Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrzewający elektrycznością - wątek towarzyski na odpowiedzialność uczestników

Gość Gosc***

Recommended Posts

w domku nie ma ciszy nocnej przeciez... przynajmniej w moim

Ok. U mnie też ale jest inny problem.

Kunę to mam już z 5-6 lat. Prawdopodobnie sie u mnie urodziła. Są całe tygodnie jak jej nie ma i całe tygodnie jak jest. Nigdy nie wiadomo czy w nocy będzie (hałas) czy nie będzie.

Trza by się wyprowadzić na dwa tygodnie, a trochę mi sie to nie uśmiecha

W trakcie remontu na przełomie grudnia i stycznia (wymiana całej wełny i foli paroprzepuszczalnej) francy nie było. Wróciła po skończeniu remontu na środkowy dach.

Boję się, że poświęcimy się z rodziną ze dwa tygodnie a ona wróci razem z nami. Bardziej idzie to w kierunku ukatrupienia (sąsiad myśliwy z pełnym wyposarzeniem, a i u mnie też coś sie znajdzie co prawda krótkie, sportowe 7,62 mm)

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ok. U mnie też ale jest inny problem.

Kunę to mam już z 5-6 lat. Prawdopodobnie sie u mnie urodziła. Są całe tygodnie jak jej nie ma i całe tygodnie jak jest. Nigdy nie wiadomo czy w nocy będzie (hałas) czy nie będzie.

Trza by się wyprowadzić na dwa tygodnie, a trochę mi sie to nie uśmiecha

W trakcie remontu na przełomie grudnia i stycznia (wymiana całej wełny i foli paroprzepuszczalnej) francy nie było. Wróciła po skończeniu remontu na środkowy dach.

Boję się, że poświęcimy się z rodziną ze dwa tygodnie a ona wróci razem z nami. Bardziej idzie to w kierunku ukatrupienia (sąsiad myśliwy z pełnym wyposarzeniem, a i u mnie też coś sie znajdzie co prawda krótkie, sportowe 7,62 mm)

ja ekologiem nie jestem, wiec moim zdaniem bez jakiegos sposobu jej eliminacji (niewnikam, jakiego - mozna zlapac iw wypuscic 10km dalej) sie nie obejdzie - znajomy mial, to opowiadal, ile trwala walka...