TAR 24.12.2017 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.01.2018 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 widoczek jak z katalogu pieknie a w ogole to jak sie mieszka? moje pierwsze odczucia to po szalenstwie przeprowadzkowym i zaraz potem kuchniowym, mega spokoj w sercu. zycie jakby fajniejsze sie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 17.01.2018 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 dzięki Tarciu. mieszka się super, chociaż nie mogę powiedzieć, że taki zupełny spokój nas ogarnął. ciągle widzimy, ile jest jeszcze do zrobienia i ile kasy na to wszystko potrzeba. teraz jeszcze wyszły jakieś problemy z dwoma oknami. mąż się tym nie przejmuje, ale mnie nosi. zgłosiłam reklamację, ale to sprawy nie rozwiązało do końca. sama muszę chyba złapać za klucz i podokręcać co trzeba. wilgoć w oknie w łazience przypomina nam o konieczności zakupu rekuperatora. no i tak w kółko coś. zresztą mając w domu trzech facetów nie ma chyba opcji na spokój w sercu, jak to napisałaś. czuję się czasami jak sprzątaczka, łaże za nimi i dre się, że mają po sobie sprzątać. ale to działa tylko przez chwilę. nie rozumieją, o co afery robię. no dobra, żebyś nie myślała, że tak mi z nimi źle tylko tyle, że jak to piszą, z innych planet jesteśmy. w nocy spadł śnieg, pięknie dookoła się zrobiło. szarość zniknęła. oby tak chwilę było. tylko bez większych mrozów, bo przychodzą do nas dwa koty na dokarmianie. i nie wiem, czy one czyjeś, czy bezdomniaki. a jeden wygląda na ciężarną kotkę. więc niech im lepiej za mocno tyłków nie zmrozi. oby do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.01.2018 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2018 my, mimo nie bardzo duzej checi zaprzyjazniania sie z kotami postawilismy jedna budke ze styropianu w domku smieciowym. pojemnik styro kupilam w makro za grosze, zrobilam tylko otwor. ale nie widze by kotos tam zamieszkal. za to koty na pewno chodza bo zbieram wytłoczki myszowe. jeden plus ze zalatwily mi kreta i wstretna nornice ryjaca przy najladniejszych roslinach. minus ze poluja tez na ptaki. u nas tez bialo i ładnie, widoki z domu przepiekne. wyjezdzam z pracy poza 3 city i wracam do zupelnie innego swiata. moi tez brudza, tony piachu ktore przynosza bialasy, teraz z kolei wszedzie tłuste slady po łapkach (smaruje im opuszki specjalnym kremem do łapek), porysowane panele, gdzies tam lekko pekajacy tynk, nie skonczone poprawki latania dziur na sufitach w lazienkach gdy minal juz ponad rok, to samo z niedoklejona tapeta w sypialni, o powieszeniu zegara, obrazkow, mapy lustra w wiatrolapie to moge sobie pomarzyc. jest sporo do zrobienia ale wylewam na to. nie warto. my ostatnio zamiast sie tak przejmowac odswiezamy znajomosci, zaczynamy bywac a nasz dom stal sie ostatnio domem otwartym :lol2: i wiesz mi z tym dobrze jednak przyznaje bez bicia, ze na poczatku tez sie przejmowalam a teraz mnie to kila :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 24.01.2018 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2018 przez nasz dom też przewija się sporo ludzi. znajomi, rodzina, ciągle ktoś wpada. w drugi dzień świąt nie wiadomo skąd zrobiło się nas nagle 15 osób. krzeseł brakowało ale rzeczywiście jestem jeszcze na takim etapie, że chciałabym, żeby było ładnie i czysto. chociaż to nie znaczy, że ciągle latam z mopem. znam fajniejsze zajęcia niż sprzątanie zwłaszcza jak mam nowe książki, to mogę nie schodzić z kanapy i wtedy nie widzę bałaganu. no, ale za pewne rzeczy pora się wziąć. zasłonki czekają na karnisze, gołe żarówki na lampy, a łazienki na kabiny. i to początek do zrobienia. resztę potem będę planować. na razie odpoczywam feriowo i korzystam z laby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.01.2018 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Cieszę się szalenie, że jesteście już tak naprawdę u SIEBIE Pięknie jest. Gratuluję !!! to była długa droga, ale zobacz, jak cudownie się skończyła A książka i kanapa, to najlepsze co może się wydarzyć - więc korzystaj ile możesz Buziaki przesyłam. Edytowane 25 Stycznia 2018 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 25.01.2018 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2018 Dzięki podróżniczko. Jeśli nie dotarły do Ciebie jeszcze wieści, to do donoszę, że wiosenny zlot u mnie. Także zaplanuj sobie w kalendarzu wyjazd na Mazury. Dobrze, że zrobiłam kilka zimowych zdjęć, bo dziś już wszystko płynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.02.2018 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 Do Ciebie ZAWSZE Choćbym znów miała tym pieprzonym pendolino jechać Co prawda na kwiecień planuję mały wyskok, ale nie będzie zbyt długi, więc , nie ma to tamto ja te piękne schody muszę pomacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.02.2018 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2018 no z mazurow to juz rzut beretem do mnie:wiggle: moze byc pendolinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts