max-maniacy 13.09.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 cześć Luka właśnie u Ciebie byłam, ale nic nie wiem o styropianach (na razie, bo wiem, że później mnie podszkolicie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 13.09.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 ale dobrze czujemy się na działce. i to miejsce jest już takie nasze. jakbym słyszała siebie i meża i wszystko takie fajne, takie nasze będziecie się kredytować? mam nadzieję, że bank bedzie dla nas łaskawy i da kasiorę. bez tego czarną dziurę widzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 13.09.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Patrzyłam na to Wasze deskowanie (dziurę nad salonem) i już miałam pisać, że spora klatka schodowa się szykuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.09.2013 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2013 a to tylko taki mały salonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.09.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka. Integruję się z Tobą (niestety). Fajnei, że strop wylany i wreszcie macie to z głowy. Ściskam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 29.09.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Kasiu, dużo zdrówka życzę i gratuluję postępów na budowie i podpisuję się pod stwierdzeniem o "nie cieszeniu się". Tez to przerabialam.... trzymam kciuki!!! Za zdrowko i inwestycje!! Pozdr.ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 30.09.2013 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Strop jak strop, nie musi byc ladny. I tak pozniej przykryjecie go styfipianem/welna i zalejecie na to jastrych podlogowy... i ten juz bedzie rowniutki Tak czy owak, jesli moge cos doradzic to przemyslcie czy nie warto sie spiac i postawic scianke kolankowa jeszcze tego roku. My nie zdarzylismy tego zrobic (same bloczki owszem postawilem, ale slupkow i wienca juz nie zdarzylem) i pozniej wiosna bylo to troche na wariata bo scigalem sie z terminem ciesli aby sie wyrobic i aby jeszcze beton zdarzyl zwiazac zanim wejda z wiezba. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 01.10.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 dzięki dziewczyny. już mi lepiej. musiałam wziąć sie w garść i do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 01.10.2013 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Strop jak strop, nie musi byc ladny. I tak pozniej przykryjecie go styfipianem/welna i zalejecie na to jastrych podlogowy... i ten juz bedzie rowniutki o to to. to samo powiedział mi mąż. Tak czy owak, jesli moge cos doradzic to przemyslcie czy nie warto sie spiac i postawic scianke kolankowa jeszcze tego roku. My nie zdarzylismy tego zrobic (same bloczki owszem postawilem, ale slupkow i wienca juz nie zdarzylem) i pozniej wiosna bylo to troche na wariata bo scigalem sie z terminem ciesli aby sie wyrobic i aby jeszcze beton zdarzyl zwiazac zanim wejda z wiezba. zapytałam o to ślubnego, ale zapytał jak bedzie zrzucał śnieg zimą. a tak naprawdę to na razie jest chyba po prostu zmęczony. jak już odsapnie, to pewnie sam zacznie o tym myśleć. tym bardziej, że stoi jeszcze "zgrzewka" bloczków, która została z parteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.10.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Kasia bo za dużo ostatnio wam się komplikowało więc nie ma co się dziwić Tak jak napisałas " w garść i do roboty":) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Antkowiak 07.10.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 (edytowane) o to to. to samo powiedział mi mąż. zapytałam o to ślubnego, ale zapytał jak bedzie zrzucał śnieg zimą. a tak naprawdę to na razie jest chyba po prostu zmęczony. jak już odsapnie, to pewnie sam zacznie o tym myśleć. tym bardziej, że stoi jeszcze "zgrzewka" bloczków, która została z parteru. snieg zrzuca sie normalnie - szufla do sniegu my odsniezalismy strop chyba z 6 razy minionej zimy. gdzies w dzienniku jest nawet fotka ile tego cholernego sniegu tam lezalo. PS. za duzo go pytasz a za malo wymagasz ustaw mu grafik, spakuj sniadanie i jazda na budowe PPS. nie wiem co przezemnie przemawia w powyzszej linii, napewno nie solidarnosc plemnikow EDIT: odsniezalismy strop 7 razy. najwiecej zrzuccilismy 26 taczek sniegu tu link do posta http://forum.muratordom.pl/showthread.php?193295-Nasze-TK12&p=5892362&viewfull=1#post5892362 Edytowane 7 Października 2013 przez Tomasz Antkowiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.10.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Cześć wpadłam powiedzieć no to CZEŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.10.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 i ja też CZESC :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.10.2013 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 o, goście byli, a gospodyni się zapodziała. bardzo mi miło, że ktoś tu jeszcze zagląda. zaległe cześć i uściski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.10.2013 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 snieg zrzuca sie normalnie - szufla do sniegu my odsniezalismy strop chyba z 6 razy minionej zimy. gdzies w dzienniku jest nawet fotka ile tego cholernego sniegu tam lezalo. PS. za duzo go pytasz a za malo wymagasz ustaw mu grafik, spakuj sniadanie i jazda na budowe PPS. nie wiem co przezemnie przemawia w powyzszej linii, napewno nie solidarnosc plemnikow EDIT: odsniezalismy strop 7 razy. najwiecej zrzuccilismy 26 taczek sniegu tu link do posta http://forum.muratordom.pl/showthread.php?193295-Nasze-TK12&p=5892362&viewfull=1#post5892362 pamiętam Tomasz ten Wasz śnieg. całkiem możliwe, że coś się jednak ruszy jeszcze w tym roku. ja tam ciągle mam nadzieję, że jednak i dach pod papą się pojawi. ja taka grzeczna jestem , że na razie delikatnie namawiam m do dalszej roboty. ale jak stracę cierpliwość, to będzie jak piszesz. no i pojęcia nie mam, gdzie Ci się plemniki zapodziały. strajkują, czy co? :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 12.10.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Kasia gratuluję zalanego stropu! dla mnie robienie stropu też zawsze się dłużyło okropnie, ale zapach świeżego betonu potem wynagradza wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Cześc Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 14.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Max obsadzajcie po kawałku, trochę teraz troche na wiosnę, poszukaj roślinek w szkółkach. Takich bez doniczek, sa sporo tańsze. A tuje szybko rosną, więc w ostateczności je posadzisz, jesli tak nie lubisz. Trzymam kciuki żeby Ci się wszystko udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisab 18.10.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Podziwiam Was za ten strop...zrobiliście dobrą robotę. My też mamy w projekcie strop lany ale rezygnujemy z tego bo nie zdążymy go zrobić w tym roku, a projektant radzi żeby zrobić...więc pewnie zrobimy jakiś gotowy...pozdrawiam i dużo radości życzę przy dalszym budowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.10.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 witam aisab w moich skromnych progach dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. rzeczywiście strop kosztował nas sporo czasu i wysiłku. nie wiem, czy budujecie sami, czy z ekipą, ale dopóki mrozu nie ma to ze stropem można działać. ale na pewno o wiele łatwiej jest zrobić z gotowych elementów. u nas mąż się uparł na lany (w sumie nie wiem dlaczego). życzę więc powodzenia. żebyście osiągnęli założony stan w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts