wykrot 09.03.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Nie kumam, czemu tylko kilkoma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.03.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 to i ja sie melduje - mam tylko obawy że jesli nie zagladne dzień lub 2 to nadrobienie zaleglości będzie czymś trudnym ... ale ubawiliście mnie kilkoma postami Poczekaj na koniec miesiąca:) to już wogóle się nie połapiesz Od teraz rachunki za prund będą na dwóch oddzielnych wątkach. Trza bedzie trzeci założyć co by spiąć to do kupy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.03.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 ale cisza i tu i tam Ale tam nie pytaj w ten sposób, bo Cię zbanują za zaśmiecanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 09.03.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Ale tam nie pytaj w ten sposób, bo Cię zbanują za zaśmiecanie:) jak jakis k...s doniesie; zresztą moga nas pocałować w doope co najwyżej Edytowane 9 Marca 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.03.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Ja w pierwszym odruchu i na szybko pomyślałem, że swiki:P Jej na usunięciu niektórych postów zależało najbardziej:) I pewna nie była czy ja swoje usunę rano czy dopiero za 48h jak wytrzeźwieję Edytowane 9 Marca 2012 przez piotrmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 09.03.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Ja w pierwszym odruchu i na szybko pomyślałem, że swiki:P Jej na usunięciu niektórych postów zależało najbardziej:) I pewna nie była czy ja swoje usunę czy dopiero za 48h jak wytrzeźwieję swiki, pomimo swojej zmiennosci, jak to na "babsztyla" przystało, ma większe jaja, niz niejedna ciota tutaj...to nie ona... jaj mam swoje typy. wle nie chce sie uzewnetrzniac w tym temacie Edytowane 9 Marca 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.03.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Z tym donosicielstwem, to u mnie też historiaJednemu donosicielowi napisałem tu na forum, co myślę o donosicielstwie, kim On jest dla mnie, co sądzę o takich osobach itp. Też poleciał do admina i dostałem bana:PAdmin nawet nie zadał sobię trudu przeczytania i przeanalizowania kilkunastu postów.Usunął wszystkie a ja dostałem bana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.03.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Się przejmują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i słusznie 09.03.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Z tym donosicielstwem, to u mnie też historia Jednemu donosicielowi napisałem tu na forum, co myślę o donosicielstwie, kim On jest dla mnie, co sądzę o takich osobach itp. Też poleciał do admina i dostałem bana:P Admin nawet nie zadał sobię trudu przeczytania i przeanalizowania kilkunastu postów.Usunął wszystkie a ja dostałem bana to co ja mam powiedzieć? jeden staly bywalec cieszacy sie powazaniem mnie przywitał głupawym tekstem na dzien dobry, wiec stwierdzilem, ze nie ma sie co spalac a pozniej - jak to napisal zytko - jakis kuta s mnie podkablowal i dostalem bana na tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.03.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 to co ja mam powiedzieć? jeden staly bywalec mnie przywitał głupawym tekstem na dzien dobry, To o mnie? No co Ty! To już zapytać nie wolno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.03.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Czułem w kościach, że się tu kręciszInstynkt samca jeszcze mnie nie zawodzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i słusznie 09.03.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 To o mnie? No co Ty! To już zapytać nie wolno? to nie Ty; jeden taki ekspert wykreowany na guru przez ludkow, ktorzy nie potrafia przeczytac instrukcji devi ze zrozumieniem zreszta przejzyj watek, to zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.03.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Będę z Tobą i słusznie szczery!!!!Teraz czyta się Ciebie dużo lepiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.03.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Przecież znasz odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.03.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 swiki proszę nie edytuj swoich postówPotem wychodzą takie idiotyzmy jak #73 i #74Adiqq znowu nie zaskoczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 tutaj żeby wszystko zajarzyć, trzeba by non stop siedzieć A mozna tylko na jednym półdupku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 09.03.2012 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 fe fe...ale tu mi wazelina zapachnialo.... Zytko,czego chcesz - faceci nigdy nic bezinteresownie milego nie pisza Wredna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Wredna... Nie!!! Dużo zależy od cyklu, raz agresywna, raz miła. Więcej na razie nie chcę napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 09.03.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Żytko, gdzie jesteś?Drink Cię dobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 09.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 fe fe...ale tu mi wazelina zapachnialo.... Zytko,czego chcesz - faceci nigdy nic bezinteresownie milego nie pisza chcę dluzszej taniej taryfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts