max-maniacy 12.04.2017 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Dzięki Aga za zdjęcia. Muszę sie zastanowić, bo u mnie blat jednak ciemniejszy bedzie i może lepiej płyta w okleinie frontu to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.04.2017 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 ja bym chyba wszystkie wziela jasnoszare a tylko dorobila na ostatniej szafce plyte. ja sie wkleja do boku korpusu. i wez wyjasnij to z wykonawca co by zonka nie bylo Jasnoszare? I do wszystkich, drewnianych i białych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.04.2017 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 mnie wykonawca od zabudow lazienkowych "uszczesliwil" grubsza plyta o kilka mm i przez to nie licuje mi sie zabudowa z kaflami. i maz zamiast to zakwestionowac to pozwolil na montaz a jak wrocilam z pracy to juz wisialo wklejone, ale mnie telepie za kazdym razem jak to widze:bash:ze wylazi o 3mm Uwierz mi, że to nic w porównaniu do tego, co mój mąż z kafelkowym wymyślili na podłodze, jak im sie płytki z salonu i kuchni nie "zeszły". To sie nawet nie nadaje fo pokazania. jak kazalam im to skuć, to myślałam, że mój małżonek wylewu dostanie. Musiałam odpuścić. Teraz będę na to patrzeć. I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2017 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Jasnoszare? I do wszystkich, drewnianych i białych? a czemu by nie? ostatecznie mozesz wszystkie białe zrobic Uwierz mi, że to nic w porównaniu do tego, co mój mąż z kafelkowym wymyślili na podłodze, jak im sie płytki z salonu i kuchni nie "zeszły". To sie nawet nie nadaje fo pokazania. jak kazalam im to skuć, to myślałam, że mój małżonek wylewu dostanie. Musiałam odpuścić. Teraz będę na to patrzeć. co zrobili? na takiego duzego babola chyba bym nie pozwolila, zzarloby mnie od srodka. plyte zaakceptowalam, bo w miare ja wyregulowali i mocno nie odznacza sie. z kolei ja zly kolor dobralam wiec jak troche okrzepniemy po budowie to albo zrobie nowe plyty albo te dam do ponownego lakierowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Conena 13.04.2017 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Oj, dawno nie zaglądałam.Schody prześliczne! Muszę pokazać małżowi, niech się wreszcie weźmie za skończenie naszych. Jeśli chodzi o kuchnię: zdecydowane NIE lodówkom do zabudowy. Wsadziłam i żałuję, bo jest mniejsza wewnątrz niż nasza stara lodówka, która była gabarytowo sporo mniejsza. Zresztą ktoś mi to wcześniej mówił, ale jakoś nie mogłam sobie wyobrazić o co chodzi i wsadziłam 'bo przecież ładnie będzie wyglądać równa zabudowa'. Wnętrze lodówek do zabudowy jest strasznie wąskie. Nasza ma chyba ze 2 m wysokości, ale na moje oko miejsca mniej niż taka ok. 1,5m. Mimo 3 szuflad zamrażarki, to trudno tam coś poupychać - lepsze były dwie duże + tacka na lód (teraz tacki nie mam i lód ciągle się gdzieś wala, trudno zamrozić 'na płask' np. woreczki ze zmiksowanymi malinami). Po prostu niewygodnie, niepraktycznie, za mało miejsca. Choć może ładniej. Poza tym zobacz, że w większości projektów kuchni, w których zabudowano jedną ze ścian, to jednak lodówka wystaje tradycyjna. Bądź jakaś super/hiper/z dwoma drzwiami, ale tradycyjna a nie zabudowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2017 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Maxi czy ta twoja lodowka jest do zabudowy? jak tak to podzielam zdanie przedmowczyni. nie tylko jest mniejsza ale i w uzytkowaniu co rusz jakis babol sie robi a to zawias a to nie do konca sie przymyka i wtedy jest mega szronienie. a juz najgorzej jak sie odlodzi, wszystko plywalo i sprzatnac pod lodowka niewykonalne my taka mielismy na wynajetym. totalna porazka:bash:lepiej wolnostojaca i obudowac ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 14.04.2017 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Witam:bye: Piekne schody!!!!! Co do projektu kuchni, to ogolne ustawienie jest bardzo podobne do mojego (gorne szafki lewej zabudowy tez sie otwiera)...Lodowke w zabudowie posiadam, jednak ja zdecydowalam sie na chlodziarke, zamrazalnik bedzie w spizarce obok szuflady 90tki z racji duzej plyty indukcyjnej.... zdjecia dla przykladu nie sa najnowsze... jak i u nas tymczasowy blat, kran i zlew.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 14.04.2017 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Cześć przedświątecznie. Dziękuję za odwiedziny dziewczyny i miłe słowa w kierunku schodów. Cieszę się, że się podobają. Mi też, nie mogę się nadziwić, że tak dobrze udało mi się wybrać tym bardziej, że są w centralnej części domu, a nie w klatce schodowej. Co do lodówki, to chce zabudowaną. Nie chcę, żadnej super hiper. Nie chcę jej widzieć. Nie bedzie wystawać z zabudowy. Liczy sie tylko to, żeby sie nie psuła. A ten model, co wybrałam, ma dużo pozytywnych opinii. Rozmiar w tym przypadku na prawdę nie ma znaczenia w garażu mam ogromna zamrażarkę. A jakby chłodziarki było za mało, to zabiorę z mieszkania stara lodówkę. Tarcia nad korpusami jeszcze pomyśle. Spotykam się z kuchennym po świętach, to mam kilka dni. Białe wszędzie to raczej nie. Może te szare do brązowych szafek, a w białych biale. No zobaczymy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.05.2017 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 qrde alez masz cierpliwosc ja nie czekalam ani minuty dluzej niz to bylo konieczne. miesiac oczekiwania by mnie chyba do wariatkowa wpedzil:lol2: bez kuchni bylismy miesiac a sofy w salonie przez rozne zamierzone i niezamierzone dzialania dotarly po pol roku. siedzenie na meblach ogrodowych bylo katorga wiesz ze ja do dzis nie mam jeszcze wszystkiego rozpakowanego? nie chce mi sie:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.05.2017 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 Ja to bym juz się przeprowadzała, aleąż mnie stopuje. Trochę ma rację, a trochę nie. Faktem jest, że nie mamy mebli ogrodowych. Dostałam kanąpę całkiem jeszcze do użytku, ale juz ją wstawilismy do gościnnego i wystawiać nie będziemy, bo nie mieści sie w drzwiach. Trzeba przez okno. Niech juz stoi gdzie jest. Potrzebne tez są jakieś biurka i regały dla chłopaków, cjociaż materace do spania. Stad nic nie zabieramy, bo strach ruszać te stare meble. Ale rzeczywiście odliczam już dni i nie dam sie tu trzymać ani dnia dłużej, niż to ustalone. A w tych kartonach, co ich nie rozpakowalaś, to chyba nic potrzebnego, skoro tyle czasu w pudle leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.05.2017 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 ciuchy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.05.2017 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 ciuchy:lol2: Hmm, trochę mnie zaskoczyłaś. Garnki, firanki, to rozumiem, że mogą nie być przez jakiś czas potrzebne. Ale ciuchy??:confused: Nie wiem, co napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2017 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 musze przejrzec co tam jest, 4 walizki i 3 kartony. sama nie wiem co tam sie kryje. stanowczo mam za duzo ciuchow:rolleyes: garnki rozpakowalam jako pierwsze, pasza to podstawa:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.05.2017 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 no proszę, jaki to stereotyp, że każda kobieta ma za mało ciuchów i nigdy nie ma się w co ubrać a z garnkami to oczywiście nietrafiony żart. jedzonko to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2017 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 ja mam za duzo ciuchow i przez to nie mam sie w co ubrac mam mnostwo do oddania ale komu? kiedys byly miejsca, ze mozna bylo zostawic dla bardziej potrzebujacych a teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2017 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2017 Nie mogę się doczekać Twojej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.05.2017 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 ja mam za duzo ciuchow i przez to nie mam sie w co ubrac mam mnostwo do oddania ale komu? kiedys byly miejsca, ze mozna bylo zostawic dla bardziej potrzebujacych a teraz? to ja ztych, co uważają, że oczywiście za mało mam. a nieużywane ciuchy staram się puszczac dalej w obieg, znajomym, rodzinie. sama też tak czasami dostaję, zwłaszcza dla dzieciaków. na osiedlach są takie kontenery pck, a jak nie to na pewno jakieś domy samotnej matki masz w 3mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.05.2017 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2017 Nie mogę się doczekać Twojej przeprowadzki cześć nocny Malku. ja też już przebieram nogami. a potem oczywiście czekam na termin zlotu na Mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.07.2017 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2017 no nie wierze myslalam ze zaginelas w akcji:cool: końgratulejszyn a co to za tajemnicza kanapa, jakas nazwa bys sypnela no i koniecznie jakies fotencje prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 02.10.2017 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 super sie prezentuje szafka w lazience:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts