Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrzewający elektrycznością - wątek towarzyski na odpowiedzialność uczestników

Gość Gosc***

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to i ja sie melduje - mam tylko obawy że jesli nie zagladne dzień lub 2 to nadrobienie zaleglości będzie czymś trudnym ...

ale ubawiliście mnie kilkoma postami ;)

Poczekaj na koniec miesiąca:) to już wogóle się nie połapiesz

Od teraz rachunki za prund będą na dwóch oddzielnych wątkach. Trza bedzie trzeci założyć co by spiąć to do kupy:P

Ja w pierwszym odruchu i na szybko pomyślałem, że swiki:P

Jej na usunięciu niektórych postów zależało najbardziej:)

I pewna nie była czy ja swoje usunę czy dopiero za 48h jak wytrzeźwieję:)

swiki, pomimo swojej zmiennosci, jak to na "babsztyla" przystało, ma większe jaja, niz niejedna ciota tutaj...to nie ona... jaj mam swoje typy. wle nie chce sie uzewnetrzniac w tym temacie

Edytowane przez kszh.uint

Z tym donosicielstwem, to u mnie też historia

Jednemu donosicielowi napisałem tu na forum, co myślę o donosicielstwie, kim On jest dla mnie, co sądzę o takich osobach itp. Też poleciał do admina i dostałem bana:P

Admin nawet nie zadał sobię trudu przeczytania i przeanalizowania kilkunastu postów.Usunął wszystkie a ja dostałem bana

Z tym donosicielstwem, to u mnie też historia

Jednemu donosicielowi napisałem tu na forum, co myślę o donosicielstwie, kim On jest dla mnie, co sądzę o takich osobach itp. Też poleciał do admina i dostałem bana:P

Admin nawet nie zadał sobię trudu przeczytania i przeanalizowania kilkunastu postów.Usunął wszystkie a ja dostałem bana

to co ja mam powiedzieć? jeden staly bywalec cieszacy sie powazaniem mnie przywitał głupawym tekstem na dzien dobry, wiec stwierdzilem, ze nie ma sie co spalac

a pozniej - jak to napisal zytko - jakis kuta s mnie podkablowal i dostalem bana na tydzien