Monik1719499429 24.03.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Witajcie, witajcie !!!!!!!!!!!!!! Kto mi pomoże ??? Kupiłam działkę, dostałam od poprzedniego właściciela Wypis z Miejscowego Planu Zagospodarowania Przestrzennego i Wypis z Rejestru Gruntów, pomóżcie - CO MAM DALEJ ROBIĆ ????? JAKIE DOKUMENTY ZAŁATWIAĆ I GDZIE ? Pozdrawiam Wszystkich,Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 24.03.2004 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Zależy co chcesz osiągnąć , jeśli planujesz budować np. dom, wystąp do Gminy o warunki zagospodarowania terenu (dowiedz się u nich jakie papiery trzeba złożyć, np. warunki przyłączenia mediów od energetyki, wodociągów, gazowni itp.), jak dostaniesz te warunki zagospodarowania, zamów u geodety mapki dla celów projektowych, zamów projekt domu i zagospodarowania działki lub adaptację kupionego projektu gotowego, wystąp o pozwolenie na budowę. To oczywiście duży skrót. Wiele przed Tobą. Czytaj Forum. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monik1719499429 25.03.2004 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Dzięki za info ! Jestem właśnie w drodze do Nadarzyna - Choć muszę pochwalić ekipę zasiadającą przy biurkach w Nadarzynie- na razie jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts