sylwik-88 28.05.2020 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2020 Dla tych co się boją - barierka ze szkła i w kuchni krajobraz :D ja sama się bałam ale jestem zadowolona :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajpio 26.08.2020 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich ponownie. Coś forum ucichło.. a ja mam pytanie które mnie nurtuje moze Sylwik-88 będzie wiedzieć bo widze drzwi.. chodzi mi o montaż ościeżnic w łazience i sypialni na górze w jaki sposób są one montowane czy jest z tym jakis problem? Bo otwór drzwi łączy się równo ze ścianą. Czy tam muszą być jakieś specjalne ościeżnice? Czy wystarczy je jakos przyciąć? Będę wdzięczny za informacje i zdjecia jak to wyglada z drugiej strony w srodku pomieszczenia. Edytowane 26 Sierpnia 2020 przez bajpio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwik-88 24.09.2020 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Witam, dawno mnie tu nie było. Ościeżnice w sypialni są na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwik-88 24.09.2020 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2020 Witam, dawno mnie tu nie było Ościeżnice w sypialni są na styk. W łazience musieliśmy troszke obciąć. Nie pamiętam czy ościeżnice miały jeden wymiar czy wiecęj w zależności od wyboru drzwi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RandallMartin 17.01.2021 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2021 My składamy właśnie o pozwolenie na budowę, nie wiem czy w tym roku uda się zacząć, ale liczymy na cud że tak... Też byłbym wdzięczny za wasze koszty realizacji, bo kosztorysy i szacunki to jedno a realne koszty to wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwik-88 23.01.2021 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2021 Witam, koszty bedziecie miec calkiem inne niz my co sie budowalismy wczesniej. Wszystko poszlo do gory. Koszt zalezy tez od tego ile zrobicie sami, a ile zlecicie ekipie. RandallMartin napisalam wiadomosc prywatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michallc 20.03.2021 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2021 Dzień dobry. Jestem zainteresowany kupnem projektu Party 2. Mam pytanie do użytkowników. Czy macie/mieliście jakieś problemy z dachem nad garażem? Słyszałem opinie że taki dach może przeciekać. Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwik-88 09.04.2021 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2021 Witam, jeśli dobrze zrobicie to nic nie powinno przeciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubarm 02.11.2024 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada Cześć PARTOWICZE, Widzę że forum wygazło juz parę lat temu. Chciałbym się z Wami przywitać jako nowy członek. Rozpoczęliśmy budowę domu wg projektu Party wariant B. Czy jest tu ktoś kto obecnie również buduje? Nasza inwestycja jest na terenie woj. śląskiego Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts