Pietruch 21.12.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Powoli się wykańczamy Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Pietruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietruch 21.12.2014 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 (edytowane) 2 Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Pietruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietruch 21.12.2014 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 (edytowane) 3 Edytowane 22 Grudnia 2014 przez Pietruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gumol 21.12.2014 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Super dwie dziewczynki Ja mam parkę, kolor u starszej naprawdę fajny, podaj jaki to.... Może za te parę lat będzie jeszcze dostępny to małej taki zrobię . Te pasy naprawdę rewelacja! Macie bardzo zbliżone pomysły do naszych... Po wizualizacji łazienka niezle sie zapowiada! A masz tej malej na dole jakieś fotki? Kibelek dasz pod skodami pod spaden czy na tej scianie co graniczy z salonem? Przy 2wersji nozna by tam jeszcze jakis schowek zrobic:-) To wiosną pewnie planujecie przeprowadzkę? Mi marzy sie w nastepnyn roku dokonczyc stan surowy otwarty, może Mikolaj spełni moje życzenie! Pozdrawiam Was ciepło Kasia wszystkie kolory są z palety farb lateksowych Magnata. W pokoju starszej był C34 Różowy kwarc. Co do dolnej łazienki to aktualnie nie mam żadnych fotek. Jednak toaleta będzie pod schodami, ponieważ na ścianie z salonem mam przygotowaną instalację pod prysznic i odpływ liniowy. Niestety z braku $ za szybko się nie wprowadzimy... Jeśli uda się latem to będzie to mega pomyślna sytuacja, póki co rzeźbię co mogę własnymi siłami. Trzymam za Was kciuki, aby w tym 2015 udało się zadaszyć a może i wstawić okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 23.12.2014 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Mi też sie też tak marzy! Wam też życzę szybkiego wprowadzenia sie! ehh miło popatrzeć jak wy wykańczacie domki Na wiosnę będziemy stawiać scianku działowe na dole i tak caly czas borykam sie co z tą wnęką przy spiżarni. Zmniejszylismy okno w kuchni tak aby na tej ścianie weszla lodówka a we wnęcema byc słupek z piecykiem ale nie wiem jak to by w przyszłości wyglądało, macie zdjecia realizacji tej czesci domu? Pietruch gratuluję postępów Pozdrawiam Was! Edytowane 23 Grudnia 2014 przez KasiaG77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 24.12.2014 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Moi kochani Partowicze!! To już kolejny rok jaki mija od wirtualnego poznania się z Wami na łamach tego forum. Powiem Wam, że czekam na Wasze kolejne posty i zdjęcia z Tą samą niecierpliwością co kiedyś (a może i większą W te Święta Życzę Wam samych pięknych chwil spędzonych w rodzinnej atmosferze, miłości, zdrowia i pogody ducha oraz by spełniły się Wasze marzenia o jak najszybszym wprowadzeniu się do domku Pozdrawiam Was serdecznie! Kasia Edytowane 24 Grudnia 2014 przez KasiaG77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba80 03.01.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Witam Jestem świeżakiem za forum. Oglądamy z żoną projekty i chyba coraz bardziej skłaniamy się ku Party a wasze forum czytam już od dłuższego czasu. Rysunki szczegółowe już mam. Mam tez pytanie o ile dokładnie powiększaliście dolną łazienkę? PS. Super to wszystko na zdjęciach wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 04.01.2015 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witamy nowego partowicza!! My jedynie zagospodarowaliśmy przestrzeń pod schodami na kobelek, jak na razie są tam stemple więc nie umiem stwierdzić jak to wyszło:/ życzę powodzenia w budowie domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 09.01.2015 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 ryba80 - na stronie pracowni masz projekt w wersji C, ktory zostal 'stworzony' dla mnie. Dolna lazienka powiekszona zostala do 3,25m2 (2,50x1,30). Sam jestem jeszcze na etapie fundamentow wiec rowniez nie podziele sie zdjeciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakmar 11.01.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Czy ktoś z budujących Party zdecydował się na obustronnie białą stolarkę (okna, drzwi wejściowe, brama)? Jeśli tak to proszę prześlijcie zdjęcie.Jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centy79 19.01.