Lukarna 04.09.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 szczególnie na krzesle nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.09.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 mówiłaś,że przyjmiesz komplement akurat myślałam o fotelu pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.09.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 :) okok, dziękuję, jaka ja niewychowana jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.09.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.09.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 tak się tu komplementowały a mnie nie było. może i mi by się "coś" dostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 05.09.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 teraz to juz wszystkie spią i pięknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.09.2013 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A co maja robić jak im komp nie działa??Czytają i idą spac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 07.09.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Kasia macie najstaranniej zaszalowany strop, jaki do tej pory widziałam na FM Jakoś dopiero teraz dopatrzyłam, że macie taaakie wielkie okna wyglądają super, czy one wychodzą na stronę przeciwległą do lasku, czyli na słup? i macie taaaki widok aż po horyzont? to jest to czego mi brakuje, widoków i miejsca do spacerów, aż zielona się robię Z bardziej przyziemnej strony, czy robiliście już przymiarki do wyceny na okna? i w ogóle do tego jakie te okna mają być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 07.09.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 to teraz nie pozostaje nic innego jak smarować plecki Amolem zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.09.2013 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 dzięki Nitka, dziś już lepiej. Ania zgadza się okna są z widokiem po horyzont (na pola i krowy sąsiadów ) te widoki i dalekie jakiekolwiek sąsiedztwo spowodowały, że zakochałam się w tym kawałku ziemi od pierwszego oglądania. co do okien, to jeszcze na razie żadnych wycen nie robiliśmy. chcielibyśmy, żeby były 3 szybowe, na dole pewnie same fixy oprócz okna otwieranego na taras. plan był taki, że jak zrobimy w tym roku dach, to zimą będziemy szukać okien. ale dach chyba nam się odsunie na przyszły rok. w Mrągowie mamy producenta okien firmę Adams i tam byłoby najfajniej kupić, bo serwis na miejscu i w ogóle dobre okna robią. tylko, że nie widziałam, żeby ktoś od nich kupował okna pasywne (a mają w ofercie nawet 4 szybowe). podejrzewam, że cena może zabijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.09.2013 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 czy te świerki od wjazdu naprawdę wyglądają jak las? to tylko jeden rząd drzew, za nimi jest nasz najbliższy sąsiad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 09.09.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Max maniacy (Kasiu) - piekne szalunki ale jak to mowil nasz murarz - szalunek pod strop to jedyna rzecz, ktorej nie robi sie dokladnie na dzien przed zalewaniem betonu dokladnie podlejcie dechy. One musza miec miejsce, zeby "napuchnac". Inaczej jak dojdzie beton moze wam rozwalic dechy... Poważka u nas w czasie owczekiwania na zalewanie dzien wczesniej popadalo tak porzadnie i dechy trzeba bylo wymontowac, bo wszystko szlo w gore... Podgladam wasze poczynania jest pieknie a Twoje sprawy ogrodkowe- cud, miod, malina Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 10.09.2013 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Kasia zostawiam buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 10.09.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jakie bedziecie mieli piekne, duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuże okna... wow!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Kawał roboty odwaliliście:) Szalunki najrówniejsze na FM chyba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.09.2013 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Kasia zostawiam buziaczki praca się zaczęła, to jakoś się mijamy. asti dzięki za wizytę i dobre słowo. jak tam Wasze postępy? na jakim jesteście etapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 11.09.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Kawał roboty odwaliliście:) Szalunki najrówniejsze na FM chyba:) witaj wczasowiczko. za słowa uznania dziękuję i przekażę m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asti 12.09.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Kasia, pada u Was dziś? Bo u nas tak Jedźcie, zobaczcie jak się dechy zachowują.. Lepiej teraz coś wymontować niż później patrzeć, że gdzieś za mało luzu było i się luz sam zrobił... A kiedy planujecie zalewać? Widziałam, że piękne belki na podciągi już są Później jeszcze robota z powiązaniem drutów na całym stropie. U nas mój wujo pomagał, brat cioteczny mojego małża, my oboje i szybko poszło I Wam też tego życzę A nasza budowa? SSO bez chudziaka Mąż jeszcze konczy ścianki działowe na górze. Na dole do wymurowania będzie tylko spiżarka. Ale to na chudym dopiero Czekamy na kredyt. I tak do tego stanu rodzina nam bardzo pomogła... Wniosek złozony. Robimy wyceny okien. mamy ogarniętych elektryków, hydraulików, tynkarzy, wylewkarzy... Będą pieniążki - ruszymy dalej.. Póki co czekamy, niecierpliwimy się... Jak ja już chciałabym tam być, mieszkać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 13.09.2013 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Kasia, pada u Was dziś? Bo u nas tak Jedźcie, zobaczcie jak się dechy zachowują.. Lepiej teraz coś wymontować niż później patrzeć, że gdzieś za mało luzu było i się luz sam zrobił... A kiedy planujecie zalewać? Widziałam, że piękne belki na podciągi już są Później jeszcze robota z powiązaniem drutów na całym stropie. U nas mój wujo pomagał, brat cioteczny mojego małża, my oboje i szybko poszło I Wam też tego życzę A nasza budowa? SSO bez chudziaka Mąż jeszcze konczy ścianki działowe na górze. Na dole do wymurowania będzie tylko spiżarka. Ale to na chudym dopiero Czekamy na kredyt. I tak do tego stanu rodzina nam bardzo pomogła... Wniosek złozony. Robimy wyceny okien. mamy ogarniętych elektryków, hydraulików, tynkarzy, wylewkarzy... Będą pieniążki - ruszymy dalej.. Póki co czekamy, niecierpliwimy się... Jak ja już chciałabym tam być, mieszkać.. to sporo już za Wami. nie dziwię Ci się, że chciałabyś już mieszkac. u nas gołe mury, a mam podobne odczucia. nie widzę jeszcze domu, ale dobrze czujemy się na działce. i to miejsce jest już takie nasze. deszcz u nas pada od trzech dni. ale mąż jest co tam codziennie. wiąże właśnie te druciki, więc chyba wszystko ok, bo inaczej by powiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.09.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Cześć Kasia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts