BYQ 15.10.2015 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2015 jutro przesle Ci zdjecie bo bede przejazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanta 19.10.2015 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2015 Tak o nią chyba też okna nie dam,dobre oświetlenie wystarczy Ja dałam okno, ale i tak mam cały czas roletę zasłonięta. Teraz uważam, że okno było zbędne. Na tej ścianie mogły być półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwiapola 22.10.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 Tak o nią chyba też okna nie dam,dobre oświetlenie wystarczy Cześć, też myślałam o likwidacji okna w garderobie,ale na szczęście postanowiłam zamontować. Myślę ,że fajnie będzie sobie przewietrzyć garderobę. W razie potrzeby ,można urządzić sobie mały pokój np. biuro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 23.10.2015 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Dziękuję za podpowiedź,to mnie przekonało żeby go nie dawać Edytowane 30 Listopada 2015 przez KasiaG77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia177 29.10.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów my również budujemy party wersja c. Jesteśmy na etapie montowania okien dachowych oto nasze party. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 29.10.2015 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Witamy, Ciekawe rozwiazanie z oknami do dolu w gabinecie i kotlowni. Zakladacie pompe ciepla? (nie widze dodatkowego komina). Budujecie wersje C - fajnie, ze ktos jeszcze sie skusil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia177 29.10.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Tak będzie pompa ciepła. Bardzo lubimy duże okna i są wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwiapola 30.10.2015 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów my również budujemy party wersja c. Jesteśmy na etapie montowania okien dachowych oto nasze party.[ATTACH=CONFIG]335556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]335557[/ATTACH] Witaj, duży plus za okna,również podobają mi się duże okna. Dużo osób zmniejsza okna(myślę ,że budynek traci efekt wizualny) , Wy wręcz przeciwnie powiększyliście i zachowaliście ilość okien dachowych-bardzo podoba mi się Wasz projekt. My zamontowaliśmy okna zgodnie z projektem,powiększyłam okno na klatce schodowej i w toalecie na dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwiapola 30.10.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nasze Party Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia177 30.10.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Widzę że nie macie kominów czyli zrezygnowaliście z kominka? Mam pytanie do wszystkich czy ściana z kominkiem nie jest czasem mała i po zrobieniu kominka zostaje mało miejsca na tv i źle to wygląda? Jak to wygląda u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwiapola 31.10.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Widzę że nie macie kominów czyli zrezygnowaliście z kominka? Mam pytanie do wszystkich czy ściana z kominkiem nie jest czasem mała i po zrobieniu kominka zostaje mało miejsca na tv i źle to wygląda? Jak to wygląda u Was? Tak, zrezygnowaliśmy z kominka. Mamy kominek w mieszkaniu i można powiedzieć ,że już się kominkiem nacieszyliśmy. Poza tym jak sama zauważyłaś będzie mało przestrzeni. Kominek zajmuje około 1,5 m ,pozostała część jest na tv (wnęka) ,więc nie wygląda to efektownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centy79 31.10.2015 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2015 Wrzucamy krótki filmik z okazji zakończenia większości robót zewnętrznych. Aktualnie wykańczamy się... finansowo i psychicznie. Pozdrawiamy całe forum. Ewa i Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BYQ 05.11.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 centy79 - jaka masz odleglosc od bramy garazowej do granicy dzialki? Czy mozesz podeslac wieksze zdjecie od frontu jak u Ciebie podjazd wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centy79 05.11.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 centy79 - jaka masz odleglosc od bramy garazowej do granicy dzialki? Czy mozesz podeslac wieksze zdjecie od frontu jak u Ciebie podjazd wyglada? Część BYQ, odległość od garażu 6m. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 24.11.2015 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Pytanie do Kubutka i Centy, nie żałujecie wstawienia na górze małych okien zamiast balkonowych? My mamy wnęki przygotowane pod balkonowe okna ale zastanawiam się czy ich nie podmurowac i zrobić zwykle. Będzie taniej i praktyczniej bo i tak balkonu nie było by, tylko barierka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centy79 25.11.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Hej Kasia, no sama odpowiedziałaś sobie czemu ja nie zrobiłem. Ja osobiście chciałem również mieć jakieś źródło ciepłą pod oknem zeby nie wilgotniało, pod balkonem wchodził w gre tylko grzejnik podłogowy. ale to za dużo kombinowania a jak sama wspomniałaś balkon z tego żaden. Wiec stwierdziłem ze nie ma co robić niepotrzebnych dziur w murach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaG77 25.11.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 (edytowane) A nie jest za ciemno w pokojach? Masz po 2 okna dachowe, U nas po jednym ma być Jak na razie Panowie kończą deskowanie i pape kładą. W następnym roku i tak będziemy dopiero wstawiać okna :-\ Niby jest czas ale już zaczynam rozglądać się za wycenami Edytowane 25 Listopada 2015 przez KasiaG77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centy79 28.11.2015 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Kasia myślę, że nie powinno być ciemno, układ pokoi które w Party są proste i bez zbędnych zakamarków, sprawia że światło z okien dotrze wszedzie. Dodatkowe okno dla mnie było raczej ważne ze względu na wygląd zewnętrzny i symetrię dachu. Takie moje zdanie. Okno dachowe to jednak kosztowna inwestycja. Wiec decyzja należy do Ciebie .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwiapola 29.11.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 A nie jest za ciemno w pokojach? Masz po 2 okna dachowe, U nas po jednym ma być Jak na razie Panowie kończą deskowanie i pape kładą. W następnym roku i tak będziemy dopiero wstawiać okna :-\ Niby jest czas ale już zaczynam rozglądać się za wycenami [ATTACH=CONFIG]338676[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]338677[/ATTACH] Wystarczy przeliczyć powierzchnię przeszklenia do powierzchni ścian. Myślę , że będzie ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanta 29.11.2015 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 (edytowane) Wystarczy przeliczyć powierzchnię przeszklenia do powierzchni ścian. Myślę , że będzie ciemno. Ja nie zmniejszałam ilości okien dachowych i mam okna boczne do podłogi/balkonowe z barierką. Dzisiaj bym zamurowała i wstawiła normalne okna i tak dzieciaki mają cały czas zasłonięte te drzwi roletami, a koszt w związku z barierką jest dużo wyższy niż normalnych okien. Poza tym można coś ustawić pod oknem, przestrzeń inaczej w pokojach wykorzystać Niemniej przyznam, że wizualnie bardziej podobają mi się drzwi z barierkami W garderobie wstawiliśmy okno zamiast drzwi. Żałuję, mogliśmy zamurować, ale tutaj też przeważyły względy estetyczne Ciemno w pokojach u góry nie jest mimo zasłoniętych rolet Edytowane 29 Listopada 2015 przez Szanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts