aLien01 19.01.2016 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Nareszcie są [ATTACH=CONFIG]343808[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]343809[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]343810[/ATTACH] Kasia bardzo podobają mi się okna a dokładnie ich zmiana na inne niż w oryginalnym projekcie. Jestem ciekaw końcowego efektu. Czekam na kolejne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 21.01.2016 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Piękne okna! Artur dawno Cię nie było Jak domek się sprawuje? Jakieś wskazówki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 22.02.2016 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 centy79, aLien01 - montowaliscie oswietlenie w podsufitce (aLien01 - u Ciebie widzialem na zdjeciach). Jakie oprawy zastosowaliscie (ruchome czy nie ruchome, IPxx), jakis link do stronki? Jakie odstepy pomiedzy lampkami? Slyszalem, ze 1,40-1,50m bedzie dobrze, co o tym myslicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 22.02.2016 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 BYQ ja nie montowałem oświetlenia w podbitce tylko na elewacji. Osobiście nie podoba mi się w podbitce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 22.02.2016 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Bylem swiecie przekonany, ze masz masz w podbitce... Mozesz dac namiary lub jakies szczegoly na te oswietlenie na elewacji? Przy garazu bede dawal wiec moglbym skorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 22.02.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Piękne okna! Artur dawno Cię nie było Jak domek się sprawuje? Jakieś wskazówki masz? Kasia mieszkamy już 1,5 roku i muszę przyznać, że PARTY jest bardzo praktycznym i funkcjonalnym domem. Jeśli będę budował 3 dom to będzie to PARTY !!!. Jedyna istotna zmiana to powiększenie salonu i kuchni o około 1,7m-1,8m bez tej zmiany nie wyobrażam sobie części dziennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 22.02.2016 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Bylem swiecie przekonany, ze masz masz w podbitce... Mozesz dac namiary lub jakies szczegoly na te oswietlenie na elewacji? Przy garazu bede dawal wiec moglbym skorzystac Ja kupiłem takie lampy MASSIVE PESCARA. Żałuje, że nie dałem małych lampek LED wpuszczanych nad bramą tak aby oświetlały bramę. Sąsiad ma i fajny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 22.02.2016 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Masz na mysli wpuszczone w nadproze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 23.02.2016 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Masz na mysli wpuszczone w nadproze? Niekoniecznie może być naklejana jak oprawy schodowe skyoff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 23.02.2016 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Ciekawy pomysl, kable mam wyciagniete, ewentualnie rozrzerze jeden obwod i chyba zamontuje takie 'doswietlenie' samej bramy - dzieki za pomysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 14.03.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Cos watek zamarl - wszyscy na budowach? U mnie elektryka zrobiona, drzwi wejsciowe wstawione, czekam na tynki i elewacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 14.03.2016 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 U nas cisza, zimno jeszcze, szukamy okien, drzwi wejściowych i bramy Fachowcy tak nam pomurowali okna na górze są za nisko o jakieś 20cm, musimy je wykłuć i podnieść -\ Mariusz pochwal się drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 14.03.2016 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 No fakt, 20cm to troche robi roznicy, szczegolnie jak chcesz miec wysokie okna. Dobrze, ze nie wyszlo to dopiero po zamontowaniu okien Zwroc tez uwage na odleglosc krokwi od sciany szczytowej. Bedziecie musieli pamietac o wsadzeniu tam welny na etapie wykonywania elewacji zewnetrznej, bo od srodka to nawet male chinskie raczki nie dadza rady tego zrobic. Chyba, ze pianka bedziecie ocieplac, wtedy powinno sie udac. Jesli chodzi o drzwi u mnie to tak wygladaja swiezo po zalozeniu (jeszcze folia nie oderwana byla): http://i64.tinypic.com/23ijd5w.jpg a tak frontowa strona: http://i63.tinypic.com/2vkbv4o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 14.03.2016 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Pięknie wygląda, my chcemy w kolorze antracyt, ale te też bardzo ładne, mogę podpytac ile placiliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 14.03.2016 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Drzwi sa z firmy Wiked (z tej samej firmy ale inny wzor mam tez do kotlowni). Na ich stronie mozna pobrac katalog z cenami. Szczegoly wyslalem Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 14.03.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Też mam drzwi tej firmy. Jakoś porównywalna z innymi wiodącymi firmami a znacznie tańsze. 2 lata użytkuje i nic się nie dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 14.03.2016 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2016 Artur wlasnie przejrzalem zdjecia Twojego domu i rzeczywiscie - chyba nawet ten sam wzor co moj (12?). Jak rozwiazales sprawe ewentualnego zostawienia klucza w srodku domu i zatrzasniecia drzwi? Tez masz pochwyt, wiec walka z nim moze byc skazana na przegrana Ja rozwazam zastosowanie klawiatury strefowej z Satela - ma mozliwosc sterowania elektrozamkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakmar 16.03.2016 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 No fakt, 20cm to troche robi roznicy, szczegolnie jak chcesz miec wysokie okna. Dobrze, ze nie wyszlo to dopiero po zamontowaniu okien Zwroc tez uwage na odleglosc krokwi od sciany szczytowej. Bedziecie musieli pamietac o wsadzeniu tam welny na etapie wykonywania elewacji zewnetrznej, bo od srodka to nawet male chinskie raczki nie dadza rady tego zrobic. Chyba, ze pianka bedziecie ocieplac, wtedy powinno sie udac. Jesli chodzi o drzwi u mnie to tak wygladaja swiezo po zalozeniu (jeszcze folia nie oderwana byla): http://i64.tinypic.com/23ijd5w.jpg a tak frontowa strona: http://i63.tinypic.com/2vkbv4o.jpg Ładnie. A co to za kolor drzwi z Wikędu? My też planujemy zakup drzwi w Wikędzie. Jeśli mogę coś dodać to u Was aż się prosi o parapety w kolorystyce elementów pochwytu I metalowej ramki okienka w drzwiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 16.03.2016 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2016 Kakmar, kolor to zloty dab. Parapety planujemy w kolorze dachu (elewacja bedzie jasna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 27.03.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2016 Pytanie do tych co mają kominek w salonie, gdzie zrobiliście wyczystke do komina? Mąż kombinuje z tyłu od strony schodów ale ja szukam innego sposobu. Oglądałam zdjęcia i nie wiem jak wy to zrobiliście:-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts