piotrmak 10.03.2012 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 w domku nie ma ciszy nocnej przeciez... przynajmniej w moim Ok. U mnie też ale jest inny problem. Kunę to mam już z 5-6 lat. Prawdopodobnie sie u mnie urodziła. Są całe tygodnie jak jej nie ma i całe tygodnie jak jest. Nigdy nie wiadomo czy w nocy będzie (hałas) czy nie będzie. Trza by się wyprowadzić na dwa tygodnie, a trochę mi sie to nie uśmiecha W trakcie remontu na przełomie grudnia i stycznia (wymiana całej wełny i foli paroprzepuszczalnej) francy nie było. Wróciła po skończeniu remontu na środkowy dach. Boję się, że poświęcimy się z rodziną ze dwa tygodnie a ona wróci razem z nami. Bardziej idzie to w kierunku ukatrupienia (sąsiad myśliwy z pełnym wyposarzeniem, a i u mnie też coś sie znajdzie co prawda krótkie, sportowe 7,62 mm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 10.03.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 ja bardzo przeprasza...ale czy to jest wątek dla fanów przemysłu elektronicznego? Ale tu bana nie dostaniesz Na tym drugim można za byle co:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.03.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ale tu bana nie dostaniesz Na tym drugim można za byle co:P chciałem pogadać o dupie Maryni a tu o ciszy nocnej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 10.03.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 chciałem pogadać o dupie Maryni a tu o ciszy nocnej... Nie, no dobrze trafiłeś Tylko ja zaraz idę spać, padnięty jestem. Wczoraj o drugiej poszedłem spać, a dzisiaj w dzień nie dane mi było pospać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kszh.uint 10.03.2012 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Ok. U mnie też ale jest inny problem. Kunę to mam już z 5-6 lat. Prawdopodobnie sie u mnie urodziła. Są całe tygodnie jak jej nie ma i całe tygodnie jak jest. Nigdy nie wiadomo czy w nocy będzie (hałas) czy nie będzie. Trza by się wyprowadzić na dwa tygodnie, a trochę mi sie to nie uśmiecha W trakcie remontu na przełomie grudnia i stycznia (wymiana całej wełny i foli paroprzepuszczalnej) francy nie było. Wróciła po skończeniu remontu na środkowy dach. Boję się, że poświęcimy się z rodziną ze dwa tygodnie a ona wróci razem z nami. Bardziej idzie to w kierunku ukatrupienia (sąsiad myśliwy z pełnym wyposarzeniem, a i u mnie też coś sie znajdzie co prawda krótkie, sportowe 7,62 mm) ja ekologiem nie jestem, wiec moim zdaniem bez jakiegos sposobu jej eliminacji (niewnikam, jakiego - mozna zlapac iw wypuscic 10km dalej) sie nie obejdzie - znajomy mial, to opowiadal, ile trwala walka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.03.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Nie, no dobrze trafiłeś Tylko ja zaraz idę spać, padnięty jestem. Wczoraj o drugiej poszedłem spać, a dzisiaj w dzień nie dane mi było pospać nie rób scen...na Polscat Film jest Hostel...obudzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 10.03.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Wypuścić nie, nie zrobię tego innemu bliźniemuJak nie można zabić bo chroniona to mi spadnie z klatką kilka razy na ziemię.Tak parę razy pod rząd:PJak to dziecko co wypadło z kocyka. Tam uniewinnili z zarzutu zabójstwa to i mnie uniewinnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 10.03.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 Idę spać PanowieDobranoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.03.2012 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.03.2012 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 wszyscy spac ida a ja pospalam to mi sie gadac teraz chce do dzieła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 10.03.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 sama z soba? czy Ty siedzisz jeszcze?? btw widze, ze troche muzy pusciles nio...siedzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.03.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Matko jedyna, moje gardło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 11.03.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Matko jedyna, moje gardło... Z żoną się kłóciłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.03.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Wtedy to by ją gardło bolało. Ja co najwyżej bym pie..oł drzwiami i polazł dalej na imprezkę. Od wódy mnie gardło boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.03.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Wtedy to by ją gardło bolało. Ja co najwyżej bym pie..oł drzwiami i polazł dalej na imprezkę. Od wódy mnie gardło boli. gdzie siedziałeś? Nie widziałem Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.03.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 gdzie siedziałeś? Nie widziałem Cię. Film mam w odcinkach, więc nie pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.03.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Film mam w odcinkach, więc nie pomogę. nie piszę tu więcej. Zaraziłem się od Ciebie. Dawno mnie łeb nie nap...lał tak jak dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Pokaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 11.03.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Mnie nie wierzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.03.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Nie, dzień mężczyzny u kolegi opijaliśmy. Ledwie człowiek wytrzeźwiał po dniu kobiet... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts