KasiaG77 25.11.2016 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2016 Hej, macie beton polerowany? Mogę podpytać o koszty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia177 28.11.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2016 teraz chyba wołają ok 260 -280 zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 30.11.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Eh... marzenie... niestety nie na mój budżet :-\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia177 01.12.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 Nam się udało jeszcze przed podwyżką i zanim zaczął być taki modny i zrobiliśmy za 170 zł za m2 i pan mówił że mieliśmy szczęście bo ceny właśnie tak wzrosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 08.12.2016 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 U nas też podłoga betonowa, nieja tak, piękna jak u Kasi ale już schnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 11.12.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Hej, jaką wełnę wybraliście do ocieplenia poddasza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakmar 04.01.2017 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2017 Witaj, My zdecydowaliśmy się na dach grafitowy ,okna rozważamy między kolorem winchester a złoty dąb. Chcemy mięć w jednym kolorze okna + rolety,drzwi zewnętrzne i bramę garażową. Myślę, że kolor okien należy dopasować do elewacji budynku , więc polecam najpierw zastanowić się nad elewacją .Dla mnie duże znaczenie ma kolor prowadnic od rolet, ponieważ często są w innych odcieniach i brzydko to współgra z kolorem okien. Co do ogrzewania to wybraliśmy ogrzewanie podłogowe i wentylację mechaniczną z rekuperatorem (brak wentylacji grawitacyjnej). WITAM, Mam do odsprzedania komplet nowych okien (10 sztuk) firmy OKNOPLUS pasujących idealnie do projektu domu jednorodzinnego "Party" pracowni MG Projekt. http://www.mgprojekt.com.pl/party Kolor: zewnątrz Montana / wewnątrz Biel. Szczegóły techniczne I zdjęcia okien mogę przesłać emailem. Okna mieliśmy już zamontowane na domie wraz z czarnym dachem. To zestawienie wyglądało bardzo ładnie. Dom był w stanie surowym zamkniętym. Okna są w bardzo dobrym stanie. W cenie zestawu okien znajdują się dwa okna przesuwne tzw. "suwanki"o szerokości ponad 2 metrów każde. Cena do negocjacji. Powód dlaczego sprzedajemy te okna jest bardzo osobisty i zupełnie nie związany z jakością okien. Powód nie jest wcale przykry ale zostały nam okna Okna są już zdemontowane, spakowane i gotowe do odbioru. Chcemy komplet okien sprzedać za 8200 PLN. Cena w ofercie jest ceną poniżej połowy kosztów zakupu okien. Na dowód mogę przesłać oryginalny rachunek za zakup okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekKisiel 31.01.2017 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Witam wszystkich Partowiczów Wiele czytałem i nadal czytam ten post i jest duże zainteresowanie tym projektem ja także zainteresowałem się nim. Post już ma ponad 5 lat i pewnie dużo osób już go zbudowało i pytanie brzmi czy ktoś wybudował go w zachodniopomorskim ? Chętnie bym go obejrzał i powymieniał opinie. Za wszelką pomoc będę wdzięczny i z góry dziękuje. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 31.01.2017 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 TomekKisiel poszło zaproszenie na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekKisiel 31.01.2017 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 aLien01 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 05.02.2017 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Kurcze już 5lat minęło?! A my dopiero nasze Party wykanczamy :-\ (A przy okazji i siebie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2017 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 TomekKisiel poszło zaproszenie na priva :welcome:czolem, my juz tez mieszkamy w naszym drugim - wymarzonym. jesli kiedys bedzie trzeci to taki jak teraz tylko ciut mniejszy (na stare lata ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 10.02.2017 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 :welcome:czolem, my juz tez mieszkamy w naszym drugim - wymarzonym. jesli kiedys bedzie trzeci to taki jak teraz tylko ciut mniejszy (na stare lata ) Tar miło Cię "widzieć" Potwierdzam trzeci dom będzie też PARTY z małymi zmianami. Naprawdę mieszkamy już przeszło 2 lata i dalej uważam ten projekt jako bardzo dobry i funkcjonalny. P.S. Widziałem, że pojawiła się wersja PARTY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.02.2017 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Tar miło Cię "widzieć" Potwierdzam trzeci dom będzie też PARTY z małymi zmianami. Naprawdę mieszkamy już przeszło 2 lata i dalej uważam ten projekt jako bardzo dobry i funkcjonalny. P.S. Widziałem, że pojawiła się wersja PARTY 2 ja mowie o mojej zetce. parterowka to jest to ale sprzedaz rodka to byl strzal w 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekKisiel 11.02.2017 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Witaj aLien01 Na początku wielkie dzięki za zaproszenie Po dłuższym przemyśleniu domek PARTY super wygląda co widziałem w realu ale ma pewne wady które oczywiście do przerobienia. Ale znalazłem projekt który mnie najbardziej zainteresował a mianowicie Darlena z wykuszem WOK1077 Co myślicie ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgus79 20.02.2017 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 (edytowane) Witam wszystkich budujących PARTY i już "wybudowanych".Na początku miesiąca odebrałem długo wyczekiwane pozwolenie na budowę.Teraz przede mną kolejny etap.... poszukiwanie ekipy i wycena materiałów budowlanych. I tu pytanie do was bardziej doświadczonych. Jak planowaliście/organizowaliście wyceny ? Czy macie może wykaz materiałów z podziałem na etapy budowy ? Jestem również po rozmowie z potencjalnym wykonawcą. Doradził mi Grubszy styropian (fundamenty ) oraz odradził TERIVA. zamiast niej ma być strop lany.Co wy na to :::Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam wszystkich,Piotr Edytowane 21 Lutego 2017 przez Gorgus79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomekKisiel 21.02.2017 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Gorgus79 Witaj ja też jestem na podobnym etapie też mi jena z ekip odradzała TERIVE sugerując że strop monolityczny mocniejszy a koszty podobne i TERIVA lubi pękać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia177 26.02.2017 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 WitamMy zdecydowaliśmy się na strop Filigran. I naszym zdaniem wybrałbym strop lany ( albo klasyczny albo filigran).Co do Terriwy aby nie pękał trzeba cały sufit osiatkować przed tynkowaniem. To są kolejne koszty.Co do zalet filigranu to odpada deskowanie no i stropu nie trzeba tynkować. Płyty są gładkie i się je tylko szpachluje.Koszty w przypadku filigranu może troszeczkę większe jeżeli uwzględnić tynkowanie sufitów to powiedziałbym że niemalże identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinek1770 02.03.2017 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Witam wszystkich budujących ten niezwykły dom jakim jest PARTY. Planuję ruszyć z budową domu w kwietniu i chciałbym orientacyjnie zobaczyć koszt budowy. Ma może ktoś jeszcze ten kosztorys ? O którym była mowa pare lat temu.Z góry dziękuję za pomoc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia177 30.03.2017 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2017 Nareszcie mamy wyczekaną kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts