuzycie nie masz sie czym chwalic w nowym domku.

nawet twoj przyjaciel wozkowy w innym watku radzi co gdzie i jak oszczedzic... ( pomimo tego ze wszyscy maja tak samo ) skonsultuj sie, moze pomoze.

ja Tobie oszczednosci nie szukam i prosze o to samo.

Śmieję się z tego, ze stajecie na glowie z Poco Cito a efekt gówniany - 5-6 tysia za prąd rocznie i tyle*...

* poza jednym kolega, ktorego nicka nie pamietam

tylko mi nie pisz, ze nie - niech pixio pokaze fakturę... Ty tez moglbys.. .jednynie Arturo ma jaja - no i Hipcia... i jeszcze pan Liwko, bo kiedys pokazal oraz mr Cetera.

reszcie (odwagi) nie staje...

Edytowane przez Hippek