Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrzewający elektrycznością - wątek towarzyski na odpowiedzialność uczestników

Gość Gosc***

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja Ci tez nic nie szukam... I na niczym nie staje... Ty tylko sobie tak to wyobrazasz.

Nie rozumiesz na czym polega praca i inwestycja w PC, ale nie musisz.

Wiec podniecaj sie swoimi 13k kWh , jezdzij wozkiem z twoim kolega i sie nie czepiaj. Bo cie to przerasta.

Nie komentuj czegos czego zupelnie nie rozumiesz, nawet starajac sie.

Powtorze, gratuluje domku w standardzie z 1981 :)

Czekaj az Ci wszystko opadnie... moze wtedy i rece do kieszeni ;)

kiedys poprosilabym ,zebys cos zaproponował - ale jak dobierzesz tak, jak sobie, to wolę losową z googlea:P

gorsza od Twojej Poco Cito chyba nie będzie...

poki co masz u siebie COP farelki :)

A skąd o tym wiesz, skoro u ciebie na samą PC z kopem idzie 4215 kWh?

A podejrzewam że na bytowe też coś koło 7k kWh, no ale fakturą roczną nie chcesz się chwalić.

Zapytaj jej. To bedzie moze nie najbardziej wiarygodny sposob, ale na pewno szybki. :)

Mi na bytowy idzie 400kWh/mc. Podawalem zestawienie roczne i dla bytowegi i dla pompy juz kilka razy.

ogrzewany a nie podgrzewany, jak wasze, pompiarskie 19stC :p

Ja to już nie wiem, czy wy sobie tak z miłości dogryzacie czy serio na złośliwości się silicie :lol2:

Ja trzymam w domu 22,5, to jest kompromisowa temperatura. Jedynie młody dziękuje bogu, że ma pokój nad nieogrzewanym garażem i że mu skręciłem pętle podłogówki i szczęśliwy jak prosiak w gnojówce :lol2: trzyma 20-21 stopni. Z drugiej strony mam sąsiada z ekogroszkiem, który ma ustawione 16 do góra 20 stopni bo tak lubi. Ja za to zawsze cierpię, jak jedziemy do znajomych z ekogroszkiem i kominkiem, oni poniżej 25 nie schodzą - przeważnie 26-27 trzymają. To jest dopiero hardcore.

Ja to już nie wiem, czy wy sobie tak z miłości dogryzacie czy serio na złośliwości się silicie :lol2:

Ja trzymam w domu 22,5, to jest kompromisowa temperatura. Jedynie młody dziękuje bogu, że ma pokój nad nieogrzewanym garażem i że mu skręciłem pętle podłogówki i szczęśliwy jak prosiak w gnojówce :lol2: trzyma 20-21 stopni. Z drugiej strony mam sąsiada z ekogroszkiem, który ma ustawione 16 do góra 20 stopni bo tak lubi. Ja za to zawsze cierpię, jak jedziemy do znajomych z ekogroszkiem i kominkiem, oni poniżej 25 nie schodzą - przeważnie 26-27 trzymają. To jest dopiero hardcore.

pyxis dał fotę swojego salonu kiedyś i się wydało - termometr pokazywał 19stC a w stopce widneje 22stC...

pyxis dał fotę swojego salonu kiedyś i się wydało - termometr pokazywał 19stC a w stopce widneje 22stC...

Mysle, ze mitch juz sie zorientowal w Twojej "wiarygodnosci".

Fotomontaze to jedyne co Ci w miare wychodzi.

Termometr ktory wstawilas mialas z wlasnych fotograficznych zasobow, wiec piwniczne 19*C i RH63% ktore pokzywal stalo sie odtad kablarskim "standardem" w tym watku. Wino Ci sie w domu pewnie latami nie zepsuje, bo korek nie ma szans wyschnac. ;)