Pyxis 30.01.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Pixo ale gdzie ciało czy umysł? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hippek 30.01.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Nie musze. Za to Ty powinnas ze swoja temperaturka w domu miec figure anorektyczki. a moze mam? chcesz sie przekonac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 30.01.2014 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 a moze mam? chcesz sie przekonac? No to by potwierdzalo ta teorie z linki. Pixio gdzie szczupła jest - na ciele czy umyśle? Z glupia baba bym nie zdzierzyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 30.01.2014 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Kurcze, ale ty seksistowska jestes! Plec nie determinuje inteligencji, ale faktem jest, ze kobietom najlepiej wychodzi opieka nad dziecmi i zmywanie garow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 07.03.2014 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 A gdzie Ty widzisz jakakolwiek moja zlosliwosc? Grzecznie zapytalem, kiedy sie skonczy babci sra..e. Ot tyle. normalny człowiek zauważy.... - Ty widać nie jesteś w stanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 07.03.2014 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 A faktycznie umowa z Duonem jest tak skonstruowana, ze wraz z koncem promocji mozesz sie od nich wyniesc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 07.03.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 A faktycznie umowa z Duonem jest tak skonstruowana, ze wraz z koncem promocji mozesz sie od nich wyniesc? tego też nie możesz pojąć....?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 07.03.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Rodzice Cie po lbie bili w dziecinstwie? Przeciez grzecznie pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 07.03.2014 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Rodzice Cie po lbie bili w dziecinstwie? Przeciez grzecznie pytam. Pyxis: nikogo nie obchodzi tutaj twoja biografia.... PS. Grzecznie zapytaj to grzeczną dostaniesz odpowiedz... - w szkole tego uczyli!!!! ale jak ktoś nie chodził....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 07.03.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Dorosnij chlopie. Juz czas, bo ludzie az tak dlugo nie zyja. Doczytales wszelkie "gwiazdki" i drobne druczki na umowie? Bo cos mi sie nie wydaje, zeby jakiegos haczyka na frajerow nie zastawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 07.03.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Dorosnij chlopie. Juz czas, bo ludzie az tak dlugo nie zyja. Doczytales wszelkie "gwiazdki" i drobne druczki na umowie? Bo cos mi sie nie wydaje, zeby jakiegos haczyka na frajerow nie zastawili. Myślałem Pyxis że tak debilny avatar masz dla jaj.... ale.....ty nim po prostu jesteś......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 07.03.2014 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Myślałem Pyxis że tak debilny avatar masz dla jaj.... ale.....ty nim po prostu jesteś......................... Pfffff, kurde, Ty zaczynasz nawet kojarzyc co to avatar i do czego sluzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 07.03.2014 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Myślałem Pyxis że tak debilny avatar masz dla jaj.... ale.....ty nim po prostu jesteś......................... Pfffff, kurde, Ty zaczynasz nawet kojarzyc co to avatar i do czego sluzy. po co tu jesteś chłopie?? by obrażać innych??? Niech Moderator zablokuje toto...! - czyli pyxisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 07.03.2014 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Pfffff, kurde, Ty zaczynasz nawet kojarzyc co to avatar i do czego sluzy. Czego ty chcesz chłopie"???? Nie potrafisz dyskutować merytorycznie??? Chcesz to spotkamy się w realu i dostaniesz wtedy po gębie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za klawiatury kompleksiarze umieją wypisywać rożne rzeczy bo wydaje im się że są tacy anonimowi.......... Jest m.in przecież twój IP więc nie myśl że jesteś nietykalny...... PS. pewno pisząc to wszystko przebierasz się w damskie ciuchy i robisz sobie fuj.................................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.03.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Czego ty chcesz chłopie"???? Nie potrafisz dyskutować merytorycznie??? Chcesz to spotkamy się w realu i dostaniesz wtedy po gębie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za klawiatury kompleksiarze umieją wypisywać rożne rzeczy bo wydaje im się że są tacy anonimowi.......... Jest m.in przecież twój IP więc nie myśl że jesteś nietykalny...... PS. pewno pisząc to wszystko przebierasz się w damskie ciuchy i robisz sobie fuj.................................................. Walczysz z nim? On nie jest tego wart. Zostaw zasrańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 07.03.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Czego ty chcesz chłopie"???? Nie potrafisz dyskutować merytorycznie??? Chcesz to spotkamy się w realu i dostaniesz wtedy po gębie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za klawiatury kompleksiarze umieją wypisywać rożne rzeczy bo wydaje im się że są tacy anonimowi.......... Jest m.in przecież twój IP więc nie myśl że jesteś nietykalny...... PS. pewno pisząc to wszystko przebierasz się w damskie ciuchy i robisz sobie fuj.................................................. Waflos, prosze nie bij. Ja po Twoich tekstach widze, zes pryszczers, albo calkiem niedawno sie pryszczy pozbyles. Naprawde czas dorosnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 07.03.2014 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Walczysz z nim? On nie jest tego wart. Zostaw zasrańca. Ooo, jest i prostaczek. Miales mnie "ukarac" dodaniem do ignorowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waflos 07.03.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Waflos, prosze nie bij. Ja po Twoich tekstach widze, zes pryszczers, albo calkiem niedawno sie pryszczy pozbyles. Naprawde czas dorosnac. Jak takiś mądry i dojrzały to podaj namiary do siebie (miejscowość nr telefonu) podjadę i "pogadamy" PS. W Zasięgu mam cały Kraj. Co Ty na to??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersson 07.03.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 O Pyxis widze ze sparzyles doopsko ! I jeszcze chca ci do niego nakopac , stary dziwaczny poziom ,,zalapales" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 07.03.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Na tym watku nigdy sie nie zawiodlem jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts