max-maniacy 09.03.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) zapraszam do komentowania mojego dziennika i zostawiania wszelkich innych wiadomości.Dziękuję i pozdrawiam.Kasia max Edytowane 9 Marca 2012 przez max-maniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 09.03.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 o!Skomentuje jako pierwszy - nie zrezygnujcie z pom gospodarczego - moim zdaniem jest bardziej potrzebne niz salon. U nas jest podzielone - mamy tam spizarkę i pralnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.03.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 u nas to pomieszczenie znajdzie się na tyłach garażu (zostanie więc przeniesione w inne miejsce). chcę mieć to okno w kuchni na froncie, no i tym samym kuchnia się powiększy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andakosy 12.03.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ładny domek. U nas to cudo zaczęli ocieplać.Z pomieszczenia gospodarczego tego przed kuchnią też zrezygnowaliśmy i teraz jak już ściany są bardzo jestem z tej decyzji zadowolona.Kuchnia jest teraz naprawdę przestronna, a w oryginale jest trochę jednak za mała.Budujemy Berlin III - DCP 160b. Pozdrawiam i będę wam kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.03.2012 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Ładny domek. U nas to cudo zaczęli ocieplać.Z pomieszczenia gospodarczego tego przed kuchnią też zrezygnowaliśmy i teraz jak już ściany są bardzo jestem z tej decyzji zadowolona.Kuchnia jest teraz naprawdę przestronna, a w oryginale jest trochę jednak za mała. Budujemy Berlin III - DCP 160b. Pozdrawiam i będę wam kibicować. bardzo dziękuję. zazdroszczę wam, że już na tym etapie jesteście. fajnie , jak już widać efekty. mam nadzieję, że niedługo coś i u nas ruszy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 14.03.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 witam dobrze przemyslcie likwidacje pom gosp- wg mnie przyda sie np na pralnie, bo w garazu nie bedziecie miec za duzo miejsca na pom gosp trzymam kciuki za szybkie załatwienie papierów bede do Was zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 27.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 tez bym zastanowila sie nad likwidacja pom gosp przy kuchni. Widze, ze nie ma spizarni, wiec takie pomieszczenie mogloby Wam sie przydac. My np w naszej Pchelce z pom gosp zrobimy wlasnie pralnio-suszarnie. Z drugiej strony duza, przestronna kuchnia z oknem od frontu jest kuszaca. Boje sie ze pom gosp ktore chcecie miec w garazu nie spelni roli pralni czy spizarni. No coz, kazdy robi jak uwaza i woli Pozdrawiam i zycze szybkiego rozpoczecia budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 06.04.2012 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.04.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://www.ikart.eu/25-167-large/kartka-wielkanocna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 16.04.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 hej, hej co tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.04.2012 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 po Twojej wiadomości o pompie ciepła, znów rozważamy taką ewentualność. już się pogodziliśmy, że raczej nie, a teraz mamy zagwozdkę. nie tak drogo ta cała instalacja. muszę teraz przeczytać cały wątek nt. pomp tej firmy. na razie tylko przejrzałam i widzę, że najbardziej aktywny jest tam niejaki liwko. jakby co , to można coś go podpytać. mąż ma się umówić na rozmowę z naszym wsiowym lekarzem, który ma pc, aby poznać bliżej szczegóły jego instalacji i opinie po roku użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.04.2012 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 gratulacje co do pompy ( i innych rzeczy) warto sie dokladnie wczytać a takze odwiedzić osoby które juz posiadają owe sprzęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 18.04.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 hej witam sie w dzienniku! Ja też bym wolała okno kuchenne na froncie domu niż lufcik od spiżarki, większa kuchnia sprawi, ze będzie więcej miejsca i spiżarnia może nie być tak potrzebna. Gratuluję PNB, my czekaliśmy ponad 2 miechy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 20.04.2012 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 witam Grzaneczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewatre 20.04.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 bardzo lubię projekty Lipińskich, a Berlin też rozważaliśmy... skończyło się na innym, ale lubię ten dom. Powodzenia!Z dużymi oknami sobie poradzicie, nie zmniejszajcie ich czasem, bo dom straci na uroku!Będę do Was zaglądać z przyjemnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjap 22.04.2012 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 I ja z przyjemnością zajrzę od czasu do czasu:) Ciekawa jestem jak będzie ten dom "na żywo" wyglądał. Bo domy Lipińskich tez były na mojej top liście ale tak jak u ewatre skończyło się na innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.04.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 witam nowe "zaglądaczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.04.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 ooo wkoncu sie coś ruszyło, gratuluje wytyczenia domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 29.04.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 u nas tez sa żonkile i tulipany, niestety nie wszystkie zakwitły i nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.04.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 może jeszcze zakwitną. u mnie jeden hiacynt kwitnie, a dwa dopiero wzeszły. i tak cud, że na tej naszej glinie cokolwiek rośnie. ale jak cieszy, jak już coś zakwitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts