Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Berlin na górce

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja z podziekowaniami za dobre slowo pozostawione w moim dzienniku!!!!:hug:

Nadal z doskoku,ale mam nadzieje ,ze to sie niedlugo zmieni

Pozdrawiam i sciskam serdecznie

witam Gumisieńko.

miło mi, że do mnie zajrzałaś. też mam nadzieję, że wszystko u Ciebie wkrótce wróci na swoje tory i będziesz ujawniać się już regularnie.

pozdrawiam gorąco:bye:

co wy tu dziewuchy za herezje wypisujecie? kuchnia agi zwykła i nudna?

rozumiem, że to wpływ tego wypitego dziś wina.;)

aga zarówno Twoja kuchnia, jak i cały dom są dla mnie inspiracją. wszystko mi się bardzo podoba.

cieszę się, że podzielacie mój optymizm. wychodzę z założenia, że jak sobie coś wmówię, to tak będzie. :yes:

Kasia ja Ci coś w tajemnicy powiem:

Mi się bardzo kuchnia Agi podoba i wcale nie uważam jej ani za zwykła ani za nudną - nigdy w życiu!! Ja jestem jej kuchnią z pięknym oknem wręcz zachwycona i chętnie przeniosłabym ją do siebie z małymi delikatnymi zmianami żeby była bardziej "moja"

Ale Aga się tak upiera więc wolę jej przytakiwać bo wiesz, nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie kompa - może to jakiś mściwy Józef albo kto:rotfl::rotfl:

co wy tu dziewuchy za herezje wypisujecie? kuchnia agi zwykła i nudna?

rozumiem, że to wpływ tego wypitego dziś wina.;)

aga zarówno Twoja kuchnia, jak i cały dom są dla mnie inspiracją. wszystko mi się bardzo podoba.

cieszę się, że podzielacie mój optymizm. wychodzę z założenia, że jak sobie coś wmówię, to tak będzie. :yes:

Chcesz powiedzieć, ze majaczę?;) Dziekuję Ci Kochana, ale ja naprawdę uważam, że mój dom niczym sie nie wyróżnia i został urządzony bez fajerwerków. Mi się tak podoba, bo nie przepadam za ozdóbkami, kryształkami itp :)

Kasia ja Ci coś w tajemnicy powiem:

Mi się bardzo kuchnia Agi podoba i wcale nie uważam jej ani za zwykła ani za nudną - nigdy w życiu!! Ja jestem jej kuchnią z pięknym oknem wręcz zachwycona i chętnie przeniosłabym ją do siebie z małymi delikatnymi zmianami żeby była bardziej "moja"

Ale Aga się tak upiera więc wolę jej przytakiwać bo wiesz, nigdy nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie kompa - może to jakiś mściwy Józef albo kto:rotfl::rotfl:

Kazimierz :lol2:

Luka, Ty wiesz, ze ja Cie uwielbiam, nie? :)

Chcesz powiedzieć, ze majaczę?;) Dziekuję Ci Kochana, ale ja naprawdę uważam, że mój dom niczym sie nie wyróżnia i został urządzony bez fajerwerków. Mi się tak podoba, bo nie przepadam za ozdóbkami, kryształkami itp :)

co do kryształków to mam tak samo. dlatego tak mi się u Ciebie podoba. a Kaziu ładne imię (chociaż byłam przekonana, że Agnieszka):lol2:

Hello!! i co tam teraz sie u Was dzieje? czekamy na wieści:) pozdrowionka

fajnie, że się odezwaliście. u nas już przestój zimowy, jak widać w dzienniku.

dzieją się drobne rzeczy. np. doprowadzili nam właśnie prąd na działkę, tylko jeszcze nie postawili skrzynki. ale w listopadzie mają to zrobić. przez zimę będziemy chcieli też kupić więźbę.

pozdrawiam i lecę zobaczyć, co się Was zmieniło.:bye:

• 2 weeks później...

Luka, Ty wiesz, ze ja Cie uwielbiam, nie? :)

Dlaczego ja wczesniej tego nie widziałam - taaaakie wyznanie:):)

A do imienia Kazimierz lekka awersję mam;)

dokładnie. pewnie gdyby doszło do spotkania w realu, to mogłoby być niezłe zaskoczenie.:)

Na bank:)

Cześć:)

Gratuluję skrzyneczki :D Ale widzę, że z przyłączami to macie tak samo daleko do domu jak my ;)

Przeczytałam o skrzynce i pomyślałam o pocztowej :lol2: To pewnie dlatego, że na prądową czekałam 3 lata i 5 miesięcy i coś mi się wydawalo, że za szybko byście mieli już prądowa;)

:bash: Atrakcyjny;) Kazimierz:D:D:D ale ciii

Dobrze, ze chociaż atrakcyjny;)

witam!

skrzynka stanęła rzeczywiście dosyć szybko i bezproblemowo. właściwie w tym momencie to nawet jej nie potrzebujemy. o prąd będziemy chyba prosić dopiero za rok. od wiosny pewnie weźmiemy na podlicznik od sąsiadów, jak w tym roku. dopiero, jak będzie ssz, to podłączymy prosto do domu.

a co do działki, to rzeczywiście kawał pola. dom stoi nawet nie w połowie. za górką drugie tyle.:) także rzeczywiście trzeba będzie coś wykombinować, żeby za dużo tego koszenia nie było. na razie mamy niezły układ. kosi nam tutejszy rolnik. zabiera to co skosił i jeszcze za to daje nam ziemniaki i inne buraki na zimę.:yes:

Gratuluję skrzyneczki :D Ale widzę, że z przyłączami to macie tak samo daleko do domu jak my ;)

oj daleko. ale się śmiałam do męża, że jak dali radę wykopać fundamenty 1,2m głębokie, to taki 0,5 metrowy dołek to pikuś. a że długi, no to już trudno. szpadelek w rękę i jazda.;)