max-maniacy 27.10.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 dzięki aga za wskazówki. to samo pomyślałam o tej zmywarce, tylko już po wstawieniu rysunków. pewnie będzie ta wysoka zabudowa, bo mąż te jest za.goshia nie pamiętam już, co mi tam pisało po zainstalowaniu. ale na pewno po 20 dniach zablokowało. ale jak pisałam, wystarczy ponownie zainstalować i to, co było zapisane zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 27.10.2012 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 goshia nie pamiętam już, co mi tam pisało po zainstalowaniu. ale na pewno po 20 dniach zablokowało. ale jak pisałam, wystarczy ponownie zainstalować i to, co było zapisane zostaje. Wychodzi na to, że ja nie potrafię czytać ze zrozumieniem bo już minęło te 20 godzin..... dawno, a program nadal działa więc faktycznie jest 20 dni Mam tylko takie pytanie: nie wiem dlaczego nie mogę zrobić kolorów frontów takich jakich chcę? Zaznaczam wszędzie biały kolor ale to nic nie daje bo kolory wcale się nie zmieniają. Próbowałam już na wszystkie sposoby i nic. Why Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.10.2012 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 kolory frontów, tak jak i wszystkich innych elementów zaznaczasz na samym początku. jak otwierasz nowy dokument, to chyba drugie okno dialogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.10.2012 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 a jak już masz zrobione, to zaznacz mebel kliknij prawym przyciskiem myszy i wybierz "wykończenia". i tu możesz zmienić kolor. na dole jest jeszcze do zaznaczenia opcja: brak , wybór i wszystko. w zależności, czy wybrana szafka ma mieć taki kolor, czy wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 27.10.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Kasia-dawno do Was nie zaglądałam, a tu proszę- plan roczny wykonany z górką Gratuluję. A z Ciebie zdolniacha-większość nas próbuje sił w plannerze Ikei, trochę w Sweet Home 3D, a tu proszę, pełna profeska Kuchnia piękna, duża, a co do mebelków, to wiesz-jestem jedną z fanek tego stylu Fajnie, że nie tylko mnie podoba się taka kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 28.10.2012 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 no ładnie to tak się dusia podśmiewywać. profeska to wizualizacje, które są w Twoim dzienniku. a fanką stałam się właśnie, jak zobaczyłam te kuchnie zrobione przez monikę_fal dla Ciebie. wszystkie Twoje wizualizacje mam skopiowane w swoim komputerku i są dla mnie natchnieniem. nie mogę już się doczekać Twojej kuchni w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 (edytowane) Nic nowego nie powiem - zamieniłabym zmywarkę tak jak Aga proponuje ale też już sama na to wpadłaś I blat przy barku wydłużyłabym tam gdzie mają być krzesła/hokery tak żeby można było wygodnie siedzieć - przy szafce na pewno nie będzie takiego komfortu... A poza tym, funkcjonalnie i przestronnie - i to jak szybko znalazłaś właściwe ustawienie - ja męczyłam ten temat nie pamiętam już nawet ile;) Chyba że masz jeszcze jakis rewolucyjny pomysł? edit: widzę że planujesz płytę nad dwoma szufladami tak jak ja:) pani w jednym studiu kuchennym powiedziała mi żeby w takim układzie wybierać płytę która jest jak najnizsza żeby tych górnych szuflad nie stracić. Ale nie wiem ile w tym prawdy bo jeszcze tematu nie sprawdzałam. Edytowane 28 Października 2012 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.10.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 dzięki Luka za uwagi. tak do końca to nie wiem, czy to jest już te właściwe ustawienie. co do barku, to będzie on na pewno wyższy od pozostałych szafek. może taka nadstawka na szafkach, albo całość wyższa. jeszcze nie wiem. jak będzie z płytą, zależy od tego gdzie będzie piekarnik. podobają mi się te długie szuflady, ale nie wiem, czy nie będzie piekarnika pod płytą. jak więc widzisz dylematów jeszcze cała masa. a przez ten czas, jaki mam do realizacji, pewnie pojawi się ich jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.10.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Nieee nie chodzi o to żeby był wyższy tylko żeby blat wystawał od strony hokerów czy krzeseł, żeby mozna było pod niego kolana wsunąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.10.2012 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2012 Nieee nie chodzi o to żeby był wyższy tylko żeby blat wystawał od strony hokerów czy krzeseł, żeby mozna było pod niego kolana wsunąć tak, wiem o co Ci chodzi. ale wyższy też, bo do stołków barowych będzie za nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 30.10.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 o losie jaka piękna wizu kuchni, pięknie pięknie, ukryty talen nam tu wypływa idzie zima, więc wszyscy pracują nad projektami wnętrz, bardzo dobrze będzie od kogo zgapiać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 31.10.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 od rana takie komplementy. w samouwielbienie zaraz wpadnę. dzięki nita. a tak na prawdę, to na razie ja staram się zgapiać od innych i tak właśnie "tworzę". jeszcze pewnie niejedno się zmieni, tym bardziej, że mam na to aż dwie zimy. dzień dobry wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ja sobie ostatnio jakąś gazetę z samymi kuchniami kupiłam bo wydwało mi się że jest w niej kuchnia jaką bym chciała."Mojej" nie ma ale inne fajne są... Może w końPcu dojdę z sobą kiedyś do porozumienia:/ 2 zimy? czyli w 2014 planowana wprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 31.10.2012 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 2 zimy? czyli w 2014 planowana wprowadzka? to taka optymistyczna wersja. ale będę się jej trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Aż poszłam do twojego Dziennika przypomnieć sobie co i jak:) Kasia zobacz ile macie zrobione ponad plan!! Ja myślę że wersja optymistyczna jest wersją realną i tego się trzymajmy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 31.10.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 w miarę rozwoju prac, apetyty Wam wzrosną i na pewno coś wymyślicie żeby się szybciutko wprowazić :) kuchnia... temat rzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ja sobie ostatnio jakąś gazetę z samymi kuchniami kupiłam bo wydwało mi się że jest w niej kuchnia jaką bym chciała. "Mojej" nie ma ale inne fajne są... Może w końPcu dojdę z sobą kiedyś do porozumienia:/ 2 zimy? czyli w 2014 planowana wprowadzka? Ile ja gazet przejrzałam, ale moja taka nijaka, że jej nie znalazłam w żadnej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Oj tam bo nie szukałaś dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Oj tam bo nie szukałaś dobrze:) Myślisz, ze bym taką znalazła? Wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 A bo taka biała i zwykła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts