max-maniacy 05.06.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 nie wiedziałam dziewczyny, że takie napalone na zbrojenia jesteście. jak będzie co pokazać, to wrzucę. ale dziś po południu oddam się innym przyjemnościom. najpierw fryzjer, a potem piwko z koleżankami z pracy. http://emotikona.pl/emotikony/pic/2piwko.gif a jutro z kolei jadę z Michałem do Olsztyna na tomograf. także też pół dnia nam zejdzie. zresztą na razie pogoda taka okropna, że nawet nie chce się na działkę jechać. wczoraj trochę równaliśmy po wykopkach pod kanalizację. i tylko tyle, bo pogonił nas deszcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.06.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Oj tam nie wiesz Kasia że kazda fota cieszy?? Kazdy postęp jak swój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 05.06.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 podglądam co jakiś czas i fotek nowych brak jest Może chociaż kawałek ogródka, albo pręt jakiś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.06.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 widzisz, widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.06.2013 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 :lol2: niemożliwe jesteście. za dwa dni będą zdjęcia. jakiś pręt i kawałek ogródka. akurat irysy zaczynają kwitnąć, róża też już ma pąki, a warzywa pięknie mi wybujały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 07.06.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 :lol2: niemożliwe jesteście. za dwa dni będą zdjęcia. jakiś pręt i kawałek ogródka. akurat irysy zaczynają kwitnąć, róża też już ma pąki, a warzywa pięknie mi wybujały. O widzisz, już masz powód do fotorelacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 10.06.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 cześć Stalowa Dziewczynko Radują oko takie elementy. To piękny etap na którym wszystko szybko rośnie i cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Stalowa Poziomka:D Cześć Pani:) Gratuluję kręcenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 10.06.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Oj pamiętam dobrze ten etap i pordzewiałe paluchy kurcze wy na pewno w PL mieszkacie? u nas ciągle pada, na zmianę z dorbnymi przebłyskami i jakie ty masz już pomidory, szok!!!! moje dopiero zaczęły kwitnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 10.06.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 No nareszcie jakieś foty Samodzielne kręcenie zbrojenia to najbardziej żmudny etap budowy i do tego ciągnie się jak guma z majtek:sick: Za to na koniec będzie spektakularny efekt w postaci wylanego lotniska na górze Tez się zastanawiam czy Wy oby na pewno z Polski bo u mnie ciągle parno, mokro i pochmurno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.06.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 u nas od dłuższego czasu co dzień są burze. ale jest ciepło. więc wszystko rośnie. a pomidory nie takie duże. to tylko zbliżenie. dziś od rana padało. paskudna pogoda. ale teraz widzę, że niebo się powoli przeciera. no a od jutra to chyba już wszędzie ma być ładnie. oby. co do zbrojenia, to mężuś robi je sam. i wydaje mi się, że całkiem szybko mu to idzie. nie wiem, jak będzie z szalowaniem, bo tego chyba nie da rady w pojedynkę załatwić. a nie wiem, czy kolega-pomocnik będzie tak od ręki dostępny. pażyjom, uwidzim, jak to mówią nasi wschodni sąsiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.06.2013 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 tutli na to nasze lotnisko to się nie mogę doczekać. chciałabym już zobaczyć, jaki to widok będę mieć z sypialni. całkiem prawdopodobne, że całą wieś będzie widać. w końcu jesteśmy na górce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.06.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 A ja dopiero ostatnio zrozumiałam po co te wszystkie słupy, zbrojenia, pręty, nadproża...Jak zamówiłam prawie 30t materiału na wylewki:jawdrop:to sobie pomyślałam: jak ten mój dom to udźwignie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 10.06.2013 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 dokładnie. a do tego musi się na tym utrzymać poddasze i dach. coby się nic nie rozjechało i do środka nie zawaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 10.06.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 oooo jaka fajna stal :) cudnie, że doczekałam się w końcu zdjęć. Poziomki pysznie wyglądają, zresztą pomidorki też. A groszku zazdroszczę, mój dopiero dziś wsiany. Jaki macie fajny lasek obok domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.06.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 dzięki Nituś. te świerki to nie lasek, tylko rząd drzew na sasiedniej działce, które miały pewnie być żywopłotem, ale wymknęły się spod kontroli. właściwie z trzech stron jesteśmy czymś zadrzewieni. fajnie, bo taka ściana drzew zatrzymuje wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 12.06.2013 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 drzewka piękne, szkoda, że tak długo rosną. U nas strasznie wieje od północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.06.2013 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 właśnie u nas te świerki od północy. widać je dokładnie na pierwszej stronie dziennika.zauważyliśmy, że nawet jak po wsi hula wiatr, to u nas jest ciszej, chociaż jesteśmy na górce.no chyba, że wieje z południa, ale to rzadko i zazwyczaj ciepły wiatr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 12.06.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dawaj zdjęcia irysów, to moje ulubione kwiaty Jak masz i kwitną, to poproszę I ładnie Wam idą zbrojenia, muszę powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.06.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 fotek na razie nie mam. ale są duże żółte. tylko powsadzałam je tak jakoś oddzielnie, a nie w kępie.jak będę w ogródku i nie zapomnę, to zrobię zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts