Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Berlin na górce

Recommended Posts

nie wiedziałam dziewczyny, że takie napalone na zbrojenia jesteście. :D

jak będzie co pokazać, to wrzucę.

ale dziś po południu oddam się innym przyjemnościom. najpierw fryzjer, a potem piwko z koleżankami z pracy. http://emotikona.pl/emotikony/pic/2piwko.gif

a jutro z kolei jadę z Michałem do Olsztyna na tomograf. także też pół dnia nam zejdzie.

zresztą na razie pogoda taka okropna, że nawet nie chce się na działkę jechać. wczoraj trochę równaliśmy po wykopkach pod kanalizację. i tylko tyle, bo pogonił nas deszcz.

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No nareszcie jakieś foty :)

Samodzielne kręcenie zbrojenia to najbardziej żmudny etap budowy i do tego ciągnie się jak guma z majtek:sick:

Za to na koniec będzie spektakularny efekt w postaci wylanego lotniska na górze :lol2:

Tez się zastanawiam czy Wy oby na pewno z Polski bo u mnie ciągle parno, mokro i pochmurno :(

u nas od dłuższego czasu co dzień są burze. ale jest ciepło. więc wszystko rośnie.

a pomidory nie takie duże. to tylko zbliżenie.;)

dziś od rana padało. paskudna pogoda. ale teraz widzę, że niebo się powoli przeciera. no a od jutra to chyba już wszędzie ma być ładnie. oby.

co do zbrojenia, to mężuś robi je sam. i wydaje mi się, że całkiem szybko mu to idzie.

nie wiem, jak będzie z szalowaniem, bo tego chyba nie da rady w pojedynkę załatwić. a nie wiem, czy kolega-pomocnik będzie tak od ręki dostępny.

pażyjom, uwidzim, jak to mówią nasi wschodni sąsiedzi. :)