Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - Berlin na górce

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

amglad :hug::hug:

taka namiastka morza musi mi na razie wystarczyć. i kto wie, czy nie do następnych wakacji.:(

nitka jedziesz już?

słoiki pogotowane. drożdżówki właśnie wyjęłam z piekarnika. nie wyszły za bardzo, bo jagody puściły sok podczas pieczenia i wylewał się z bułek. ale co tam zje się. tylko się pospiesz, bo jak moi się dorwą, to nie wiem, czy coś zostanie.:D

a dziś muszę w końcu wybrać się na działkę, bo fasolkę trzeba zerwać, żeby nie zrobiła się łykowata.

• 4 weeks później...

Podpisuję listę:bye:

Za każdym razem jak słyszę tekst "zobaczyłem las" przypomina mi się taki film z Pazurą, tylko cholera nie pamietam tytułu... główny bohater się chyba nazywał Adaś Miauczyński czy jakoś tak...

ps. znalazłam: "Nic smiesznego":D

Edytowane przez Lukarna

Podpisuję listę:bye:

Za każdym razem jak słyszę tekst "zobaczyłem las" przypomina mi się taki film z Pazurą, tylko cholera nie pamietam tytułu... główny bohater się chyba nazywał Adaś Miauczyński czy jakoś tak...

ps. znalazłam: "Nic smiesznego":D

Las krzyży :lol2:

jedna z moich ulubionych scen, tuz obok "jaaa tu na deszczu...wilki jakieś " :lol2:

Ale las w domku Maxiowej - też zacny :)

uffff, zwykłe sosny ;)

Z tymi pracami w zestawie damsko-męskim to uważajcie;)

Ty nie strasz, nie strasz. :D

w końcu to nie ja pisałam coś o gołych dechach.;)

tak myślę Draculka, że będzie to ważna chwila. a emocje na pewno będą ogromne. przykrecamy coraz to więcej wkrętów, żeby konstrukcja wytrzymała. czarne wizje męża o wylewającym się betonie odsuwam od siebie.

mam też nadzieję, że poczuję ten zapach o którym piszesz, bo przy zalewaniu fundamentów mnie nie było.:)