asti 05.03.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Witajcie max-maniacy Chciałabym podpytać o murowanie na klej. Za kilka dni staniemy przed wyborem techniki murarskiej. Pomagać nam będzie pan murarz, a raczej my jemu Ale sam się jeszcze nie określił, jak wolałby, żeby to wyglało... Jest mu obojętne. Czyli słabo pomógł podjąc decyzję, czy kupować cement, czy klej... Jak max-maniakowy Mąż nakładał klej? Specjalną kielnią, czy taką zwyczajną do zapraw tradycyjnych? Trzymam kciuki za Wasze rozpoczęcie sezonu budowlanego Nasze już jutro Cegła czerwona już w gotowości czeka na działce pozdrawiam serdecznie! e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.03.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 maniaczko trzymam kciuki my też chcieliśmy bez kredyty ale chyba wtedy przeprowadzka musiałaby przeskoczyc na następny rok. Na razie poczekamy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 05.03.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 A jak wszyscy dojdą do takich samych wniosków w sprawie ogórków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.03.2013 03:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dawno mnie nie było. Piękne storczyki. Ciekawa jestem jak moje wyglądają, bo mąż sie teraz nimi "opiekuje";) Niezły ogródek warzywny będziecie mieli. Ja się kompletnie nie znam na sadzeniu i w sumie aż boję sie spróbować, że mi wszystko padnie. Jakiś "Poradnik początkującego działkowca" muszę sobie sprawić Pamiętacie, kiedys był "Rok na działce", ale pewnie o rukoli tam nie pisali:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.03.2013 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 (edytowane) Wiosną może ludzie będą chcieli nowe auto - trzymam kciuki za szybką sprzedaż i dobrą cenę taką też mam nadzieję. dzięki za słowa otuchy. dzięki niteczko za kciukasy. na stare kuleżanki zawsze można liczyć. (stare nie w sensie lat, bo my wiecznie młode przecie). no i piękna pogoda jest, to od razu robi się optymistycznie. Edytowane 6 Marca 2013 przez max-maniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.03.2013 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Witajcie max-maniacy Chciałabym podpytać o murowanie na klej. Za kilka dni staniemy przed wyborem techniki murarskiej. Pomagać nam będzie pan murarz, a raczej my jemu Ale sam się jeszcze nie określił, jak wolałby, żeby to wyglało... Jest mu obojętne. Czyli słabo pomógł podjąc decyzję, czy kupować cement, czy klej... Jak max-maniakowy Mąż nakładał klej? Specjalną kielnią, czy taką zwyczajną do zapraw tradycyjnych? Trzymam kciuki za Wasze rozpoczęcie sezonu budowlanego Nasze już jutro Cegła czerwona już w gotowości czeka na działce pozdrawiam serdecznie! e. witam Cię asti serdecznie. to znaczy, że dziś wielki dzień. super. na pewno duże emocje z tym związane. murowanie na klej, to podobno łatwa sprawa. my kupiliśmy Solbet. kielnie chłopaki mieli zwykłe do murowania. nic tam specjalnego. chociaż podobno są jakieś specjalne, w które wrzuca się klej i urządzenie rozprowadza je cienką warstwą. ale jak murarz już kleił, to poradzi sobie. polecam gorąco tą właśnie metodę, bo czysto, szybko i sucho. na prawdę, o wiele łatwiej. mam nadzieję, że pomogłam. powodzenia życzę w realizacji planów i marzeń budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.03.2013 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 A jak wszyscy dojdą do takich samych wniosków w sprawie ogórków ? no o tym nie pomyślałam to będzie zima bez ogórków. witam w moich skromnych progach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.03.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Dawno mnie nie było. Piękne storczyki. Ciekawa jestem jak moje wyglądają, bo mąż sie teraz nimi "opiekuje";) Niezły ogródek warzywny będziecie mieli. Ja się kompletnie nie znam na sadzeniu i w sumie aż boję sie spróbować, że mi wszystko padnie. Jakiś "Poradnik początkującego działkowca" muszę sobie sprawić Pamiętacie, kiedys był "Rok na działce", ale pewnie o rukoli tam nie pisali:cool: a teraz jest "Mój piękny ogród". jak tam, już na walizkach siedzisz i przebierasz nóżkami? stęskniłaś się pewnie za domkiem i z radością zasiądziesz z mężusiem przed kominkiem z lampką wina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 06.03.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 witam Cię asti serdecznie. to znaczy, że dziś wielki dzień. super. na pewno duże emocje z tym związane. murowanie na klej, to podobno łatwa sprawa. my kupiliśmy Solbet. kielnie chłopaki mieli zwykłe do murowania. nic tam specjalnego. chociaż podobno są jakieś specjalne, w które wrzuca się klej i urządzenie rozprowadza je cienką warstwą. ale jak murarz już kleił, to poradzi sobie. polecam gorąco tą właśnie metodę, bo czysto, szybko i sucho. na prawdę, o wiele łatwiej. mam nadzieję, że pomogłam. powodzenia życzę w realizacji planów i marzeń budowlanych. Tak, wielki, ważny dzień Ale wcz. sąsiad odmówił nam użyczenia prądu Na szybko załatwilismy agregat. mam nadzieję, że będzie ok. I problem "jak murować" rozwiązał się sam... Na 100% będzie klej. Bo kręcić betoniarkę na agregacie tyle czasu, to nas to mocno będzie kosztować.. Zazdroszczę ogródka U mnie w tym roku chyba jeszcze nic nie urośnie. No, może szybko rosnące tujki od strony super - sąsiada pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 06.03.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Czytałam gdzieś wzmiankę o jakichś obronach. Moje gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 06.03.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Właśnie, przylazłam zwabiona wpisem o obronie. Też składam gratulacje serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.03.2013 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 a bardzo dziękuję dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 06.03.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 i ja się dołączam do gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 06.03.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 GRATULACJE !!!! to kiedy impreza? z ogórkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 06.03.2013 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 nita z ogórkami to chyba latem. oczywiście zapraszam, jak będziecie na Mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.03.2013 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 08.03.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 WCZESNO-WIOSENNE USCISKI W ULUBIONYCH WATKACH ZOSTAWIAM:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 09.03.2013 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 no nie wierzę - Gumiśka!!! jak miło. ściskam i pozdrawiam wiosennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 29.03.2013 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Serdeczne życznia Wielkanocne, samych radości, spełnienia marzeń, zdrowia i szczęścia i mokrego Dyngusa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 29.03.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnychwypełnionych nadzieją budzącej się do życiawiosny i wiarą w sens życia.Pogody w sercu i radości płynącej z faktuZmartwychwstania Pańskiegooraz smacznego Święconego w gronienajbliższych osób szczerze życzą Kamila i Marcin z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts