GUMISIOWA 31.10.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ja z podziekowaniami za dobre slowo pozostawione w moim dzienniku!!!! Nadal z doskoku,ale mam nadzieje ,ze to sie niedlugo zmieni Pozdrawiam i sciskam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 A bo taka biała i zwykła:) i nudna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 31.10.2012 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ja z podziekowaniami za dobre slowo pozostawione w moim dzienniku!!!! Nadal z doskoku,ale mam nadzieje ,ze to sie niedlugo zmieni Pozdrawiam i sciskam serdecznie witam Gumisieńko. miło mi, że do mnie zajrzałaś. też mam nadzieję, że wszystko u Ciebie wkrótce wróci na swoje tory i będziesz ujawniać się już regularnie. pozdrawiam gorąco:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 31.10.2012 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 co wy tu dziewuchy za herezje wypisujecie? kuchnia agi zwykła i nudna? rozumiem, że to wpływ tego wypitego dziś wina. aga zarówno Twoja kuchnia, jak i cały dom są dla mnie inspiracją. wszystko mi się bardzo podoba. cieszę się, że podzielacie mój optymizm. wychodzę z założenia, że jak sobie coś wmówię, to tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.11.2012 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Kasia ja Ci coś w tajemnicy powiem: Mi się bardzo kuchnia Agi podoba i wcale nie uważam jej ani za zwykła ani za nudną - nigdy w życiu!! Ja jestem jej kuchnią z pięknym oknem wręcz zachwycona i chętnie przeniosłabym ją do siebie z małymi delikatnymi zmianami żeby była bardziej "moja" Ale Aga się tak upiera więc wolę jej przytakiwać bo wiesz, nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie kompa - może to jakiś mściwy Józef albo kto:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 01.11.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Hello!! i co tam teraz sie u Was dzieje? czekamy na wieści:) pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 co wy tu dziewuchy za herezje wypisujecie? kuchnia agi zwykła i nudna? rozumiem, że to wpływ tego wypitego dziś wina. aga zarówno Twoja kuchnia, jak i cały dom są dla mnie inspiracją. wszystko mi się bardzo podoba. cieszę się, że podzielacie mój optymizm. wychodzę z założenia, że jak sobie coś wmówię, to tak będzie. Chcesz powiedzieć, ze majaczę? Dziekuję Ci Kochana, ale ja naprawdę uważam, że mój dom niczym sie nie wyróżnia i został urządzony bez fajerwerków. Mi się tak podoba, bo nie przepadam za ozdóbkami, kryształkami itp Kasia ja Ci coś w tajemnicy powiem: Mi się bardzo kuchnia Agi podoba i wcale nie uważam jej ani za zwykła ani za nudną - nigdy w życiu!! Ja jestem jej kuchnią z pięknym oknem wręcz zachwycona i chętnie przeniosłabym ją do siebie z małymi delikatnymi zmianami żeby była bardziej "moja" Ale Aga się tak upiera więc wolę jej przytakiwać bo wiesz, nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie kompa - może to jakiś mściwy Józef albo kto:rotfl: Kazimierz Luka, Ty wiesz, ze ja Cie uwielbiam, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.11.2012 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Chcesz powiedzieć, ze majaczę? Dziekuję Ci Kochana, ale ja naprawdę uważam, że mój dom niczym sie nie wyróżnia i został urządzony bez fajerwerków. Mi się tak podoba, bo nie przepadam za ozdóbkami, kryształkami itp Kazimierz co do kryształków to mam tak samo. dlatego tak mi się u Ciebie podoba. a Kaziu ładne imię (chociaż byłam przekonana, że Agnieszka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.11.2012 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Hello!! i co tam teraz sie u Was dzieje? czekamy na wieści:) pozdrowionka fajnie, że się odezwaliście. u nas już przestój zimowy, jak widać w dzienniku. dzieją się drobne rzeczy. np. doprowadzili nam właśnie prąd na działkę, tylko jeszcze nie postawili skrzynki. ale w listopadzie mają to zrobić. przez zimę będziemy chcieli też kupić więźbę. pozdrawiam i lecę zobaczyć, co się Was zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2012 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 co do kryształków to mam tak samo. dlatego tak mi się u Ciebie podoba. a Kaziu ładne imię (chociaż byłam przekonana, że Agnieszka) Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.11.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie;) dokładnie. pewnie gdyby doszło do spotkania w realu, to mogłoby być niezłe zaskoczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.11.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Kazimierz Luka, Ty wiesz, ze ja Cie uwielbiam, nie? Dlaczego ja wczesniej tego nie widziałam - taaaakie wyznanie:) A do imienia Kazimierz lekka awersję mam;) dokładnie. pewnie gdyby doszło do spotkania w realu, to mogłoby być niezłe zaskoczenie. Na bank:) Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.11.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Dlaczego ja wczesniej tego nie widziałam - taaaakie wyznanie:) Kto po wsi chodzi, swojej doopie szkodzi A do imienia Kazimierz lekka awersję mam;) Czyżby Teściu kochany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 15.11.2012 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 Gratuluję skrzyneczki Ale widzę, że z przyłączami to macie tak samo daleko do domu jak my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.11.2012 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 (edytowane) Atrakcyjny;) Kazimierz:D:D:D ale ciii ps. Zajrzałam do Dziennika. Ależ Wy kawał działki macie!!! I skrzynka jaka piekna, gratuluję Edytowane 15 Listopada 2012 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 15.11.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2012 ja pierdziu... ale perspektywa od tej skrzyneczki wieeelka ta wasza działeczka, będzie co kosić, będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.11.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Gratuluję skrzyneczki Ale widzę, że z przyłączami to macie tak samo daleko do domu jak my Przeczytałam o skrzynce i pomyślałam o pocztowej To pewnie dlatego, że na prądową czekałam 3 lata i 5 miesięcy i coś mi się wydawalo, że za szybko byście mieli już prądowa;) Atrakcyjny;) Kazimierz:D:D:D ale ciii Dobrze, ze chociaż atrakcyjny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.11.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 witam! skrzynka stanęła rzeczywiście dosyć szybko i bezproblemowo. właściwie w tym momencie to nawet jej nie potrzebujemy. o prąd będziemy chyba prosić dopiero za rok. od wiosny pewnie weźmiemy na podlicznik od sąsiadów, jak w tym roku. dopiero, jak będzie ssz, to podłączymy prosto do domu. a co do działki, to rzeczywiście kawał pola. dom stoi nawet nie w połowie. za górką drugie tyle. także rzeczywiście trzeba będzie coś wykombinować, żeby za dużo tego koszenia nie było. na razie mamy niezły układ. kosi nam tutejszy rolnik. zabiera to co skosił i jeszcze za to daje nam ziemniaki i inne buraki na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.11.2012 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Przeczytałam o skrzynce i pomyślałam o pocztowej a pocztowej właśnie we wsi nie ma. Dobrze, ze chociaż atrakcyjny no i chyba robotny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 16.11.2012 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Gratuluję skrzyneczki Ale widzę, że z przyłączami to macie tak samo daleko do domu jak my oj daleko. ale się śmiałam do męża, że jak dali radę wykopać fundamenty 1,2m głębokie, to taki 0,5 metrowy dołek to pikuś. a że długi, no to już trudno. szpadelek w rękę i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts