max-maniacy 29.03.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 dziewczyny dziękuję za życzeniai Wam również (oraz wszystkim zaglądającym)życzę zdrowia, radości, spokoju i miłości z okazjiŚwiąt Zmartwychwstania Chrystusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.03.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Kasiu życzę Wam zdrowych spokojnych i spędzonych w gronie rodzinnym Świąt Wielkiej Nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 30.03.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://www.astrojawil.pl/foto5/wielkanoc_07.jpg Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,bogaty zajączek uśmiechem czaruje.Mały kurczaczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia, życzy dusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 30.03.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Wesołych Świąt http://2.bp.blogspot.com/_E9JRcn4NhiQ/S7JC8x0SqsI/AAAAAAAAAB8/SA7593hIZiI/s1600/Weso%C5%82ego+Alleluja.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 12.04.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Witajcie max-maniacy Razem z wiosną budzi się aktywność budowlańców na działkach i na forum Życzę jak najładniejszej pogody, my ruszamy w poniedziałek (tzn. to jest 2gie podejście tej wiosny ). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.04.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 witam Cię asti wiosennie. wprawdzie u nas jeszcze resztki zimy, ale przy takiej temperaturze myślę, że za kilka dni nie będzie śladu po śniegu. życzę Wam owocnych prac i efektownych postępów w Waszym upragnionym budowaniu. dużo siły, cierpliwości i żadnych rozczarowań. ściskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) O kurcze przecież wydaje mi się że do Ciebie pisałam wczoraj... czyżbym Ci nabałaganiła w Dzienniku? albo może u kogoś innego... skleroza nie ułatwia życia, o nie:bash: ps. nosz kurde w Dzienniku i teraz nie wiem jak to usunąć, przepraszam:( Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.04.2013 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 nie stresuj się Luka, nic nie usuwaj. tylko zajrzę przeczytać, co mi naskrobałaś. dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.04.2013 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 widzę, że nie tylko Ty zabłądziłaś. ale spoko. czasami wydaje mi się, że komentarze w dzienniku są wygodniejsze. no plany są, tylko niech w końcu śnieg z salonu zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 No za Amglad jak owca poszłam:) U mnie wszystko poszłoby sprawniej jakby z salonu zniknał teść I nie wiem co gorsze - bo po Twoim śniegu za chwile nie zostanie nawet kropla wody a teściu jest jak skała:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.04.2013 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) o jejku, nie wiem co poradzić. bo chyba nie ma dobrego sposobu na teścia. jak to mówią, rodziny się nie wybiera. no ale może jednak znajdziesz jakieś pozytywy istnienia Twojego teścia w salonie. ps. oby zniknął, jak już się będziecie chcieli wprowadzać. ps2. nie wiem dlaczego nie przychodzą mi dziś powiadomienia subskrypcji na ma maila. Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez max-maniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Coś Ty sposobu na niego jeszcze nikt nie wymyślił to było takie narzekanie dla narzekania;) czasem muszę dla zachowania zdrowych zmysłów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.04.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 też stosuję czasami tą metodę. i tak jak piszesz, nie po to by znaleźć jakieś rozwiązanie, tylko tak, żeby pomarudzić i żeby ktoś tego wysłuchał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dobrze że dziś piatek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.04.2013 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 no właśnie. i zapowiadają ładny weekend.wprawdzie ja i tak w domu. ale chłopaków rano nie będę musiała ściągać z łóżek (a to masakra). sprzątam już dziś sobotnio, żeby jutro mieć więcej czasu dla rodzinki, a nie ze szmatą latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 sprzątam już dziś sobotnio, żeby jutro mieć więcej czasu dla rodzinki, a nie ze szmatą latać. Fajnie masz. MI strasznie brakuje czasu na ogarnięcie mieszkania:( Aż się boję pomyśleć jak to będzie w domu. Łudzę się tym, że dzieciaki coraz większe będą mniejszą przeszkodą a może w końcu nawet pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.04.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 no co wy, w domu to będziemy miały pojemne szafy, otwieramy drzwi i sruuu, a w salonie porządeczek jak dobrze ze juz piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Teraz muszę upychac nogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.04.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 bo to trzeba mieć wyćwiczone w sekunde, otwarcie drzwi, rzut i szybkie zamkniecie nie ma mowy o poprawkach a potem przychodzą goscie, a mój kochany mąż spoglada na góre szafy i mówi ; "kurde ale my tam mamy bajzel, wszystko tam jest", a goście jak jeden mąż zadzierają główki do góry i kontemplują noszzz sami by może nie zauważyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Nic mi nie mów nawet - ja nie komentuję bo na FM za straszne bałaganiary wyjdziemy:D Zrzućmy to na mało miejsca w szafach. W sumie to nie zrzućmy - bo tak jest...Ja mam teraz 2 marne półeczki na swoje rzeczy i tam muszę upchnąc wszystko: zimowe, letnie, bieliznę itd...Dziecki też mają po 2Tylko Wika ma wielką szafę ale ona ma wiele ciuchów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts