bury_kocur 23.12.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Najserdeczniejsze życzenia bożnarodzeniowe dla max-maniaków - miłości, zrozumienia i wzajemnej dobroci, a na cały następny rok optymizmu, siły i energii do realizowania nie tylko budowlanych marzeń - od kocurów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 23.12.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 http://img526.imageshack.us/img526/9776/4916q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 24.12.2012 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://img171.imageshack.us/img171/8245/kartkaje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 24.12.2012 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Zdrowych, radosnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia dla całej rodzinki życzą Marcin z Iwoną http://img341.imageshack.us/img341/8592/merrychristmasglitterha.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 24.12.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://img16.imageshack.us/img16/2058/kartkapa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 24.12.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Najserdeczniejsze życzenia Cudownych świąt Bożego Narodzenia, Ciepła i wielkiej radości, Miłych oraz hojnych gości, Pod choinką dużo prezentów, A w Waszych sercach wiele sentymentów.życzą Kamila i Marcin wraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.12.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://img28.imageshack.us/img28/8426/kartka1c.jpg Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 29.12.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 max-maniacy - a jak długo czekaliście na zwrot VATu? Fajny taki prezent, nie ma co:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.12.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Kasiu i Panie Maksie:)Oby nadchodzący 2013 przyniósł Wam same pozytywy http://img607.imageshack.us/img607/7679/155666sylwesterdekoracj.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 31.12.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 Szczęścia pomyślności w Nowym Roku! Spełnienia marzeń, nie tylko tych budowlanych oraz stworzenia domu, do którego z chęcią się wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 03.01.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 dzięki dziewczyny za życzenia. dusia my czekaliśmy na zwrot kasy z vat ok miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.01.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dziękuję Kasiu za życzenia. Wam życzę w Nowym Roku uśmiechu i siły na wykończenie domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 15.01.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Czesc! dotarłam, tu przez Lukę Budujecie się w moim ulubionym regionie Polski I taki ładny zgrabny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 15.01.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 witam i zapraszam. chociaż teraz nic się nie dzieje, ale mam nadzieję, że wiosną cosik ruszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 26.01.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Cześć. Teraz dopiero dojrzałam jakie Wy będziecie mieli wielkie przeszklenia, nieźle. Dużo światła będzie w domu, a swiatło, słonce, bardzo poprawia nastroj, wiesz jak fajnie bedziecie mieli Nie zamykaj wiatrołapu całkowicie, bedzie waskim gardłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.01.2013 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 no cześć MSU, jaki miły gość do mnie zawitał. już gdzieś pisałam, że te okna były tym, co przeważyło, że zdecydowaliśmy się na ten projekt. ale teraz spędzają nam sen z oczu. po pierwsze nieźle pewnie trącą nas po kieszeni. po drugie, żeby były dobrze zrobione i nie wyszły żadne babole. następnie, nie będzie nas raczej stać na rolety zewnętrzne, więc trzeba będzie o jakichś zasłonkach myśleć. a karnisze takiej długości to nie tak prosto kupić. no i jeszcze kłócimy się z mężem, czy mają być dzielone równo na pół, czy w 1/3. na szczęście, na rozwiązanie wszystkich tych dylematów mamy czas, bo w tym roku, raczej się nie wyrobimy z ssz. no dobra pomarudziłam, ale tylko po to, żeby usłyszeć, że wszystko da się zrobić jak należy. na razie budowa śpi pod śniegiem, ale m. siedzi i liczy, ile drzewa na więźbę trzeba. będzie zamawiał drzewo z lasu i sam przecierał, czy jak to się tam nazywa. takiego mam Boba budowniczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 27.01.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 cześć Tosiu, witam Cię bardzo serdecznie:hug: rzeczywiście sporo u nas miejsca. wystarczy na kwiaty, warzywnik, drzewka i może nawet jakieś oczko wodne. problem w tym, że zrobić wszystko na raz to za drogo. nie stać nas. a po kawałku, to tez musimy jakoś sensownie. teraz działkę kosi nam rolnik i zabiera trawę. jak nasadzimy gdzie popadnie, to już nie będzie miał jak ciągnikiem wjechać. a sami takiej powierzchni nie obkosimy. dlatego na razie z jednej strony przy płocie zrobiłam taki mini ogródek. traktuję to jak taką swoją szkółkę. niech się rozmnaża, a potem poprzesadzam na właściwe miejsca. jak czytałaś dziennik, to pisałam, co tam nawsadzałam. w innym miejscu przy płocie posadziliśmy maliny i jedną winorośl. zobaczymy, czy będzie z tego coś w tym roku. wizji jakiejś konkretnej nie mam co do ogrodu. tak bardziej ogólnie. chciałabym tak to zorganizować, żeby było jak najmniej koszenia. dzięki za chęć pomocy. nie omieszkam skorzystać, jak będę potrzebować. pozdrawiam i zapraszam częściej. (choć na razie nie wiele się dzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 28.01.2013 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 cześć Tosia,no niestety chciało się być prawie rolnikiem:p ale okazja była taka, że głupotą byłoby nie skorzystać. tak jak pisałam, jakieś drzewka owocowe na pewno posadzimy w tym roku. pewnie jakoś bardziej z boku, niż po środku. dom stoi na górce więc spadek jest w stronę południową i północną. od strony płn. zrobimy żywopłot w miarę blisko domu, jeszcze na równym terenie, a to co będzie przed, to chcemy wydzielić jako oddzielną działkę. za domem od strony południowej, będę chciała zrobić jakieś zejście w sensie betonowe płyty, czy inne schodki, po bokach właśnie jakieś kwiatki, byliny, bluszcz czy co innego płożącego, żeby tego nie kosić. a w dole sad i warzywnik. ale to plany na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 28.01.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 może znajdę jakieś zdjęcie, żeby można to było zwizualizować, to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia_A 04.02.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 dzień dobry!chciałam się tutaj również przywitać Wasz domek zapowiada się super, odrobinę podobny do naszego...;)i zamiłowanie do zieleniny widzę podobne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts