zone 24.03.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Czy wiecie coś na ich temat? Dystrybutor twierdzi, że są lepsze niz Purmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1720 24.03.2004 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Też się zastanawiam nad tymi grzejnikami ( dostałam duży rabat w hurtowni). Co do grzejników Purmo słyszałam opinię, że wszystkie inne są lepsze. Podobno najlepsze płytowe w tej chwili to Radson mają najlepsze parametry wydajności do wymiarów, ale cena jest wysoka Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 24.03.2004 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 głupoty piszecie .Były już wątki tylko proszę poszukać. Nie ma gorsze lepsze ,jest tylko niezdrowa konkurencja i bajer ,za który słono sie płaci.Rabat na stelrady jak i na purmo można przy dozie szcześcia wynegocjować 30% od katalogu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxtor 24.03.2004 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2004 Potwierdzam możliwość wynegocjowania rabatu 30% od ceny katalogowej. Ja dostałem taki na Radsony (zakup łącznie z kotłem Vaillanta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kangoo 25.03.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Ja na PURMO dostałem 35%, na STELRAD też dają mi 35% - wezmę STELRAD (podobno trochę lepsza blacha niż w PURMO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.03.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Tez slyszlam, ze Stelrad lepszy od Purmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zone 25.03.2004 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 ale z czym lepszy (tylko blacha?), macie jakieś konkrety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 25.03.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Jak zależy wam na jakości to kupcie aluminiowe .Te napewno sa lepsze z racji zastosowania półszlachetnego materiału jakim jest aluminium ,kto nie wierzy niech doświadcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 26.03.2004 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 tez jestem zdania jak Adamos. czasami jednak nie da sie wcisnac odpowiednio duzego grzejnika aluminiowego. a swoja droga : polecam takze polsko-niemieckie Cosmocompakty. Wydaje mi sie ze tez wzronictwem i jakoscia wykonania przewyzszaja purmo, szczegolnie Cosmoplany.http://www.vnwt.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts