bury_kocur 12.06.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 za jakiś czas będzie kępa, rozpełzną się uwielbiam, a nie mam za bardzo warunków, to sobie chociaż cudze śliczności pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.06.2013 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 jakbym wiedziała, że przeżyje, tobym Ci jesienią mogła kłącze wysłać. ja będę je wykopywać i jakoś sensowniej posadzę. bo nie wiedziałam, co to jest i tak naupychałam byle gdzie po kątach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 14.06.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Oooo, widzę, że już są zdjęcia i to nie tylko stali jakie piękne te Twoje roślinki aż miło popatrzeć no na stal oczywiście też u mnie obok wykuszu wyrosły 4 słoneczniki, same się zasiały i nie wiem jakim cudem w tym błocie przetrwały ale jak już wyrosły to uważam na nie, żeby ich nikt nie zniszczył może coś z nich będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.06.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 to wyluzowanego masz męża a w tym roku co planujecie zrobić jeszcze? Ogródek to ty już masz niezły!!!! tylko u mnie takie wykopaliska jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.06.2013 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 no nie jest on taki znów wyluzowany. wręcz przeciwnie. dlatego mu tych ryb nie bronię, bo tam się pewnie relaksuje.i tak odkąd zaczęliśmy budować, to nie miał za wiele czasu na wędkowanie. a plan jest taki, żeby zalać strop (czekamy z tym niestety na kolegę, który ma pomóc zaszalować, a ciągle niestety zajęty jest).i być może tylko tyle. a jeśli uda się wariant optymistyczny, to jeszcze dach (ale bez dachówki, tylko z papą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 19.06.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 No to trzymam kciuki, aby udało się zrobić jak najwięcej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.06.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 29.06.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 To ja też mocno trzymam kciuki http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif i kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 To Pan Mąż jednak nie spędza czasu tylko na rybach;) Fajnie, kazdy nowy element cieszy:) Mam pięciornika żółtego.Właśnie kwitnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.07.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Pan Mąż na ryby jedzie dziś. niech ma trochę przyjemności. zasłużył. a pięciornik coś mi słabo kwitnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Mój żółty ma sporo kwiatków i jedne przekwitają, następne pączki się rozwijają. Nie wiem czym sie rózni własciwie od białego, czy ma jakieś wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 02.07.2013 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 sama nie wiem. krzaczek całkiem ładny, a kwiatków jak na lekarstwo.jesienią przesadzę go w inne miejsce i mam plan zdobycia kilku żółtych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.07.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Wczoraj byłam u ogrodnika (matko, jakie piękne rośliny mają) i mieli pięciorniki żółte całe w kwiatach. Prawie jak ten mój:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.07.2013 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 dobra , dobra. denerwuj mnie, to przyjadę do Ciebie ze szpadelkiem i już się nie będziesz tak cieszyć. za to u mnie rozkwitają już lilie. chociaż nie są to moje ulubione kwiaty, to prezentują się całkiem ładnie. a dziś już chyba trzeci dzień z kolei nie będziemy na działce. wieczorem imprezka grillowa u mojej bratowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.07.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Mój to jeden mały taki jeszcze, za to u ogrodnika cała masa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 04.07.2013 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Widzę, że prace budowlane posuwają się do przodu Oby tak dalej I życzę zadaszenie na zimę. Szkoda by było, żeby te wszystkie mokre rzeczy padały do domu... A później to już będzie z górki Zazdroszczę ogrodu. U nas na działce może prace budowlane ciut dalej, ale zamiast czegoś ładnego kwitnącego - tylko dzikie chaszcze.. Czekam aż dechy pójdą na dach i biorę się za porządki W tym roku nic ładnego zielonego juz raczej nie wychoduję, ale plany na następny rok mam bardzo ambitne pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.07.2013 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Mój to jeden mały taki jeszcze, za to u ogrodnika cała masa;) haha, przestraszyłaś się, co? że niby do ogrodnika mam w nocy ze szpadelkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.07.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 To już Ty powiedziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 04.07.2013 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 cześć asti. dzięki za odwiedziny. dobrze rozumiem, że robicie już dach? fajnie, że są postępy. u nas jak widać powolutku. ale i ciśnienie trochę mi już spadło. a z ogrodem to tak jak piszesz. jak tylko uporządkujesz trochę działkę, to zaczniesz działać. a gdzie Twój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 04.07.2013 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 a z ogrodem to tak jak piszesz. jak tylko uporządkujesz trochę działkę, to zaczniesz działać. a gdzie Twój dziennik? Już mam wizję... trumienek na warzywko I te cwietuszki A dziennik - gdzieś tam jest, częściowo usunięty... Dach na dniach będzie robiony. Teraz szczyty - bo nasz projekt to typowa stodółka To robi murarz. Mąż wygina śmiało ciało przy działówkach Ja dozbrajam i dechy maluję, bo będzie tzw.nadbitka... co by te dechy ładnie wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts