Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ogrzewający elektrycznością - wątek towarzyski na odpowiedzialność uczestników

Gość Gosc***

Recommended Posts

• Odpowiedzi 386
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nareszcie się coś tu dzieje http://macg.net/emoticons/fencing.gif

Sam widzisz, jakbyś k...a z duchem pisał:p

Kolejne posty zniknęły

Lepiej by było gdyby admini usunęli całe konto

Grzanie kabelkami jest tak samo wiarygodne jak te usunięte dwa posty. Jak jej wierzyć? pewnie wskazania licznika zmieniają się jak jej nastrój:P

Jeśli grzać to tylko PC lub czystym węglem:P

Tchorzem nie jestem i jak juz poczyniam takie kroki to smialo moge o nich poinformowac - nie wiem czy bedzie jakas reakcja -ale tak - zglosilam Twoje posty do moderacji... Prosilam kilka razy na pw, probowalam przetlumaczyc kilka razy tutaj - nie dociera ze nie mam ochoty z Toba rozmawiac a tym bardziej prowadzic rozmow "luznych" bo nie znasz granic i jak juz pisalam - przekraczasz pewne etyczne granie i morale....

Mnie to rybka:P ja na muratorze nic nie sprzedaję

Lepiej poczyń ten krok o którym pisałaś wcześniej i usuń swoje konto

Ja biorę odpowiedzialność cywilną za to co piszę, w przeciwieństwie do Ciebie, osoby która podpuszcza a potem kasuje swoje posty:P

Po kilku minutach to już tylko ratunek w admin-ach pozostał:p Moje "zarchiwizowane" odpowiedzi są największym problemem.

Bierz kredki i .....Co ja mam Ci jeszcze napisać? Nie ja jestem założycielem wątku i nie ja mam prawo Cię stąd wypraszać, ale jak podjęłaś decyzję o zabraniu kredek? Ja nie trzymam

Edytowane przez piotrmak

• 4 weeks później...
ja prostą sałatke jarzynową robię....ziemniaki,marchewka,pietruszka,jajka,ogórek kiszony, groszek,majonez....wszystko już mam przygotowane...tylko nie ma kiedy tego do kupy zebrać...jeszcze trzeba górę ogarnąć :D

młody Ci wypierdzieli te składniki na podłogę, będziesz miał "w kupie":D

Aaaa. Zacytowałem przez przypadek. Chciałem go tylko o coś zapytać. piotrmak chyba miał wczoraj ciężki wieczór bo go nie widać :)

Wczoraj ciężki dzień miałem, wieczorem szybko spać:)

Dzisiaj dopiero po 20 zjechałem do domu. Mam dosyć na dzisiaj

Dzisiaj jak mi dzwonił telefon to za każdym razem jakiś podekscytowany byłem:P