piotrmak 10.03.2012 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 I znowu pousuwane posty:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.03.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 10.03.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 swiki, wstydź się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 10.03.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 swiki, wstydź się i ubierz się wreszcie, południe już było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 10.03.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 no ja tak właśnie robię... A ja cholera przed chwilą coś napisałem. Więcej nie piszę tam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 10.03.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No ja właśnie też to zrobiłem, ale niech se Cetera przeczyta:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 10.03.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No ja właśnie też to zrobiłem, ale niech se Cetera przeczyta:P nie wiem, co zescie popisali, ale widze, ze wydygani jestescie... kasuje swiki, kasuje liwko; żytko nie pęka, otwiera piwko; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 10.03.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 (edytowane) Wspólczuję Ci kolego. Na pocieszenie napiszę Ci, że mi dzisiaj zalało salon w domu. Nowe meble, nowy wzmacniacz, gramofon. Szkoda słów. Kuna mi rozwaliła kolejny raz dach. co ja widzę? serio? jesli tak, to szczerze wspólczuję; mam nadzieję, że ubezpieczony byłeś... tak na marginesie: jedna z newielu zalet domu z użytkowym poddaszem to to, że woda z piętra płynie na dół... (aż mnie ciarki przeszły na mysl o pływajacym wzmacniaczu) - brrrr o kunie nawet nie chcę myslec, bo to zawsze kończy się totalną demolką... moja metoda na myszy na poddaszu to często uzywany subwoofer - od dwóch lat nie stwierdzono myszy ani innych siersciuchów... Edytowane 10 Marca 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.03.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 dołączę na chwile bo mam gadulca a wszystkich wymiotło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.03.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 przebudziła się na chwilę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 10.03.2012 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Zytko: to co za sprzet masz?? POchwal no sie skoro az tak sie boisz o sprzet Potasonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 10.03.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 przebudziła się na chwilę? No i co z tego jak jutro pokasuje albo w najlepszym przypadku pozmienia posty:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.03.2012 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 No i co z tego jak jutro pokasuje albo w najlepszym przypadku pozmienia posty:P no tak...trzeba być twardym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 10.03.2012 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 A walczę, walczę żytko z tą francą. Dzisiaj skończyliśmy kolejną przeróbkę środkowego dachu. Wymieniłem (ok.10% ) wełnę, którą już wymieniałem w styczniu. Znowu zasrana i z dziurami:) Takimi jak robi kret tylko większymi. Zostały wróblówki do założenia po niedzieli, no i ten kosz rozwalony którym mnie zalało. Na razie jest zabezpieczony "jako tako" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.03.2012 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 ja mam tą radość że wszystko przede mną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 10.03.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 (edytowane) A walczę, walczę żytko z tą francą. Dzisiaj skończyliśmy kolejną przeróbkę środkowego dachu. Wymieniłem (ok.10% ) wełnę, którą już wymieniałem w styczniu. Znowu zasrana i z dziurami:) Takimi jak robi kret tylko większymi. Zostały wróblówki do założenia po niedzieli, no i ten kosz rozwalony którym mnie zalało. Na razie jest zabezpieczony "jako tako" powaznie mówie - kup dobry subwoofer; u mnie z nieszczęśc: szpaki przyleciały - znów beda srać i drzec dzioby o 4 rano latem... grrrrr mieszkaja w takim zworniku nads sypialnią; trzeci rok Edytowane 10 Marca 2012 przez kszh.uint Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 10.03.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 powaznie mówie - kup dobry subwoofer Ta wersja też jest rozważana, ale myślałem bardziej o głośnikach Nie jestem pewien, czy w dzień też jest a w nocy nie wchodzi w rachubę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 10.03.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ta wersja też jest rozważana, ale myślałem bardziej o głośnikach Nie jestem pewien, czy w dzień też jest a w nocy nie wchodzi w rachubę w domku nie ma ciszy nocnej przeciez... przynajmniej w moim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.03.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 ja bardzo przeprasza...ale czy to jest wątek dla fanów przemysłu elektronicznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 10.03.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 ja bardzo przeprasza...ale czy to jest wątek dla fanów przemysłu elektronicznego? idź zobacz, czy czasem nie tego watku szukałeś? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?10576-Ogrzewaj%C4%85cy-elektryczno%C5%9Bci%C4%85-WYST%C4%84P-!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts