marynianka 09.03.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 Poszukuje sprawdzonej firmy sprzedającej altanki i drewutnie, interesuje mnie mały domek na narzędzia wraz z drewutnią, firmy, które do tej pory znalazłam są bardzo drogie, a finanse topnieją na inne tematy, z góry dziękuje za namiary.Znalazłam fajną stronkę mają spory wybór ale ceny strasznie wysokie jak dla mnie: http://www.altany.info.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 09.03.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Najtańsza (i najlepsza!) Firma nazywa się "ZRÓB TO SAM" Edytowane 9 Marca 2012 przez Konto usunięte_12* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 09.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 sobieradek: dokładnie - to naprawdę żaden problem, a byle osoba robiąca w drzewie pomoże wybrać właściwą grubość legarow pod wielkość takowej drewutni. Stopy pod fundamenty można zrobić samemu, jeżeli ktoś chce mieć w środku beton - podobnie. A ile możliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 09.03.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 (edytowane) Do wykonania mojej drewutni wystarczyły pozostałości drewna z budowy i kilka narzędzi http://forum.muratordom.pl/showthread.php?104183-DREWUTNIA-WIATA-ALTANA-konstrukcja-projekt-miejsce-na-drewno-do-kominka-.../page7 Edytowane 10 Marca 2012 przez Konto usunięte_12* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynianka 10.03.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 W planach mam kostkę, najtańszą pod te drewniane cudeńko i chyba ze względu na finanse na razie ogranicze się do bazy pod drewutnie. Przerabiam właśnie przepisy o zgłoszeniu altany do właściwego urzędu i za konstrukcję stylistyczną tego przepisu "Nobla" bym przyznała, bez telefonu do starostwa chyba nie da rady ustalić czy do granicy sąsiada ma być 3 m czy wystarczy 1,5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 10.03.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2012 (edytowane) bez telefonu do starostwa chyba nie da rady ustalić czy do granicy sąsiada ma być 3 m czy wystarczy 1,5. Poczytaj w tym Rozporządzeniu, w jakiej sytuacji można to zrobić: http://www.ciop.pl/5544.html a także postudiuj miejscowy plan zagosp. przestrzennego (w Wydziale Geodezji właściwego terenowo Urzędu) - o ile taki tam obowiązuje. Pozdrawiam Edytowane 10 Marca 2012 przez Konto usunięte_12* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynianka 11.03.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts