Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Berlin na górce

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oooo, widzę, że już są zdjęcia i to nie tylko stali :rolleyes: jakie piękne te Twoje roślinki :) aż miło popatrzeć :yes: no na stal oczywiście też :)

u mnie obok wykuszu wyrosły 4 słoneczniki, same się zasiały i nie wiem jakim cudem w tym błocie przetrwały ale jak już wyrosły to uważam na nie, żeby ich nikt nie zniszczył :) może coś z nich będzie? :p

no nie jest on taki znów wyluzowany. wręcz przeciwnie. dlatego mu tych ryb nie bronię, bo tam się pewnie relaksuje.

i tak odkąd zaczęliśmy budować, to nie miał za wiele czasu na wędkowanie.

a plan jest taki, żeby zalać strop (czekamy z tym niestety na kolegę, który ma pomóc zaszalować, a ciągle niestety zajęty jest).

i być może tylko tyle. a jeśli uda się wariant optymistyczny, to jeszcze dach (ale bez dachówki, tylko z papą).

• 2 weeks później...

dobra , dobra. denerwuj mnie, to przyjadę do Ciebie ze szpadelkiem i już się nie będziesz tak cieszyć. :D

za to u mnie rozkwitają już lilie. chociaż nie są to moje ulubione kwiaty, to prezentują się całkiem ładnie.

a dziś już chyba trzeci dzień z kolei nie będziemy na działce. wieczorem imprezka grillowa u mojej bratowej.:stirthepot:

Widzę, że prace budowlane posuwają się do przodu :) Oby tak dalej :D

I życzę zadaszenie na zimę. Szkoda by było, żeby te wszystkie mokre rzeczy padały do domu...

A później to już będzie z górki ;)

Zazdroszczę ogrodu. U nas na działce może prace budowlane ciut dalej, ale zamiast czegoś ładnego kwitnącego - tylko dzikie chaszcze..

Czekam aż dechy pójdą na dach i biorę się za porządki :) W tym roku nic ładnego zielonego juz raczej nie wychoduję, ale plany na następny rok mam bardzo ambitne :D

pozdrawiam!

cześć asti.

dzięki za odwiedziny. dobrze rozumiem, że robicie już dach? fajnie, że są postępy. u nas jak widać powolutku. ale i ciśnienie trochę mi już spadło.:)

a z ogrodem to tak jak piszesz. jak tylko uporządkujesz trochę działkę, to zaczniesz działać.

a gdzie Twój dziennik?

a z ogrodem to tak jak piszesz. jak tylko uporządkujesz trochę działkę, to zaczniesz działać.

a gdzie Twój dziennik?

Już mam wizję... trumienek na warzywko :D

I te cwietuszki :)

A dziennik - gdzieś tam jest, częściowo usunięty...

Dach na dniach będzie robiony. Teraz szczyty - bo nasz projekt to typowa stodółka ;)

To robi murarz. Mąż wygina śmiało ciało przy działówkach :)

Ja dozbrajam i dechy maluję, bo będzie tzw.nadbitka... co by te dechy ładnie wyglądały :)