AM_Krakow 06.08.2017 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Witam wszystkich, Jestem zainteresowany projektem Party w wersji II, http://www.tooba.pl/projekt-domu-Party-2-TIZ-956 Wydaje mi się jednak trochę za krótki i planuję ewentualne wydłużenie o np. 1,5m.Prosiłbym o ewentualne uwagi i opinie w tym temacie. Będę też bardzo wdzięczny za możliwość obejrzenia poprzedniej wersji u osób budujących w Krakowie lub okolicach. Pozdrawiam serdecznie, AM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cielakowa 19.08.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Budujemy w pomorskim zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cielakowa 19.08.2017 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2017 Czy można prosić o jakieś zdjęcia kuchni szukam inspiracji czy z wyspą czy bez etc może ktoś wspomogą by mnie pomysłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 11.09.2017 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2017 My naszą kuchnię będziemy mieć na początku października dopiero. Z wyspą przy nie poszerzonym budynku chyba będzie ciężko bo też miałam taki pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumol 12.09.2017 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 Na typową wyspę jest mało miejsca jeśli nie poszerzyło się budynku, ale półwysep jak najbardziej ok. Stara fotka poglądowa jescze bez lacobel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgus79 13.09.2017 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Witam wszystkich Party People Mam pytanie do osób które mają już za sobą wykonanie tarasu. Czy zdecydowaliście się na technologię z projektu (taras z desek) czy też może na taras wylewany ? Jeżeli wylewany to na jakim etapie jest go najlepiej zrobić ? i jaki ponieśliście koszt wykonania takiego tarasu ? Będę wdzięczny za wszelkie informacje oraz sugestie. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albreht 18.09.2017 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Hej wszystkim!Party też jest brany pod uwagę, ale brany jest również pod uwagę "Jedyny" - też z MGProjekt. Zwłaszcza, że powierzchniowo i pod względem kosztów jest bardzo podobnie jak w przypadku "Party". W przeciwieństwie do "Party" jest parterowy co z naszego punktu widzenia jest zaletą. Czy ktoś widział lub może budował z projektu "Jedyny"?? Dla jasności, chodzi o https://www.mgprojekt.com.pl/jedynyCo o nim sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilion 18.09.2017 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Zarówno pod względem wyglądu zewnętrznego jak i rozkładu pomieszczeń prezentuje się dobrze. Plusem parterowego domku jest to, że na całej powierzchni podłogi zrobisz ogrzewanie podłogowe co będzie przyjemne w codziennym użytkowaniu i ekonomiczne. Minusem może być to, że do budowy takiego domu potrzebna będzie dosyć duża działka, ale skoro pytasz, to zakładam, że pewnie dysponujesz taką. Jedyne to co bym rozważył, to czy garaż ma stanowić integralną część domu czy jako osobny budynek obok. Z drugiej strony gdyby odłączyć garaż, to potrzebne byłyby dosyć duże zmiany w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
albreht 25.09.2017 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2017 Jedyne to co bym rozważył, to czy garaż ma stanowić integralną część domu czy jako osobny budynek obok. Z drugiej strony gdyby odłączyć garaż, to potrzebne byłyby dosyć duże zmiany w projekcie? No właśnie rozważałem taką możliwość. Aby dom i garaż stanowiły dwa niezależne od siebie byty. Czy ktoś może na ten temat się wypowiedzieć? Czy garaż w tym w zabudowie domowej to dobry pomysł? Mam tutaj na myśli zarówno względy praktyczne jak ewentualny smród spalin rozchodzący się po pozostałych pomieszczeniach jak i finansowe: budowa oddzielnego garażu byłaby chyba tańszą opcją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana1122 28.11.2017 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2017 Witam, czy ktoś z forum buduje dom Party na Podkarpaciu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy75 15.06.2018 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2018 Witam ,ale tu cicho a ja zaczynam budowe Party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwik-88 23.06.2018 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 Witam, ja buduję dom party w województwie małopolskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuszko 06.07.2018 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2018 Witam, Czy jest szansa żeby zobaczyć dom Party? Mieszkamy w Krakowie nie będzie daleko podjechać.Jesteśmy zainteresowani projektem Party2. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suriruri 09.07.2018 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2018 Witam, ja buduję dom party w województwie małopolskim @sylwik-88 - byłaby możliwość skontaktowania się z Wami i zobaczenia domku? Myślimy o projekcie Fokstrot - z tego co widzę środek bardzo podobny do Waszego Party. Jesteśmy z Krakowa. Pozdrawiam, Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kubutek1 06.10.2018 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Witam ,ale tu cicho a ja zaczynam budowe Party Hejka, nasze Party stoi w Krzeszowie(rzut beretem od Ciebie) jak chcesz podjechać i zobaczyć zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek231984 16.10.2018 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 (edytowane) Witam, Też budujemy party 2(po zmianach) o to kilka wizualizacji Edytowane 16 Października 2018 przez marek231984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek231984 16.10.2018 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwik-88 08.12.2018 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, nasze party Edytowane 8 Grudnia 2018 przez sylwik-88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cichy75 10.12.2018 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2018 sylwik 88 jakie masz ogrzewanie ?ja sie zastanawiam nad kablami w wylewce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwik-88 15.12.2018 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2018 Witam, my mamy ogrzewanie podłogowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts