Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Berlin na górce

Recommended Posts

dzięki aga za wskazówki. to samo pomyślałam o tej zmywarce, tylko już po wstawieniu rysunków. pewnie będzie ta wysoka zabudowa, bo mąż te jest za.

goshia nie pamiętam już, co mi tam pisało po zainstalowaniu. ale na pewno po 20 dniach zablokowało. ale jak pisałam, wystarczy ponownie zainstalować i to, co było zapisane zostaje.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

goshia nie pamiętam już, co mi tam pisało po zainstalowaniu. ale na pewno po 20 dniach zablokowało. ale jak pisałam, wystarczy ponownie zainstalować i to, co było zapisane zostaje.

Wychodzi na to, że ja nie potrafię czytać ze zrozumieniem :p bo już minęło te 20 godzin..... dawno, a program nadal działa więc faktycznie jest 20 dni :)

Mam tylko takie pytanie: nie wiem dlaczego nie mogę zrobić kolorów frontów takich jakich chcę? Zaznaczam wszędzie biały kolor ale to nic nie daje bo kolory wcale się nie zmieniają. Próbowałam już na wszystkie sposoby i nic. Why :confused:

Kasia-dawno do Was nie zaglądałam, a tu proszę- plan roczny wykonany z górką :yes: Gratuluję.

A z Ciebie zdolniacha-większość nas próbuje sił w plannerze Ikei, trochę w Sweet Home 3D, a tu proszę, pełna profeska :D

Kuchnia piękna, duża, a co do mebelków, to wiesz-jestem jedną z fanek tego stylu :p

Fajnie, że nie tylko mnie podoba się taka kuchnia.

no ładnie to tak się dusia podśmiewywać.

profeska to wizualizacje, które są w Twoim dzienniku. a fanką stałam się właśnie, jak zobaczyłam te kuchnie zrobione przez monikę_fal dla Ciebie. wszystkie Twoje wizualizacje mam skopiowane w swoim komputerku i są dla mnie natchnieniem. :p

nie mogę już się doczekać Twojej kuchni w realu.

Nic nowego nie powiem - zamieniłabym zmywarkę tak jak Aga proponuje ale też już sama na to wpadłaś:)

I blat przy barku wydłużyłabym tam gdzie mają być krzesła/hokery tak żeby można było wygodnie siedzieć - przy szafce na pewno nie będzie takiego komfortu...

A poza tym, funkcjonalnie i przestronnie - i to jak szybko znalazłaś właściwe ustawienie - ja męczyłam ten temat nie pamiętam już nawet ile;)

Chyba że masz jeszcze jakis rewolucyjny pomysł?:)

edit: widzę że planujesz płytę nad dwoma szufladami tak jak ja:) pani w jednym studiu kuchennym powiedziała mi żeby w takim układzie wybierać płytę która jest jak najnizsza żeby tych górnych szuflad nie stracić. Ale nie wiem ile w tym prawdy bo jeszcze tematu nie sprawdzałam.

Edytowane przez Lukarna

dzięki Luka za uwagi. tak do końca to nie wiem, czy to jest już te właściwe ustawienie. co do barku, to będzie on na pewno wyższy od pozostałych szafek. może taka nadstawka na szafkach, albo całość wyższa. jeszcze nie wiem.

jak będzie z płytą, zależy od tego gdzie będzie piekarnik. podobają mi się te długie szuflady, ale nie wiem, czy nie będzie piekarnika pod płytą.

jak więc widzisz dylematów jeszcze cała masa. a przez ten czas, jaki mam do realizacji, pewnie pojawi się ich jeszcze więcej.:p

Ja sobie ostatnio jakąś gazetę z samymi kuchniami kupiłam bo wydwało mi się że jest w niej kuchnia jaką bym chciała.

"Mojej" nie ma ale inne fajne są... Może w końPcu dojdę z sobą kiedyś do porozumienia:/

2 zimy? czyli w 2014 planowana wprowadzka?

Ja sobie ostatnio jakąś gazetę z samymi kuchniami kupiłam bo wydwało mi się że jest w niej kuchnia jaką bym chciała.

"Mojej" nie ma ale inne fajne są... Może w końPcu dojdę z sobą kiedyś do porozumienia:/

2 zimy? czyli w 2014 planowana wprowadzka?

Ile ja gazet przejrzałam, ale moja taka nijaka, że jej nie znalazłam w żadnej;)