max-maniacy 05.05.2013 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Uściski dla Jubilata:) |le świeczek będzie? dzięki w imieniu jubilata. 8 lat kończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila i Marcin 05.05.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Wsiego najlepszego dla jubilata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.05.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 8 lat - poważny wiek;) Fajnie że te nasze dzieci takie małe jeszcze, jest dla kogo budowac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.05.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 to sto lat dla jubilata i ogromnie się cieszę z postępów Kazdy krok do przodu przybliża Was do przeprowadzki Masz jakiąś specjalna odmianę malin czy wszystkie sa tak samo dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.05.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Cześć. Sezon rozpoczęty, chudziak wylany, to co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.05.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 w imieniu mojego ośmiolatka dziękuję wszystkim za życzenia. przekazałam uściski od forumowych cioć. Fajnie że te nasze dzieci takie małe jeszcze, jest dla kogo budowac a wiesz, że starszy już nas uprzedził, że on to się tam z nami do nowego domu nie wybiera, tylko zostaje tu. śmieliśmy się, że pewnie za rok będziemy sprzedawać mieszkanie, to może je odkupić. obraził się. a mały to ma już kolegów na wsi. Masz jakiąś specjalna odmianę malin czy wszystkie sa tak samo dobre? nie znam nazwy, ale jakieś dwie odmiany dostałam od znajomej. jedne wczesne i podobno bardzo słodkie, ale owocować będą dopiero za rok (jak się udadzą), a drugie późne jesienne z dużymi owocami i owocują zawsze na tegorocznych pędach (więc jest opcja, że może parę owoców będzie w tym roku). po owocowaniu ścina się je do samej ziemi. Sezon rozpoczęty, chudziak wylany, to co dalej? dalej w planach jest wieniec i strop. ale kiedy, to niestety nie wiem. mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości. pędzić bardzo nie musimy, bo optymistyczna wersja jest taka, że w tym roku tylko do sso. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.05.2013 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 świetny ten tort!!!! i ja składam spóźnione życzenia dla ośmiolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.05.2013 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Wszystkie maliny ścina się po owocowaniu do ziemi czy tylko te późne? BEREK dracula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.05.2013 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 dzięki dracula a co Wy się w berka bawicie? nitka tak dokładnie to się nie znam. ale jeśli owocują na pędach wieloletnich, to nie można chyba co roku ścinać, bo wtedy zawsze będą tylko pędy jednoroczne i nie będzie owoców. ale to pewnie zależy od odmiany. najlepiej pytać przy zakupie lub dostawaniu. dzień dobry w ten piękny słoneczny dzionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.05.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 ha, ja to się w ogóle nie znam gonię draculke po wątkach dzis rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 08.05.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Berek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.05.2013 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 no tak, zasilone energią słoneczną od rana, to się ganiają. a ja za Wami ganiam i nadążyć nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.05.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 i jeszcze pewnie nie więcej niż 25 lat mają. to co się dziwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 08.05.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 :lol2::lol2: berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.05.2013 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 ja to już mam zadyszkę, tak od rana biegać. idę gary pozmywać, to odsapnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.05.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 i ja się witam i nie bawię się w berka, bo ożarłam się w długi łykend i ciężka jestem jak bombowiec b52:) spóźnione życzenia dla Młodego Człowieka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.05.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 miło Cię widzieć i dzięki w imieniu Młodego. a dla kondycji, to trochę można właśnie poganiać. tylko, że Ty biegasz w realu, a ja wirtualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 08.05.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Sto lat dla Młodego Czlowieka Gratuluję postępów na budowie i czekam na zdjęcia U nas chudziak będzie chyba dopiero po stropie. Póki co prace postępują bez niego. Pozdarwiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.05.2013 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 dzięki asti. jak mi się uda dziś dotrzeć na budowę, to obfocę trochę te nasze nowe betony. nad stropem mąż już intensywnie myśli. ale nie często te jego przemyślenia wydostają się na zewnątrz, więc ja o wszystkim dowiaduję się dopiero, jak już podejmie ostateczną decyzję. wkurza mnie to okropnie. no ale taki typ. po 15 latach nie będę, go przecież wymieniać na inny model. tym bardziej, że mógłby się trafić taki, co w ogóle nie chciałby myśleć. cały czas się odgrażam, że tak samo będę robić przy wykończeniówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 09.05.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 jupi gratulacje ani się obejrzysz a będziesz mieszkała, czego Wam z całego serca życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts