hubert.bartkowiak 08.03.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2012 Witam wszystkichmam pewien problemotoz chodzi mi o wylewke w garazu w ktorym parkuje samochod ciezarowyw garazu jest posadzka betonowa, jest ona stara i podzielona na 3 czescipierwsza jest w dobrym stanie, srodkowa ma delikatne wykruszenia glebokosci max zaledwie 2 mm no i ostatnai 3 jest rowniez w dobrym stanieodrazu zaznaczam ze nie wchodzi w gre wykucie posadzki ale do mojego pytaniajak wykonac posadzke i jakiej wylewki uzyc aby byla ona wystarczajaco mocna i nei kruszyla sie podczas wcofywania ciezarowki do garazu, ale rowniez zeby posadzka nadawala sie do wytarcia mopem mam nadzieje ze rozumie kazdy o co chodzino i teraz najwazniejsze prosze o podanie ceny wylewki(chodzi o jakis gumolit tyle ze w plynie czy tez jakas mase zywiczna)garaz ma wymiary 15x5 m dziekuje bardzo za odpowiedzi jest to bardzo wazne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AllF 13.03.2012 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Czołem, Napisz co to znaczy że jest podzielona na 3 części - tzn jak podzielona - oldschoolowo dechami, czy po prostu są rowki dylatacyjne. Musisz sprawdzić jak jest z poziomem - bo dobrze wypoziomowany grunt to grunt przy żywicach Napisz czy oprócz wykruszeń nie ma pęknięć. Najlepiej zrób foto. Żywice to stosunkowo droga zabawa więc solidne przygotowanie pozwoli Ci na minimalizację kosztów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubert.bartkowiak 15.03.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 po prostu są rowki dylatacyjne. a co myslicie o farbie chlorokauczukowej? czy to sie nada?no wiec jest delikatny spad w strone bramy no tak sprawy zywiczne to droga ale konkretna sprawa dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts