piotrmak 13.03.2012 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) Edytowane 14 Marca 2012 przez piotrmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 13.03.2012 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Nareszcie się coś tu dzieje http://macg.net/emoticons/fencing.gif Sam widzisz, jakbyś k...a z duchem pisał Kolejne posty zniknęły Lepiej by było gdyby admini usunęli całe konto Grzanie kabelkami jest tak samo wiarygodne jak te usunięte dwa posty. Jak jej wierzyć? pewnie wskazania licznika zmieniają się jak jej nastrój:P Jeśli grzać to tylko PC lub czystym węglem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 13.03.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Tchorzem nie jestem i jak juz poczyniam takie kroki to smialo moge o nich poinformowac - nie wiem czy bedzie jakas reakcja -ale tak - zglosilam Twoje posty do moderacji... Prosilam kilka razy na pw, probowalam przetlumaczyc kilka razy tutaj - nie dociera ze nie mam ochoty z Toba rozmawiac a tym bardziej prowadzic rozmow "luznych" bo nie znasz granic i jak juz pisalam - przekraczasz pewne etyczne granie i morale.... Mnie to rybka:P ja na muratorze nic nie sprzedaję Lepiej poczyń ten krok o którym pisałaś wcześniej i usuń swoje konto Ja biorę odpowiedzialność cywilną za to co piszę, w przeciwieństwie do Ciebie, osoby która podpuszcza a potem kasuje swoje posty:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 13.03.2012 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) Po kilku minutach to już tylko ratunek w admin-ach pozostał Moje "zarchiwizowane" odpowiedzi są największym problemem. Bierz kredki i .....Co ja mam Ci jeszcze napisać? Nie ja jestem założycielem wątku i nie ja mam prawo Cię stąd wypraszać, ale jak podjęłaś decyzję o zabraniu kredek? Ja nie trzymam Edytowane 13 Marca 2012 przez piotrmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 13.03.2012 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) Nigdy więcej na prośbę kogokolwiek nie będę już kasował postów.Proszę mnie nie prowokować i nie bedzie więcej problemów.Najlepiej mnie ignoruj:P Edytowane 14 Marca 2012 przez piotrmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.04.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ...a jak prund włączą będzie zajebi.ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 07.04.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ...a jak prund włączą będzie zajebi.ty... eeeee... wiosna przyjdzie, ciepło się zrobi, prąd wyłączą i wątek... do jesieni pójdzie na urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Nigdy więcej na prośbę kogokolwiek nie będę już kasował postów. Proszę mnie nie prowokować i nie bedzie więcej problemów. Najlepiej mnie ignoruj:P Ty, piotrmak, znasz Darka Szupińskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Odnosnie tego co zacytowales - ignorowalam ignorowalam i co - nie prowokowalam - toc on zyc bezemnie nie moze (PIotr do Darka nie znam) A i dopisze jeszcze: swoim zyciem sie baw - wprost na spotkanie ognia lec.... Prosił bym o translate, bo nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Aaaa. Zacytowałem przez przypadek. Chciałem go tylko o coś zapytać. piotrmak chyba miał wczoraj ciężki wieczór bo go nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2012 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 btw. wczoraj z Zytko to juz ostro jechaliscie A takie tam męskie gadanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ta ... o parasolach Ale jakich, z ogródka piwnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 no...ja az sobie siadlam - tak na wszelki wypadek Żytko zboczeniec, tylko mu pieszczoty w głowie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 tylko bez podtekstów Majonezu dodaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 07.04.2012 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 btw wogole to zdolna bestyja ze mnie - pilnuje dzieci (jak dobrze miec jednak otwarta kuchnie) pieke grzybki do jajek, robie salatke (wlasnie kroje jajka) i jeszcze pisze z Wami No bestyja, bestyja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.04.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 A ja dzisiaj odkryłem w Kauflandzie zajebiste papryczki ostre faszerowanejakimś serem...mniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 07.04.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 ja prostą sałatke jarzynową robię....ziemniaki,marchewka,pietruszka,jajka,ogórek kiszony, groszek,majonez....wszystko już mam przygotowane...tylko nie ma kiedy tego do kupy zebrać...jeszcze trzeba górę ogarnąć młody Ci wypierdzieli te składniki na podłogę, będziesz miał "w kupie":D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 07.04.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 A ja dzisiaj odkryłem w Kauflandzie zajebiste papryczki ostre faszerowane jakimś serem...mniam! w biedronce też są , do gorzały ...........mniam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Aaaa. Zacytowałem przez przypadek. Chciałem go tylko o coś zapytać. piotrmak chyba miał wczoraj ciężki wieczór bo go nie widać Wczoraj ciężki dzień miałem, wieczorem szybko spać Dzisiaj dopiero po 20 zjechałem do domu. Mam dosyć na dzisiaj Dzisiaj jak mi dzwonił telefon to za każdym razem jakiś podekscytowany byłem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 07.04.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Ty, piotrmak, znasz Darka Szupińskiego? Nic mi to nie mówi nazwisko. Nie mam do czego przykleić, jakiś punkt zaczepienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts