nita83 24.07.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 to ja się już pakuję i jadę do Ciebie dżemu z jabłek nie robiłam, czas spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 25.07.2013 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Kasia, jestem i u Ciebie i zostawiam nadmorskie pozdrowienia:D http://imageshack.us/a/img16/4937/09o4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.07.2013 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 amglad :hug: taka namiastka morza musi mi na razie wystarczyć. i kto wie, czy nie do następnych wakacji. nitka jedziesz już? słoiki pogotowane. drożdżówki właśnie wyjęłam z piekarnika. nie wyszły za bardzo, bo jagody puściły sok podczas pieczenia i wylewał się z bułek. ale co tam zje się. tylko się pospiesz, bo jak moi się dorwą, to nie wiem, czy coś zostanie. a dziś muszę w końcu wybrać się na działkę, bo fasolkę trzeba zerwać, żeby nie zrobiła się łykowata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 16.08.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 jakie dobranoc, zgrywaj zdjęcia, ja tu czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.08.2013 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 jakie dobranoc, zgrywaj zdjęcia, ja tu czekam nitka już się poprawiam. a gdzieś ty, że Cię nie ma w naszej kawiarni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 19.08.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 ja na budowie cieżko pracuję lasek w domu cudny nas ominął ten widok co do lata, to tez czuję straszny niedosyt. Zima była taka długa, że jeszcze nie zdążyłam się wygrzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bury_kocur 19.08.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Też podziwiam Twój las w domu - bo podobnie jak nita, nie miałam okazji oglądać takiego u siebie Pewnie się powtórzę, ale macie bardzo estetycznie wymurowane ściany. Naprawdę cieszą oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 19.08.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 dzięki dziewczyny za miłe słowa. dziś i ja popracowałam z mężem. niestety kocurku zauważyłam sporo obtłuczonych bloczków po szalowaniu. wcześniej tak się zapatrzyłam w las, że nie zwróciłam na to uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.08.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Podpisuję listę Za każdym razem jak słyszę tekst "zobaczyłem las" przypomina mi się taki film z Pazurą, tylko cholera nie pamietam tytułu... główny bohater się chyba nazywał Adaś Miauczyński czy jakoś tak... ps. znalazłam: "Nic smiesznego":D Edytowane 20 Sierpnia 2013 przez Lukarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 20.08.2013 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 cześć wypoczęta Luko fajnie, że urlop Ci się udał. cieszę się bardzo. a nic śmiesznego nie dałam rady jakoś obejrzeć. odpadałam po 15 minutach. może dalej fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 20.08.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Widze ze w jednym z moich ulubionych projektów mury pna się do gory:yes:Pomidorki rosna,kwiatuszki kwitna-PIEKNIE!!!Trzymam kciuki i kibicuje z ukrycia:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 25.08.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 ależ sie poświęcałaś dla dobra stosunków sąsiedzkich poszłaś na całość nad końcem lata, ryczę razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.08.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 I ja ryczę i ja buuuuu. Muszę być oszczędna w słowach dziś bo mnie laptop kasuje złośliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.08.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Podpisuję listę Za każdym razem jak słyszę tekst "zobaczyłem las" przypomina mi się taki film z Pazurą, tylko cholera nie pamietam tytułu... główny bohater się chyba nazywał Adaś Miauczyński czy jakoś tak... ps. znalazłam: "Nic smiesznego":D Las krzyży jedna z moich ulubionych scen, tuz obok "jaaa tu na deszczu...wilki jakieś " Ale las w domku Maxiowej - też zacny uffff, zwykłe sosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 29.08.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 No to jeszcze troszkę i będzie mega uroczysta chwila u nas stropy były wylewane 2 i za każdym razem emocje ogromne, a ten zapach betonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Z tymi pracami w zestawie damsko-męskim to uważajcie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 29.08.2013 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Z tymi pracami w zestawie damsko-męskim to uważajcie;) Ty nie strasz, nie strasz. w końcu to nie ja pisałam coś o gołych dechach. tak myślę Draculka, że będzie to ważna chwila. a emocje na pewno będą ogromne. przykrecamy coraz to więcej wkrętów, żeby konstrukcja wytrzymała. czarne wizje męża o wylewającym się betonie odsuwam od siebie. mam też nadzieję, że poczuję ten zapach o którym piszesz, bo przy zalewaniu fundamentów mnie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.08.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 Nie wiem o czym piszesz koleżanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 29.08.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 e tam nic nie spadnie, własną piersią będziesz trzymała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 30.08.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 e tam nic nie spadnie, własną piersią będziesz trzymała trzeba by najpierw ją mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts