Hippek 19.01.2014 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 gfzie jest pyxis? moze ma awarie pompy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 19.01.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Mroz idzie... minus 6 w tej chwili a w domu nudne 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 19.01.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Nie dziwne jak piekarnikiem grzejesz. No... termometry jakies zabawne nie sa. Nie ma innej opcji anizeli mieszkac blisko morza co ci nie pasuje, ze cop ponizej dwoch? i tak dlugo sie slizgaliscie tej zimy ze wzgledu na pogode:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 19.01.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 minus 6 w tej chwili a w domu nudne 22 Taaa, 22. Bedzie, ale w czerwcu. Teraz zdrowe kablowe 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.01.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 kablowe 19, pompowe 19.5 a groszkowe +23 minimum za duzo sie sypnelo? mniejsza szufla wskazana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.01.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Susz w tym najzimniejszym pokoju... A nie kozystniej bedzie wsadzic glowe do piekarnika.... Twoja rzeczywiscie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.01.2014 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Susz w tym najzimniejszym pokoju... A nie kozystniej bedzie wsadzic glowe do piekarnika.... nie ma najzimniejszego… wszedzie jest zadane 22stC… to zaleta NCO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.01.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 nie ma najzimniejszego… wszedzie jest zadane 22stC… to zaleta NCO! Zadane jest, ale nie osiagniete. 19 jak w morde strzelil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.01.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 się samo wsypuje Hipciora - SAMO Starego wygonisz zeby zasobnik zaladowal z wora i kociol wypucowal - to sie nazywa wg bab "samo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.01.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 ano widzisz - samo się zrobiło. Mam spokój na 2 tyg minimum - a pan czyścić przychodzi w sobotę za 2 piwa. To się nazywa miłość Rozumiem, ze 2 piwa i pukniecie zony wlascicela kciolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 20.01.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Nie grzeje AGD z takim rozmachem jak ty:) Teraz troche TV... no i pralka... ale tylko pralnie. a wiec COP spada... z 4.5 na 3.8... ale to dlatego ze cieplo jest. -6* tylko. masz lepszy COP od pixia? 4,4.5.. 5 ... ktos da wiecej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 22.01.2014 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2014 teraz mrozy to i H. nie ma:lol2: pompy ogladam… z kilometra slychac, u kogo mieli zimne powietrze z marnym efektem… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wivaldi 29.01.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Nie przepraszaj. Ta pierwsza to zarazem i jedyna i obecna. Nie łapię tego, ale nie zamierzam z buciorami, jak kiedyś określiłeś, włazić Tobie do domu. W tym wątku spieramy się kto ma najmojsze ogrzewanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 29.01.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Ja pracuje na prawdziwym komputerze, a nie laptopie. Już myślaem... ale jednak masz poczucie humoru..!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 30.01.2014 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 A ja mam <13kWh... No ale b blisko. A domki wrecz identyczne. Tyle ze ja tak piekarnikiem czesto nie grzeje. to dowodzi, ze COP twojej aparatury jest rowny 1; a dokladajac do tego warunek brzegowy w postaci temperatury w domu pompiarza (rześkie 19stC) i moim (22stC) to nawet mniej niż 1... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 30.01.2014 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) To dowodzi ze masz dom niby nowy a kiepsko zbudowany, no coz moglo nie wyjsc jak sie TB nie sluchalo. a ty sluchales, bo TB od dawna postuluje,ze PC tak, ale tylko do zabytków niestety, ale nie zrozumiales i kupiłes zabytkowa pompę - a teraz są efekty - 13kkWh... Edytowane 30 Stycznia 2014 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 30.01.2014 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 nawet twoj przyjaciel wozkowy w innym watku radzi co gdzie i jak oszczedzic... ( pomimo tego ze wszyscy maja tak samo ) skonsultuj sie, moze pomoze. Nadal namawia do sikania do wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 30.01.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 (edytowane) TB izolowanego domu na oczy nie widzial i napewno nie byl przy projektowaniu mojego w 1981. Widocznie masz domek tych samych standardow... to > 30 lat . ooops zapomnialem 2=1 to co ja bede sie spodziewal ze ty se lata policzysz. Ja z moich efektow w starym domu jestem zadowolony...Ty majac wieksze zuzycie nie masz sie czym chwalic w nowym domku. nawet twoj przyjaciel wozkowy w innym watku radzi co gdzie i jak oszczedzic... ( pomimo tego ze wszyscy maja tak samo ) skonsultuj sie, moze pomoze. ja Tobie oszczednosci nie szukam i prosze o to samo. Śmieję się z tego, ze stajecie na glowie z Poco Cito a efekt gówniany - 5-6 tysia za prąd rocznie i tyle*... * poza jednym kolega, ktorego nicka nie pamietam tylko mi nie pisz, ze nie - niech pixio pokaze fakturę... Ty tez moglbys.. .jednynie Arturo ma jaja - no i Hipcia... i jeszcze pan Liwko, bo kiedys pokazal oraz mr Cetera. reszcie (odwagi) nie staje... Edytowane 30 Stycznia 2014 przez Hippek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zyzolek 30.01.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Wy podajecie tylko CO i CWU.A Hipcia całość z bytowym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 30.01.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Wy podajecie tylko CO i CWU. A Hipcia całość z bytowym;) Bo to siara napisac, ze na CO+CWU na jej domek idzie z 10k kWh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts