ryba80 11.02.2015 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 Artur, rewelacja - tak krótko mieszkacie, a już takie wszystko urządzone! Czy możesz mi podpowiedzieć firmę/model: - zestaw prysznicowy z deszczownicą białą - umywalka na szafkę - ta z białą baterią - lampy natynkowe białe i czarne ( takie tutki) - lampa nad lustrem w łazience głównej - włączniki ze szklanymi ramkami Bardzo podobają mi się rowniez Wasi czworonożni mieszkańcy Party ) Witam Czy można wiedzieć na jakim etapie jesteście z budową? Jesteśmy z Gliwic i jeśli byłaby taka możliwość to chcielibyśmy z żoną oglądnąć dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 12.02.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Sezon pora rozpoczac Pytanie to tych, ktorzy postawili juz mury i maja wstawiona/wybrana brame garazowa - czy wymiar otworu na brame zostal taki sam jak w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 12.02.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2015 Cześć kochani, zastanawiam się czy nie zamurować albo dużo zmniejszyć okna w spiżarnce, ściankę działową z kuchnią przesunąć pod okno(bez wneki na lodówkę) i wejścia nie zrobić od strony kuchni. Było by podobnie jak zrobiła Pietruch. Teraz jak bym budowała dom to bym go poszerzyła bo nie wiem jak rozmieścić lodówkę i słupek z piekarnikiem w kuchni:-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centy79 13.02.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2015 Cześć kochani, zastanawiam się czy nie zamurować albo dużo zmniejszyć okna w spiżarnce, ściankę działową z kuchnią przesunąć pod okno(bez wneki na lodówkę) i wejścia nie zrobić od strony kuchni. Było by podobnie jak zrobiła Pietruch. Teraz jak bym budowała dom to bym go poszerzyła bo nie wiem jak rozmieścić lodówkę i słupek z piekarnikiem w kuchni:-\ my po prostu zrezygnowaliśmy ze spiżarki i zlikwidować małe okienko, w zamian dwie duze szafy kargo które zmieszczą podobną iloś zapasów . mniej wiecej tak wygląda projekt kuchni : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 15.02.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Witam Czy można wiedzieć na jakim etapie jesteście z budową? Jesteśmy z Gliwic i jeśli byłaby taka możliwość to chcielibyśmy z żoną oglądnąć dom Witaj, nie wiem czy to pytanie do mnie? My od kilku dni mieszkamy, ale jesteśmy z Krakowa. Pzdr A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 15.02.2015 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 (edytowane) Też dobry pomysł! Bardzo fajny projekt , mam mętlik w głowie i nie wiem co wybrać, na wiosnę zdejmiemy stemple i bedziemy budować prowizoryczne ścianki, może wtedy na żywo wymyśle jak ją urządzić. Nie chciała bym jednak rezygnować ze spiżarki bo w niej trzymała bym weki, zbędny sprzet czy chociażby ziemniaki:-) ASIU gratuluję wprowadzenia się! Niech Wam się dobrze mieszka! Edytowane 15 Lutego 2015 przez KasiaG77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 15.02.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Też dobry pomysł! Bardzo fajny projekt , mam mętlik w głowie i nie wiem co wybrać, na wiosnę zdejmiemy stemple i bedziemy budować prowizoryczne ścianki, może wtedy na żywo wymyśle jak ją urządzić. Nie chciała bym jednak rezygnować ze spiżarki bo w niej trzymała bym weki, zbędny sprzet czy chociażby ziemniaki:-) ASIU gratuluję wprowadzenia się! Niech Wam się dobrze mieszka! Kasia, dziękuję miałam Ci właśnie to samo doradzić - czasem lepiej na żywo sobie pochodzić i przymierzyć się do przestrzeni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 15.02.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Powiem Ci ze jak patrzę na twoją kuchnię to też taką chcę! Na początku myślałam że całą ściankę wydluzyłas a nie tylko tą od kuchni:-) Dziękuję za zdjęcia, może nimi przekonam męża do takiego rozwiązania. Korci mnie jednak to wejście do spiżarni od strony kuchni, ktoś z Was w taki sposób zrobił wejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubutek1 15.02.2015 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Powiem Ci ze jak patrzę na twoją kuchnię to też taką chcę! Na początku myślałam że całą ściankę wydluzyłas a nie tylko tą od kuchni:-) Dziękuję za zdjęcia, może nimi przekonam męża do takiego rozwiązania. Korci mnie jednak to wejście do spiżarni od strony kuchni, ktoś z Was w taki sposób zrobił wejście? Witaj Kasia77, zobacz na te zdjęcia jakie rozwiązanie ma mój brat, pomimo, że nie jest to dom Party ale dół wygląda praktycznie tak samo(on ma jednak 9 metrów szerokości a party 7,5). Gratulacje dla Asi Krakowianki, kolejnej mieszkanki Party. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubutek1 15.02.2015 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Mam pytanie, jaką szerokość mają Wasze drzwi do łazienki pod schodami. Kto następny się wprowadza? Kilka zdjęć z placu boju: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 16.02.2015 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Powiem Ci ze jak patrzę na twoją kuchnię to też taką chcę! Na początku myślałam że całą ściankę wydluzyłas a nie tylko tą od kuchni:-) Dziękuję za zdjęcia, może nimi przekonam męża do takiego rozwiązania. Korci mnie jednak to wejście do spiżarni od strony kuchni, ktoś z Was w taki sposób zrobił wejście? Kasia, przemyśl sobie to wejście do spiżarni - przy standardowych gabarytach Party naprawdę trzeba sobie to wszystko funkcjonalnie rozmieścić. Akurat w tej przestrzeni kuchnia / spiżarnia / jadalnia / salon nie ma szału z ilością metrów. Rozwiązanie z drzwiami zakamuflowanymi w formie zabudowy meblowej moim zdaniem jest bardzo fajne. Jedyny minus jest taki, że tracisz sporo miejsca w zabudowie kuchennej. Zamiast szafek, w których trzyma się najpotrzebniejsze i sięga się coś robiąc w kuchni - będziesz miała drzwi. Ale to zależy od Ciebie, wizualnie wygląda naprawdę super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 16.02.2015 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 (edytowane) Asiu masz rację! Najważniejsze to pojemna kuchnia i dlatego trzeba ją dobrze i praktycznie rozplanować Powiedz mi ty masz w spiżarce tą wnękę na lodówkę czy tam w kuchni przy piecyku w strone okna szafkę? KUBA DZIĘKI!!!! Nie wpadła bym na taki pomysł z kuchnią!! Masz rewelacyjną łazienkę!! Bardzo mi się podoba połączenie szarych płytek z drewnem! Ten pokój z pasami brązowo niebieskimi to sypialnia nad garażem? zrobiliście wejście do siebie z dużej łazienki bo nie mogę się połapać :/ Może i my przyśpieszymy budowę bo zastanawiamy się czy w następnym roku nie dobrać kredytu i przyśpieszyć wszystko... Dzięki Wam będę mieć więcej pomysłów na wykończenie domu Edytowane 16 Lutego 2015 przez KasiaG77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 16.02.2015 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Asiu masz rację! Najważniejsze to pojemna kuchnia i dlatego trzeba ją dobrze i praktycznie rozplanować Powiedz mi ty masz w spiżarce tą wnękę na lodówkę czy tam w kuchni przy piecyku w strone okna szafkę? KUBA DZIĘKI!!!! Nie wpadła bym na taki pomysł z kuchnią!! Masz rewelacyjną łazienkę!! Bardzo mi się podoba połączenie szarych płytek z drewnem! Ten pokój z pasami brązowo niebieskimi to sypialnia nad garażem? zrobiliście wejście do siebie z dużej łazienki bo nie mogę się połapać :/ Może i my przyśpieszymy budowę bo zastanawiamy się czy w następnym roku nie dobrać kredytu i przyśpieszyć wszystko... Dzięki Wam będę mieć więcej pomysłów na wykończenie domu Kasiu, mam i wnękę i szafkę. Tylko obie trochę płytsze, żeby miejsce wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 25.02.2015 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 (edytowane) Coś ucichło tu:-\ Wiosna się zaczyna a z nią sezon budowlany! My dzisj zaczęliśmy rozszalowywać strop. Dopiero teraz zobaczyłam jakie duże są pomieszczenia:-) Przy naszych obecnych 39 m2 dom wydaje się być ogromny:-) Schody wyszly naprawdę dobrze:-) Edytowane 25 Lutego 2015 przez KasiaG77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 26.02.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 KasiaG77 - wiem co czujesz widzac jak przestrzen nabiera ksztaltu. Ja do tej pory w zasadzie tylko teoretycznie ogarnialem powierzchnie, ale jak wczoraj zaczeli budowac u mnie sciany, to od razu nabralo to realniejszej wizji:http://i60.tinypic.com/20uej5e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 26.02.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Mariusz idziecie jak burza, mówiłam ci że za chwilę nas przegonicie:-) Jak były same mury to nie były aż takie duże ale teraz przu stropie to dopiero robi wrażenie Powodzenia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 03.03.2015 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2015 Przymiarka do nadprozy, strop powoli sie rozkladahttp://i59.tinypic.com/10qjpdf.jpg http://i61.tinypic.com/im4ego.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 31.03.2015 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Coś tu u nas ucichło:-\ Powiedzcie mi ile Was wyniosły okna do domu, bez dachowych? Tak w przybliżeniu bo wymiary nie wszystkich sie pewnie pokrywają. Jakie polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 06.04.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Tak świątecznie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Celus 18.04.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2015 Witam wszystkich tydzien temu budowa sie zaczela jestesmy na etapie bloczków rosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts