aLien01 11.08.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich Mieszkamy już 2 tygodnie i coraz bardzie zaczyna to przypominać dom. Co prawda cały czas coś robimy ale idzie do przodu. Niedługo zamieszczę kilka zdjęć z środka ale muszą być jakieś postępy a na razie jest ich brak Poniżej kilka zdjęć nocnych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIEK 11.08.2014 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 Artur! Nic nie skłamię jak napiszę, że też tak chcemy.Cudnie... Taras, ogród, piękna pogoda - tylko korzystać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 11.08.2014 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2014 To prawda wieczorami aż chcę się siedzieć przy drinku na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietruch 16.08.2014 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 Witam. Dawno mnie nie było co nie oznacza że na budowie nic się nie dzieje. Mam nadzieję że jeszcze miesiąc i będziemy się przeprowadzać. Dodaję zdjęcia w kolejnych postach bo do jednego pozwala mi tylko 5 wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietruch 16.08.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 cd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietruch 16.08.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 cd.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietruch 16.08.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 cd.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietruch 16.08.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2014 cd.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 17.08.2014 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Pietruch super schody ogólnie bardzo ładnie czekamy na więcej fotek w miarę postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 17.08.2014 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 Rzeczywiście rewelacyjne schody, A powiedz ile za nie płaciliście? Nam jutro wchodzi ekipa od stropu i będą też schody zbroić i po twoich zdjęciach zaczęłam się zastanawiać czy takich nie zrobić, nie mam za wiele czasu do namysłu Poszerzaliście może kuchnię? zauważyłam, że nie robiliście tego "schowka" na lodówkę w spiżarce jakie ma ona teraz wymiary?Ja jeszcze nie mam działówek i właśnie zastanawiam się jak kuchnię rozplanować. Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubutek1 17.08.2014 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2014 (edytowane) Alien, gratuluję super zrobionej chatki. Prośba o informację odnośnie producenta Twojego ogrodzenia.Jeśli się nie mylę, to jesteś pierwszy na tym forum, który skończył Party? Pietruch,w pełni się zgadzam z Kasią77 odnośnie Twoich schodów, są super. Kasia77,odnośnie schodów to proponuję Ci, żebyś się zastanowiła nad schodami "dywanowymi"(tylko stopnie wpuszczane w ścianę).My osobiście mamy wylewane ale żałujemy bo bardzo nam sie takie dywanowe podobają, a w dodatku są o kilka tysięcy tańsze od wylewanych, tak nas właśnie poinformował człowiek, który będzie u nas robił meble i schody. Edytowane 18 Sierpnia 2014 przez Kubutek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietruch 18.08.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Kasia77,Wycena od naszego schodziarza na schody dębowe:dywanowe 19600zł - to nasze, strasznie ciężkie, jeden stopień waży 30kg dywanowe na konstrukcji policzkowej 16800 złna konstrukcji policzkowej 14600 zł.Pewnie też trochę kosztował*spocznik który jest nad łazienką bo nie mamy go wylanego tylko jest drewniany jak całe schody. Dom nie ma zmienianych wymiarów. Jedyne co to poprzestawialiśmy trochę ścianek. Wymiary kuchni: od drzwi balkonowych do rogu: 289, ściana z oknem: 414 (94 do okna 176 zmniejszone względem projektu okno, 144 od okna do rogu) 160 ściana przy spiżarni.Ścianę wyprostowaliśmy na rzecz kuchni. Według mnie i meblarza kuchnie nie jest wcale mała. Będzie zamknięta półwyspem jak w wizualizacji na stronie MG. W spiżarni zrezygnowaliśmy z okna i jest dużo miejsca na półki. pozdr. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 18.08.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 To prawda wieczorami aż chcę się siedzieć przy drinku na tarasie Artur, Mam do Ciebie pytanie o kuchnię - nie macie uchwytów tylko z tego co widzę frezy - czy przy dość szerokich i głębokich szufladach, jak są wypełnień i ciężkie, nie macie problemu ( zwłaszcza źona) z jej swobodnym otwarciem? Z góry dzięki za odp.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha3 18.08.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 cd. 1 [ATTACH=CONFIG]275157[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]275158[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]275159[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]275160[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]275161[/ATTACH] Witam. Przepraszam, że tak wpadam do Was. Podglądam ten watek, bo mieliśmy budować party, ale nie zmieścił się wymiarami na naszej działce. A teraz do rzeczy. Masz śliczne schody (już doczytałam o nich) ale też świetne kafle w salonie i kuchni. Co to jest? Mógłbyś dać namiar na nie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumol 18.08.2014 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Ehhh piękne te Wasze postępy!! Aż jestem zły na siebie, że wszystko tak wolno idzie. Niestety ostatnio mało czasu i $ na inwestowanie w swoje 4 kąty Ale, żeby nie było że całkowicie wszystko stoi to zamieszczam ostatni nabytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietruch 18.08.2014 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 mycha3 salon to: http://www.opoczno.eu/produkty/plytka/tshow/__pl__tiles__show__1088/ szare łazienka: http://www.paradyz.com/plytki/lazienkowe/nirrad-niro jedna łazienka będzie szara a druga biała długo szukałam żeby się nie były błyszczące pozdr. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietruch 18.08.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Gumol, możesz napisać z czego jest zadaszenie nad tarasem i ile całość kosztowała bo łamiemy się czy nie zrobić jeszcze tego w tym sezonie p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha3 18.08.2014 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 mycha3 salon to: http://www.opoczno.eu/produkty/plytka/tshow/__pl__tiles__show__1088/ szare łazienka: http://www.paradyz.com/plytki/lazienkowe/nirrad-niro jedna łazienka będzie szara a druga biała długo szukałam żeby się nie były błyszczące pozdr. p. Dzięki. Fajne są. Będziesz miała piękne wnętrza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 18.08.2014 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2014 Jeśli chodzi o pochwyty żona nie ma problemu z otwieraniem szuflad. Chodzą bardzo delikatnie i są praktycznie nic nie wystaje tak więc nie ma obaw, że się zahaczy o uchwyt.Jeśli chodzi o firmę od ogrodzenia to nie polecam od maja jak skończyli nie mogę doprosić furtki, którą mieli przerobić. Właściciel nie odbiera a jak już odbierze to mówi, że za 2 dni będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumol 19.08.2014 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Pietruch, O kosztach ciężko pisać bo wykonywane to było z całym dachem. Także materiały zamawiałem równo z więźbą. Pomijając grubość belek itd. to patrząc od spodu mamy jętki, nadbitke, później płyte osb, na to papa podkładowa, papa zgrzewalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts