Aleksandryta 20.04.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Marzanka i jeszcze ceny w Jozefoslawiu. Przyznam sie ze mam dzialke wlasnie w Jozefoslawiu 1200 m2. Kupowalam ja 8 lat temu za 8 USD za m2. A teraz podobno w tym miejscu ludziska (ale ci napchani kasa) gotowi sa dac i po 100 USD za m. Wszystkie media w drodze. Droga kostka bauma. Tyle ze sasiedzi nie ci ktorych chcialabym miec. Sprzedamy ja i kupimy dalej od W-wy wlasnie Los, henrykow itp. z czyms zielonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzanka 20.04.2004 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Tyle ze sasiedzi nie ci ktorych chcialabym miec. Sprzedamy ja i kupimy dalej od W-wy wlasnie Los, henrykow itp. z czyms zielonym. No właśnie, to sąsiedztwo też jest ważne. To fakt. Tak sobie nawet ostatnio myślałam, że właściwie to ja nie wiem za co ludzie płacą takie sumy za te działki. Reklama na reklamie, skład na składzie, hurtownia za hurtownią, wszystko zawalone, a gdzie zielone ja pytam, gdzie zielone? Ja wiem, że to bliżej do Warszawy, do pracy, ale słowo daję wolałabym pół godziny wcześniej wstawać, no dobra - nawet i godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.04.2004 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Dzialki tam zostaly tak poszatkowane, ze tak jak w Lomiankach dom na domu, dzialki po 400 - 500 m, wiec domy ida w gore. Tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.04.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Co do dojazdu to mam już jakieś pojęcie o tym. Droga z Piaseczna do Łosia jest przyjemna, ale już np. z Piaseczna do Henrykowa jest okropna. Same dzióry. Moi sąsiedzi wolą rano jechać al. Krakowską nawet trochę nadkładając. Ta chwila stania w Raszynie to i tak nic w porównaniu z wleczeniem się Puławską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janusz korczak 20.04.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2004 Do Zicotakie utwardzenie drogi odbywa się etapmi;1. zdjęcie humusu/pan za nie całe dwie godziny pracy koparką policzył sobie 200zł., zrobił koryto o dł. 80m i szer. 3m2. nawiezienie gruzu -gratis3. ubicie + nawiezienie czegoś na sam wierzch np. tłuczeń Poszukuję studniarza, może ktoś pomoże?????My budujemy się w Kamionce i tam jest też bardzo ładnie, okolice leśnieczęsto widzimy ślady dzików a i zająca widać i sarny. Działke będziemy mieć 2000m i obok zostawiamy 1200m dla dzieci, a na razie może jakies boisko? Duża przestrzeń to jest to. Do Sencha!!!czy jesteś zainteresowana obejrzeniem działek, które pozostały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts