Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrzewający elektrycznością - wątek towarzyski na odpowiedzialność uczestników

Gość Gosc***

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wspólczuję Ci kolego. Na pocieszenie napiszę Ci, że mi dzisiaj zalało salon w domu. Nowe meble, nowy wzmacniacz, gramofon. Szkoda słów. Kuna mi rozwaliła kolejny raz dach.

co ja widzę? serio? jesli tak, to szczerze wspólczuję; mam nadzieję, że ubezpieczony byłeś...

tak na marginesie: jedna z newielu zalet domu z użytkowym poddaszem to to, że woda z piętra płynie na dół... (aż mnie ciarki przeszły na mysl o pływajacym wzmacniaczu) - brrrr

o kunie nawet nie chcę myslec, bo to zawsze kończy się totalną demolką...

moja metoda na myszy na poddaszu to często uzywany subwoofer - od dwóch lat nie stwierdzono myszy ani innych siersciuchów...

Edytowane przez kszh.uint

A walczę, walczę żytko z tą francą. Dzisiaj skończyliśmy kolejną przeróbkę środkowego dachu. Wymieniłem (ok.10% ) wełnę, którą już wymieniałem w styczniu. Znowu zasrana i z dziurami:) Takimi jak robi kret tylko większymi. Zostały wróblówki do założenia po niedzieli, no i ten kosz rozwalony którym mnie zalało. Na razie jest zabezpieczony "jako tako"

A walczę, walczę żytko z tą francą. Dzisiaj skończyliśmy kolejną przeróbkę środkowego dachu. Wymieniłem (ok.10% ) wełnę, którą już wymieniałem w styczniu. Znowu zasrana i z dziurami:) Takimi jak robi kret tylko większymi. Zostały wróblówki do założenia po niedzieli, no i ten kosz rozwalony którym mnie zalało. Na razie jest zabezpieczony "jako tako"

powaznie mówie - kup dobry subwoofer;

u mnie z nieszczęśc: szpaki przyleciały - znów beda srać i drzec dzioby o 4 rano latem... grrrrr

mieszkaja w takim zworniku nads sypialnią; trzeci rok :p

Edytowane przez kszh.uint