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Budynek zamknięty, teraz hudro, elektro, tynki podłogi. Obym nie zbankrutował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 25.01.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Witam Wszystkich wybudowanych i budujących. Nasza przygoda z budową Party właśnie się zakończyła. W tym tygodniu dostaliśmy z nadzoru budowlanego dokumenty, że nie wnoszą sprzeciwu do zakończenie budowy. Jeśli chodzi o samo mieszkanie to Party praktycznie w 99% spełnia nasze oczekiwania. Jest naprawdę funkcjonalny układ pomieszczeń. Do wykończenia został jeszcze garaż i taras. Poniżej kilka fotek z wykończonego Party: Łazienka główna: Sypialnia nasza: Łazienka przy sypialni: Pokój córki: Schody: Salon + kuchnia; Sypialnia gościnna: Własnymi siłami udało się jeszcze przed zimą postawić drewutnie z pomieszaniem narzędziowym. Na wiosnę muszę ją dokończyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 26.01.2015 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Artur gratuluję Wam skończonej budowy!! Łazienka górna wyszła fantastycznie!! Bardzo mi się podoba!! Powiedz mi czy u córki w pokoju ta szafa to tylko taka mała jest czy taką chcieliście? Wydawało mi się że całą wnękę można na taką dużą szafę wygospodarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edekk89 26.01.2015 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Witam,razem z mężem chcemy zacząć budować własny dom. Przejrzeliśmy już setki projektów i prawdopodobnie zdecydujemy się na PARTY.Jednak aby utwierdzić się w tej decyzji chcielibyśmy zobaczyć go "w realu"- w trakcie budowy lub w trakcie wykańczania.Jeśli ktoś z województwa łódzkiego buduje ten dom, a także mógłby i chciałby go pozwolić nam obejrzeć to proszę o przez forum lub mailowy: [email protected]Pozdrawiam i proszę o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 26.01.2015 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Z łódzkiego to chyba tylko my jestesmy, dokładnie z Aleksandrowa Łódzkiego na wylocie na Poddębice:-), tylko że obecnie mamy tylko parter i strop. Gdyby to Was zadawalało to zapraszam:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edekk89 27.01.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Z łódzkiego to chyba tylko my jestesmy, dokładnie z Aleksandrowa Łódzkiego na wylocie na Poddębice:-), tylko że obecnie mamy tylko parter i strop. Gdyby to Was zadawalało to zapraszam:-) Bardzo jesteśmy Wam wdzięczni, że istnieje taka możliwość obejrzenia Waszego domu (nawet samego parteru). Jeśli Wam to odpowiada to chcielibyśmy podjechać w sobotę albo w niedzielę i obejrzeć jak wygląda na żywo. Proszę o e- maila czy Wam pasuje ten weekend (bo nie chcielibyśmy sami się kręcić) i z dokładną lokalizacją Waszego placu budowy. [email protected] Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Celus 27.01.2015 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Witam czy znajdę tutaj kogoś z pomorskiego zależy mi by zobaczyć dom w realu bardzo prosze o odpowiedz jestem w trakcie załatwiania dokumentów do pozwolenia na budowę i zanim kupie projekt bardzo bym chciała najpierw zobaczyc pozdrawiam do usłyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Celus 27.01.2015 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 z okolic Gdańska Kościerzyny Starogardu Gdańskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 28.01.2015 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Zapraszamy serdecznie tylko lepiej wziąć kalosze bo może być bloto Sobota od poludnia albo niedziela do poludnia nam pasuje wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia_krakowianka 28.01.2015 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2015 Artur, rewelacja - tak krótko mieszkacie, a już takie wszystko urządzone! Czy możesz mi podpowiedzieć firmę/model: - zestaw prysznicowy z deszczownicą białą - umywalka na szafkę - ta z białą baterią - lampy natynkowe białe i czarne ( takie tutki) - lampa nad lustrem w łazience głównej - włączniki ze szklanymi ramkami Bardzo podobają mi się rowniez Wasi czworonożni mieszkańcy Party ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts