sylwik-88 18.06.2019 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Bajpio nie ma za co dziękować, ciesze się że pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajpio 20.06.2019 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2019 magdzialena macie meyer holsen ale jaki model? Mówisz że Twoja siostra ma meyer holsen piano i jest krzywa? W porównaniu do jakiej? Bo meyer ma naprawdę dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajpio 29.08.2019 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2019 Czy przy pomiarze okien mam podawać do wyceny danej firmie wymiar okna od którego odejmować wymiar na roletę zewnętrzną? czy oni już sami sobie pomniejszą wymiar okna żeby roleta zmieściła się już w samym budynku?... -.- im więcej się interesuje tym więcej mam pytań i mniej wiem-.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwik-88 30.08.2019 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 Witam bajpio oj nie wiem bo my nie mamy zewnetrznych rolet. Ale zamawialismy wewnetrzne i firma przyszla sama pomierzyc. Lepiej jakby firma pomierzyla, wtedy nie bedzie zle pomierzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzialena 30.08.2019 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2019 magdzialena macie meyer holsen ale jaki model? Mówisz że Twoja siostra ma meyer holsen piano i jest krzywa? W porównaniu do jakiej? Bo meyer ma naprawdę dobre opinie. Gapa ze mnie... siostra ma z Robena tą płaską Meyer Holsen wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajpio 02.09.2019 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2019 Dziękuję za zainteresowanie. Mam jeszcze jedno moze trochę głupie pytanie.. chodzi o drzwi wejściowe. Jak robiliście u siebie otwierane do wewnątrz czy na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdzialena 04.09.2019 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2019 Dziękuję za zainteresowanie. Mam jeszcze jedno moze trochę głupie pytanie.. chodzi o drzwi wejściowe. Jak robiliście u siebie otwierane do wewnątrz czy na zewnątrz? My mamy drzwi otwierane na zewnątrz Można wtedy wykorzystać więcej przestrzeni w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwik-88 07.09.2019 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Witam, my mamy otwierane na zewnatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajpio 08.09.2019 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2019 (edytowane) magdzialena, sylwik-88 dzięki za zainteresowanie:) czy mogli bysiee mi jeszcze jasno powiedziec jaka byla u Was wysokość posadzki ze styropianem i wylewka góra i dół? Przy pomiarze okien mnie o to pytają.. a ja z projektu niby widze ale nie jestem pewny.. Coś małe zainteresowanie na forum. Już nikt nie buduje party? Edytowane 12 Września 2019 przez bajpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaN17 16.10.2019 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2019 Witam, jestem zainteresowana kupnem projektu Party. Czy ktos w okolicy Poznania buduje ten dom? Chetnie zobaczylabym go na "żywo". Może ktoś mógłby mi zdjęcia wnętrz podrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwik-88 22.10.2019 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2019 Witam, na forum znajduje sie kilka zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikaamuch 27.12.2019 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2019 Witam, wraz z mężem budujemy Nasze party lecz sen z powiek spędzają nam schodki do łazienki na dole. Czy komuś z Was udało się tego uniknąć i jak to zrobiliście ? Chcemy pozbyć się dwóch schodów lecz instruktor nie zgadza nam się na ich usunięcie ze względu na minimalna wysokość łazienki czyt. 220 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwik-88 29.12.2019 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2019 Proszę poszukać a forum. Ktoś chyba zrezygnował ze schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RandallMartin 01.03.2020 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Hey Czy ktoś w 2020 planuje budowę Party. My właśnie adaptujemy projekt i jak wszystko pójdzie ok to jeszcze pod koniec roku zaczniemy budowę. Czy ktoś mógłby się podzielić takim średnim szacunkowym finalnym kosztem całego domu, i jego etapów SSZ i SSO.Jesteśmy ciekawi na co się porywamy. W ogóle fantastyczny wątek, dużo inspiracji i zdjęć które pomogły w wyborze tego projektu. Pytani czy ktoś ma standardowy nie poszerzony garaż i czy spokojnie dwa auta się mieszczą czy tak raczej na styk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 01.03.2020 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2020 Hey Czy ktoś w 2020 planuje budowę Party. My właśnie adaptujemy projekt i jak wszystko pójdzie ok to jeszcze pod koniec roku zaczniemy budowę. Czy ktoś mógłby się podzielić takim średnim szacunkowym finalnym kosztem całego domu, i jego etapów SSZ i SSO. Jesteśmy ciekawi na co się porywamy. W ogóle fantastyczny wątek, dużo inspiracji i zdjęć które pomogły w wyborze tego projektu. Pytani czy ktoś ma standardowy nie poszerzony garaż i czy spokojnie dwa auta się mieszczą czy tak raczej na styk. Posiadam kosztorys ale budowałem na przełomie 2013/2014 więc ceny na pewno odbiegają od dzisiejszych. Co do garażu spokojnie mieszczą się 2 auta i jest jeszcze miejsce na rowery. Oczywiście samochody standardowe Focus i Fiesta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikaamuch 06.03.2020 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 Budujemy Party wariant B w Dolnośląskim Czy ktoś robił rekuperacje w stropie ? P.s jesteśmy na etapie stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RandallMartin 08.03.2020 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Mam jeszcze pytanie odnosnie okien, Ile okien usuwaliście w projekcie, bo np w sypialni chcemy wogóle usunąć bo za dużo tych okien jak na moje potrzeby. Pytanie na ile przepisy pozwalają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajpio 17.03.2020 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2020 My jesteśmy na etapie tynków wewnętrznych.. zaraz po nich wchodzą ludzie od posadzek ale zanim to jeszcze czeka mnie podłogówka i styropiany. Jesteśmy z opolskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwik-88 19.03.2020 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2020 Witam, my budowalismy dom 2013-2019. Aktualne ceny towarow/uslug sa wieksze niz wczesniej. Rekuperacje zrobiona mamy na stropie. Garaz mamy taki jaki byl w projekcie. Z okien nie rezygnowalismy - usuniecie jakiegos okna psulo nam wizerunek domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIEK 05.04.2020 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2020 Mieszkamy już 5 lat w Party. Podczas budowy mieliśmy wiele rozterek i wątpliwości dotyczących okien dachowych.Pytaliśmy znajomych o wady i zalety takich okien Wszystkie uwagi wzięliśmy sobie do serca.Ponieważ pokoje na poddaszu są u nas tylko sypialniami postanowiliśmy z tych okien zrezygnować. Zalety naszej decyzji : podczas opadów deszczu lub gradu mamy ciszę, która nie zakłóca snu, jest cieplej zimą, chłodniej latem. Mycie tylu okien odpada. Sypialnie nasze mają wystarczającą ilość światła dziennego dzięki dużym oknom w ścianach szczytowych. Baliśmy się , że robimy błąd ale dzisiaj możemy zdecydowanie powiedzieć że nasza decyzja była słuszna. Dodam tylko,że nie chodziło nam o cięcie kosztów. Musicie dobrze przemyśleć za i przeciw.Okna dachowe mamy tylko w łazienkach.Garaż przedłużyliśmy o 1 metr ze względu na to, że chcieliśmy mieć stół warsztatowy. Mieszczą się dwa auta, rowery, 4 regały, uzdatniacz wody i wspomniany stół. Wszystkim budującym Party życzymy wytrwałości i właściwych decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts